Énmárkaépítés pszichológiája klub

11 pszichológiai gát, melyekkel öntudatlanul szabotálod a személyes márkádat

Gyakorlatorientált klub, saját, kézzel fogható példákkal.

Gyere és hárítsuk el együtt az akadályokat a személyes márkád virágzása, továbbfejlődése elől, hogy végre magabiztos legyél, és ez a bevételedben és a közösséged méretében is tükröződjön!

Ha imposztor szindrómád van...

vagy félsz megmutatni magad, a magánéleted, és/vagy attól tartasz, hogy mások rosszat fognak gondolni rólad, esetleg nem támogatnak majd eléggé az úton, vagy tartasz tőle, hogy nem leszel elég jó, kiderül, hogy nem vagy jó szakember, akkor biztosan nem tudod úgy kiaknázni az énmárkaépítést, mint amennyi rejlik benne. 

Dolgozz velem az énmárkaépítést övező leggyakoribb félelmeken

Ismerem az összes kérdést, ami indulás előtt vagy nem sokkal az indulás után visszatart, megfordul a fejedben. Nem csak azért, mert pszichológus vagyok, hanem jómagam is átéltem, s végiggondoltam minden egyes aspektusát. Megmutatom szakemberként és a probléma átélőjeként is, hogy miként tudod ezeket átkeretezni, levetkőzni, megoldani, úgy, hogy ne akadályozzon többé, s ez a bevételeden és a nyugalmadon is érződjön (persze, ezért meg kell dolgoznunk).

Énmárkaépítés pszichológiája klub tematikája

Magyarországon elsőként, egyedülálló programmal várlak,
klinikai szakpszichológus ezzel még nem foglalkozott itthon.

– végigmegy 11 pszichológiai gáton, ami a személyes márkád útjában áll és gúzsba köthet téged
– gyakorlatorientált feladatokkal és kézzelfogható példákkal vezet végig (az utolsó alkalommal csak önsegítő gyakorlati tippekkel)
– egymást támogató közösséget épít a résztvevőkből
– biztosítja a folyamatos kérdezési lehetőséget írásban és a webinárokon egyaránt
– biztosítja, hogy igény esetén (felár ellenében) egy alkalommal egyéni tanácsadáson vegyél részt nálam (az ár ezt nem
– tartalmazza, de másképp nem juthatsz be hozzám tanácsadásra már)

Kinek ajánlom?

Kinek nem ajánlom?

Az Énmárkaépítés klub díja:

6.990 Ft + Áfa/hónap

Hogyan tudok jelentkezni?

Kattints a "Szeretnék jelentkezni!" gombra!

Vásárold meg az oldalon a bankkártyád segítségével a programot. (Másra nem használjuk a kártyás adataidat, biztonságos a fizetés.)

E-mailben megkapod tőlem a klubhoz való csatlakozáshoz szükséges információkat.

Szia, Knapek Éva vagyok

Klinikai szakpszichológusként 2 éve kezdtem énmárkaépítésbe, s azóta ennek minden előnyét élvezem. Milyen előnyei vannak? Szinte zero budget-ből tudom megtölteni a workshopjaimat, mert az emberek velem szeretnének dolgozni. A magánéletemet nem teregetem ki, nem mutatok róla túl sokat, a kollégák támogatnak és végre anyagi biztonságban érzem magam. De én is végigmentem azokon a félelmeken, amik most téged gyötörnek: vajon mit fognak gondolni, belekötnek-e a szemléletembe, ha nem értenek velem egyet a szakmabeliek, mit kezdek majd az esetleges negatív kommentekkel, s a szakmai kritikával? És szerencsére azt mondhatom, ezeket már magam mögött tudtam hagyni. Ebben tudok neked is segíteni. Persze bele kell tenni a munkát ebbe is!

Hol találkozhattál már velem?

