Email aláírás készítése ingyen, percek alatt

Az email aláírás készítése ingyen is megvalósítható, pár percet vesz igénybe, és rengeteget dob az üzleti levelek profizmusán.
Email aláírás készítése

Email aláírás készítése ingyen, percek alatt

Egy céges email fiókhoz szinte alapvető követelmény, hogy stílusos email aláírás is társuljon a levelezésekhez. Néhány percbe kerül az email aláírás készítése, tehát áldozzuk rá ezt a rövid időt arra, hogy még profibb és elegánsabb legyen az üzleti megjelenésünk. A legjobb az egészben, hogy ingyenesen hozható létre, és számos email aláírás sablon közül válogathatunk. Nézzük is a folyamat lényegét! 🙂

1. Ingyenes email aláírás készítése

Létezik egy weboldal, ahol nagyszerű ingyenes email aláírást készíthetünk 10 perc alatt: a Mail Signatures oldala. Néhány lépésből elkészíthetjük saját email aláírásunkat, amit azután csak fel kell tölteni az általunk használt levelező rendszer megfelelő mezőjébe.

Egy jól összeállított aláírás hitelesebbé teszi az email marketing kampányunkat is a felhasználók szemében, valamint vállalati szinten egységesíti a munkatársak céges email fiókjainak a megjelenését is.

Első lépésként nyissuk meg a Signature Generator oldalt. Itt ki kell választani, hogy melyik email platformot használjuk. Alapvetően 7 lehetőségünk van:

 • Outlook;
 • Outlook 365;
 • Apple Mail;
 • Gmail;
 • Thunderbird;
 • Exchange Server;
 • Microsoft 365.
Email platform kiválasztása

Viszont a támogatott email kliensek teljes listája ennél sokkal hosszabb (amik támogatják a HTML email aláírásokat):

 • Outlook Web Access;
 • Outlook.com;
 • Outlook for iOS;
 • Opera Mail;
 • Yahoo;
 • AOL;
 • Zoho;
 • Mail.com.
Google hirdetések

2. Email aláírás sablon kiválasztása

Az ingyenesen elérhető email aláírás sablonok nem igényelnek semmilyen HTML kódolással kapcsolatos háttértudást, és támogatják a sötét módot is (pl. Gmailen ez nagyon hasznos).

Több ingyenes sablon közül válogathatunk, amik egyaránt megfelelnek üzleti és személyes célokra is. Egyénre tudjuk szabni a sablonok kinézetét fényképekkel és bannerekkel is.

Ingyenes email aláírás sablonok

Az egyiket kiválasztjuk, és ezután személyre szabhatjuk a benne szereplő információkat és design elemeket.

3. Email aláírás szerkesztése

Hat kategóriában tudjuk egyénivé varázsolni az email aláírás kinézetét. Az első a személyes adatok:

 • Keresztnév és vezetéknév;
 • Munkahelyi beosztás;
 • Email cím, telefonszám, mobilszám.

Az email aláírásban a céges adatok a következők lehetnek:

 • Cégnév;
 • Weboldal;
 • Cég postai címe.

Grafikai elemek az email aláírás részeként:

 • Logó URL címe és a hozzá tartozó átirányítási oldal;
 • Banner URL címe és a hozzá tartozó átirányítási oldal.

Felelősségnyilatkozat szövege:

 • Az email végére írhatjuk, hogy a benne szereplő adatok bizalmasak, vagy éppen leírhatjuk a cég hírlevél küldési politikájának rövid összefoglalását.

Stílus beállítása:

Közösségi média marketing linkjei:

 • Twitter;
 • Facebook;
 • LinkedIn;
 • YouTube;
 • Instagram;
 • Pinterest.
Email aláírás készítése

Miután mindennel megvagyunk, kattintsunk az Apply your signature gombra, amin keresztül leírást kapunk, hogy miként másoljuk ki és illesszük be az email aláírásunkat az általunk használt levelezési rendszer felületére.

Az elkészült email aláírás kimásolható HTML kód formájában (pl. Thunderbird, Exchange Online levelező rendszer esetén), vagy pedig egyszerű szövegként a vágólapra (pl. Outlook, Gmail, Apple Mail esetén). Mindegyik rendszer más és más formátumot igényel az aláírás beillesztésére.

4. Email aláírás beállítása: Gmail

A Gmail aláírás maximálisan 10 ezer karakterből állhat. Meg kell nyitnunk a Gmailt, majd a jobb felső sarokban található Beállítások ikonra kattintani (kis fogaskerék). Itt válasszuk az Összes beállítás megtekintése lehetőséget.

Tekerjünk az Aláírás szakaszhoz, ahol az Új létrehozása gombra kattintva adhatjuk hozzá az előzetesen létrehozott email aláírást. Ez fog minden kimenő levél végére kerülni.

Gmail aláírás beállítása

Mint látható, itt sima szöveges formátumban kell bemásolni, ahogy azt az előbb létrehoztuk. Azt is beállíthatjuk, hogy az email aláírás csak az új emailekben, vagy a válaszlevelekben és a továbbított üzenetekben is megjelenjen-e.

A Gmailen egyszerre több aláírás is kezelhető, például az általunk írt új emailek és a válaszlevelek más-más aláírással készülhetnek.

5. Miért érdemes használni email aláírást?

Mivel az email aláírás készítése egy ingyenes marketing eszköz, amit néhány perc alatt létrehozhatunk és beállíthatunk, ezért mindenkinek érdemes lehet használnia.

Leginkább tanároknak, vállalkozóknak és üzletembereknek lehet előnyére, ha professzionális email aláírás társul a leveleikhez. Röviden még arról néhány szót, hogy hogyan néz ki egy helyesen összeállított email aláírás:

 • Logikusan rendezett – ezáltal rendezett képet mutatunk magunkról és vállalkozásunkról is.
 • Informatív – az email aláírás elsődleges feladata az adatszolgáltatás, azaz információt ad az embereknek az elérhetőségeinkről és a vállalkozásunkról.
 • Egységesen igazodik a céges designhoz – mind színben, mind grafikai elemekben összhangban van a vállalkozás weboldalával és arculatával.
 • Arcképet tartalmaz – ne csak a nevünk, telefonszámunk és webcímünk legyen ott, hanem kölcsönözzünk emberi képet az email aláírás mellé. Így levelező partnereink tudják majd, hogy kivel kommunikálnak, sokkal emberközelibb lesz a céges kommunikáció.

6. Összefoglaló

Az email aláírás készítése növeli az ügyfelek belénk vetett bizalmát és profibb arculatot kölcsönöz vállalkozásunknak.

Bemutattunk egy ingyenes email aláírás készítő szolgáltatást, ahol percek alatt személyre szabott aláírások készíthetők sablonok alapján.

Ezt könnyedén beilleszthetjük szinte minden levelezési platformra a megfelelő beállítások megadásával, például a Gmail levelezési rendszerébe is.

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

7. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Miért fontos az email aláírás készítése?

Növeli az ügyfeleink belénk vetett bizalmát, és egy céges email cím elengedhetetlen kelléke az email aláírás.

❓ Lehetséges az email aláírás készítés ingyen?

Igen, a Mail Signatures oldalán pár perc alatt összeállíthatunk egy profi aláírást. Ezt bemutattuk cikkünkben is.

❓ Hogyan néz ki egy jól megszerkesztett email aláírás?

Tartalmaz egy fényképet rólunk, néhány alapvető elérhetőséget és adatot, amik az email marketing során küldött hírleveleknél nagyon fontosak lesznek.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.