Ha már énmárkaépítés, jó ezt is megmutatni, nemde? A képen látható csatornákon kívül olvashattál rólam vagy tőlem a Nők Lapja Pszichológia című magazinban, s egyik közös cikkünket az újságíróval megemlítették az Önkényes Mérvadó című műsorban is (és nem is mondtak róla rosszakat). Olvashattál velem készült interjúkat a Secret Stories of Daalarna oldalon, a Joyban, valamint a Hajdú-bihari Naplóban. De hallgattál a szegedi Rádió 88-ban, valamint a dunaszerdahelyi rádióban is. 

Mégis leginkább a 1,5 év alatt felépített Instagram oldalra vagyok büszke, ahol a következetes munkának köszönhetően ma már több, mint 33 ezer követő olvas nap, mint nap. Legnépszerűbb bejegyzésem az Instagramon 126 ezer emberhez jutott el, a TikTokon pedig 1 millió megtekintésnél jár az egyik videóm. Igen, jól láttad. Kíváncsi vagy a titkaimra?

Ezeket a visszajelzéseket kaptam

azoktól, akik részt vettek már valamelyik workshopon
vagy valamilyen formában engem választottak segítségül.

Tunde Okros
Tunde OkrosJúlius 24
Read More
A tamogato es elfogado legkor, amit Evi biztositott a workshopon, segitett mindannyiunknak megnyilni es feltarni a kuzdelmeinket. Felvertez a workshop mindennapokban hasznalhato gyakorlatokkal, es tetszett, hogy Evi kulom kiemelte: ha nem elunk ezekkel, ne varjunk valtozast. Onmagunkat nekunk kell epiteni, de ezen az uton ismet jol felfrissultem jo sok "hamuban sult pogacsaval" 🙂
Kristóf Prazsák
Kristóf PrazsákÁprilis 18.
Read More
A reziliencia workshopon vettem részt, hatalmas élmény volt ez a 4 órás foglalkozás, Évi nagyon érdekes gyakorlatokat mutatott az elmélet mellé és a légkör is nyitott, barátságos volt. Csak ajánlani tudom, aki szeretne minőségi időt fordítani magára, nem fogja megbánni!
Zsófi Pajor-Szentpéteri
Zsófi Pajor-Szentpéteri Április 17.
Read More
Ma részt vettem Évi önismereti workshopján, ami azontúl, hogy egy szuper nyitott csapat gyűlt össze, iszonyatosan sokat adott nekem. Azt itt tanultakat biztosan magammal viszem és a feladatokat a későbbiekben is alkalmazom majd. Nem éreztem hátránynak azt, hogy online platformon keresztül ment a WS. Tudatos, összeszedett ugyanakkor rugalmas volt a WS felépítése. Gondolkodásra késztetett és inspirálódni tudtam abból, ahogyan a többiek megfogalmazták, értelmezték a különböző feladatokat. Mindig lenyűgöz, hogy ahányan vagyunk annyi féle szemszögből vagyunk képesen nézni dolgokat, elvégezni feladatokat. Nagyon köszönöm ezt a mai önismereti WS-t neked Évi. Eddigi leghasznosabban eltöltött szombat délelőttöm volt!🥰 Örülök, hogy Rád találtam és biztos, hogy a jövőben is jelentkezem majd a workshopjaidra.
Kíra Gyönyörű
Kíra GyönyörűÁprilis 17.
Read More
Évi barátságos, nyitott és őszinte légkört teremt percek alatt. Nem ismered és soha nem találkoztál a résztvevőkkel, de bátran kimondod, amit gondolsz, nincsenek tabuk, csak a biztonság és az elfogadás. Mindenki más, de mégis van egy közös bennük: eldöntöttük, hogy szeretnénk a workshopon lenni, tanulni, fejlődni és változtatni. 3 workshopon vettem részt az elmúlt két napban, mindegyik nagyon intenzív és mély volt, sok gondolatot, tudást, és hasznos eszközt tanulsz és viszel magaddal. Csoportos foglalkozás, mégis személyre szabott, Évi mindenkire figyel, mások tapasztalatai alapján olyan gondolatok/tapasztalatok is előkerülnek, amikre nem is gondoltál azelőtt, de ugyanolyan fontosak, tanulságosak és hasznosak. Köszönöm a sok munkát, amit a tudásodba és a workshopokba fektetsz, és átadsz, meghatározó élmény, tanulság és egy tudatosabb én kezdete volt ez.
Previous
Next

GYIK

Talán ez neked is megfordult már
a fejedben, ahogy görgettél lefelé:

Amikor már jó a pozicionálásod, s érted ennek a jelentőségét, majd megtalálod a saját hangod és egyediségedet, s ennek segítségével értékesíted a szolgáltatásaidat vagy termékeidet a célközönséged számára a saját arcoddal, személyiséged egy jól, tudatosan megválasztott részének(!) a megmutatásával. Azoknak mindenképpen való, akik például a területükön belül szakértői státuszt szeretnének kiépíteni, mert megértették, hogy így magasabb márkahűség érhető el, jobban szemléltethető a hitelesség, s könnyebb a bizalomépítés, a termékek, s a szolgáltatások értékesítése. Nem való ez sem mindenkinek, de legtöbbször a félelmek arról szólnak, hogy mások majd mit fognak szólni, akkor is, ha a felszínen a félelmek, visszatartó erők nem ezt súgják. Azt, hogy ez neked, a termékednek, szolgáltatásodnak való-e, kérlek, egy marketingtanácsadóval egyeztesd, a stratégia kialakítása meghaladja a tudásomat és a program, weboldal kereteit is.

A webinár egy órát, a két webinár közötti feladatok pedig szintén átlagosan egy órát fognak igényelni. Lesz olyan hónap, ahol kevesebbet, lesz olyan hónap, ahol többet.

Részben óhatatlanul fogunk érinteni marketingkérdéseket, de ez kifejezetten nem marketingképzés, azt Wolf Gábortól és Kónya Beától tanuljatok!

Természetesen ez a lehetőség mindenkinek adott, de kérlek, csak akkor jelentkezz, ha valóban motivált vagy dolgozni magadon és meg fogod nézni a videókat. Kérlek, magadnak és nekem is spórold meg a lemondással járó extra adminisztrációt és gondold át a döntésedet, hogy erre van-e szükséged, s beleteszed-e a munkát. Köszönöm! A törvény által kötelező lemondási feltételeket természetesen én is biztosítom, de ha az előfizetés megszakad, akkor a csoport elérhetőségeit nem biztosítom tovább a szolgáltatást lemondó vásárló számára. 

Az anyagokat a zárt Facebook csoportban fogom megosztani. Ennek a linkjét megkapod e-mailben.

Egyelőre nincs betervezve a következő hasonló, máson lesz a fókusz a programot követően, így inkább most jelentkeznék. Egy évig visszanézhető lesz. De egyébként 2 órát vesz igénybe hetente a program körülbelül, ezt az időrablóinktól vissza tudjuk venni, ha fontos dolgunk van. Ha anyagi korlátai vannak a döntésednek, válaszd a részletfizetést, ha teheted.

Ha nem találod itt a választ a kérdésedre az Énmárkaépítés klubbal kapcsolatban, akkor írj bátran az eva.knapek@kiszervezettmarketing.hu e-mailcímre!

100 % garancia a tartalomra!

Minden tartalmamra garanciát vállalok. Ha végül úgy érzed, hogy az Énmárkaépítés klub nem elég színvonalas, nem adott választ a kérdéseidre, amit ígértem, akkor a vásárlást követően 30 napon belül jelezd számomra és a díjat visszatérítem. 

A Te eredményeidet azonban NEM tudom garantálni, az rajtad múlik. Megcsinálod-e a gyakorlatokat, végignézed-e a videókat, fogsz-e dolgozni magadon vagy csak a videók megnézésétől önmagában várod az eredményt? Erre nem tudok garanciát vállalni, de a saját munkámra, a tartalomra igen.

Csatlakozz az Énmárkaépítés pszichológiája klubba!

6.990 Ft + Áfa/hó

2022 Kiszervezett Marketing Kft.
© Minden jog fenntartva! | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat