Egy profi marketing ügynökség szolgáltatásai

Egy marketing ügynökség sok problémától megszabadít, miközben bevételt termel számodra. Kérj ajánlatot a Kiszervezett Marketing Kft.-től!
Marketing ügynökség

Egy profi marketing ügynökség szolgáltatásai

Most léptél be az online értékesítés világába, és szükséged van egy marketing ügynökség segítségére? Vagy a jövőben szeretnél webáruházat indítani, új ügyfeleket szerezni, megnövelni céged eladásait, több százezer embert érnél el online hirdetésekkel? Ezekben a feladatokban könnyen tud segíteni egy profi marketing ügynökség. 🙂

1. Mivel foglalkozik egy marketing ügynökség?

A marketing ügynökségek olyan vállalkozások, amelyek segítenek más vállalkozásoknak vagy szervezeteknek elérni marketing céljaikat. Széles körű szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek a marketingstratégia kidolgozásától a konkrét reklámozási kampányok megvalósításáig terjedhetnek.

Egy marketing ügynökség az alábbi területeken kínál szolgáltatásokat:

Marketingstratégia: piackutatás és elemzés, célcsoport meghatározása, márkaépítés, marketingterv kidolgozása.

Kreatív szolgáltatások: grafikai tervezés (logók, weboldalak, hirdetések), marketinges és SEO-barát szövegírás (weboldalak, blogbejegyzések, hirdetések), videó- és fotókészítés.

Vásárlás ösztönzése: online hirdetések (pl. Google Ads, Facebook hirdetések), offline hirdetések (pl. nyomtatott sajtó, rádió, televízió).

Facebook hirdetéskezelés

Digitális marketing: keresőoptimalizálás (SEO), közösségi média marketing, e-mail marketing, tartalommarketing.

Költségvetés tervezése: elkészítik a marketingkampányok költségvetését, figyelembe véve az ügyfél erőforrásait és céljait.

PR és kommunikáció: PR kampányok és sajtóközlemények írása/terjesztése, kapcsolattartás a médiával, rendezvényszervezés.

Eredmények mérése és elemzése: kampányok teljesítményének nyomon követése, adatok elemzése és jelentések készítése, marketingstratégia optimalizálása.

A marketing ügynökségek szakértői csapattal rendelkeznek, akik különböző területeken specializálódtak. Ez lehetővé teszi számukra, hogy átfogó marketingmegoldásokat kínáljanak az ügyfeleiknek. Található köztük tartalommenedzser, projektmenedzser, copywriter, hirdetéskezelő, szövegíró, webdesigner, webfejlesztő, stb.

2. Miért érdemes marketing ügynökséget választani?

Egy marketing ügynökség választása számos előnnyel járhat a vállalkozásod számára, különösen akkor, ha nincsenek meg a belső erőforrásaid vagy szakértelmed egy hatékony marketingstratégia kidolgozásához és megvalósításához.

Szakértelem és tapasztalat:

 • Naprakész tudás: a marketing ügynökségek szakemberei folyamatosan képezik magukat, naprakészek a legújabb marketing trendekkel és technológiákkal.
 • Sokoldalú csapat: az ügynökségek különböző területeken specializálódott szakemberekből álló csapatot foglalkoztatnak (pl. PPC stratégák, média szakértők, elemzők), így átfogó marketingmegoldásokat tudnak nyújtani.
 • Iparági tapasztalat: sok ügynökség specializálódik bizonyos iparágakra, így mélyebb ismeretekkel rendelkeznek a célpiacról és a versenytársakról.

Idő- és költségmegtakarítás:

 • Fókusz az üzleti tevékenységen: egy marketing ügynökség leveszi a válladról a marketinggel kapcsolatos feladatok terhét, így a vállalkozásod más területeire koncentrálhatsz.
 • Költséghatékonyabb megoldás: ha saját marketing csapatot akarsz a cégeden belül, az elég költséges lehet. A marketing ügynökségek szolgáltatásai azonban rugalmasabbak és költséghatékonyabbak.
 • Gyorsabb eredmények: a marketing ügynökségek a meglévő tapasztalatuk és profi eszközeik révén gyorsabban tudnak eredményeket elérni, mint egy belső csapat.

Objektív szemlélet és új perspektívák:

 • Külső szemlélet: az ügynökség külső szemlélete segíthet új ötleteket és perspektívákat felfedezni.
 • Objektív értékelés: egy ügynökség objektíven értékeli a marketingtevékenységeidet, és segít azonosítani a fejlesztendő területeket.
 • Hozzáférés speciális eszközökhöz és technológiákhoz: az ügynökségek gyakran rendelkeznek olyan prémium eszközökkel és szoftverekkel, amelyekhez egy kisvállalkozásnak nem lenne hozzáférése.
 • Hálózat és kapcsolatok: a marketing ügynökségek széles körű kapcsolatrendszerrel rendelkeznek a médiában és az iparágban, ami előnyös lehet a vállalkozásod számára.
 • Kreatív megoldások: az ügynökségek kreatív szakemberei segíthetnek egyedi és figyelemfelkeltő kampányok kidolgozásában.

3. Hogyan válassz marketing ügynökséget?

Iparági tapasztalat: olyan ügynökséget válassz, amelyiknek van tapasztalata az iparágadban. Ez biztosítja, hogy ismerik a célközönségedet, a versenytársakat és az iparági trendeket.

Szolgáltatások: győződj meg róla, hogy az ügynökség olyan szolgáltatásokat kínál, amelyekre a vállalkozásodnak tényleg szüksége van (pl. SEO, közösségi média marketing, tartalommarketing, PPC).

Eredmények: kérj referenciákat és esettanulmányokat, hogy lásd, milyen eredményeket értek el korábbi ügyfeleiknek.

Reagálási idő: figyeld meg, milyen gyorsan válaszolnak a megkeresésedre. A jó kommunikáció kulcsfontosságú a sikeres együttműködéshez.

Google hirdetéskezelés

Proaktív hozzáállás: egy jó marketing ügynökség proaktívan tesz javaslatokat és ötleteket, nem csak várja az utasításokat.

Rendszeres jelentések: győződj meg róla, hogy az ügynökség rendszeres jelentéseket készít a kampányok teljesítményéről, és hogy ezek a jelentések könnyen érthetőek és átláthatóak.

Árajánlat: kérj árajánlatot több ügynökségtől, hogy összehasonlíthasd az árakat és a szolgáltatásokat. Ne csak az árat nézd, hanem azt is, hogy milyen értéket és minőséget kínál az ügynökség a pénzedért.

Személyes találkozó: ha lehetséges, találkozz személyesen az ügynökség képviselőivel, hogy megismerd őket és felmérd, hogy mennyire passzoltok egymáshoz.

Vállalati kultúra: győződj meg róla, hogy az ügynökség vállalati kultúrája összhangban van a tiéddel.

Kérdezz rá a garanciára: néhány ügynökség garanciát vállal a munkájára, például a minimális elérésekre vagy konverziókra.

Ellenőrizd az online jelenlétüket: nézd meg a marketing ügynökség weboldalát, blogját és közösségi média profiljait, hogy képet kapj a szakértelmükről és a kommunikációs stílusukról.

4. Profi marketing ügynökség Budapesten

A digitális marketing ügynökségek számos feladatot látnak el, hogy segítsék az ügyfeleiket online jelenlétük erősítésében, márkájuk építésében és üzleti céljaik elérésében.

Te is fáradt vagy már a hatástalan hirdetésektől? Unod, hogy a konkurencia elhappolja előled a legjobb lehetőségeket? A Kiszervezett Marketing a megoldás!

Miért válassz minket?

 • Tapasztalt szakértők: csapatunkban a legkiválóbb online marketingesek dolgoznak, akik naprakészek a legújabb trendekkel és stratégiákkal.
 • Személyre szabott megoldások: nem hiszünk a sablonokban! Minden vállalkozás egyedi, ezért marketingstratégiáinkat is az egyedi igényekhez igazítjuk.
 • Mérhető eredmények: nemcsak ígérgetünk, hanem számokkal bizonyítjuk is a sikert. Részletes elemzésekkel követjük nyomon a kampányok teljesítményét, hogy lásd, hová fektetjük be a pénzt és az időt.
 • Teljes körű szolgáltatás: a piackutatástól a kreatív tervezésen át a kampányok kivitelezéséig mindent egy helyen intézhetsz.
 • Költséghatékony: egy saját marketing csapat fenntartása költséges lehet. Velünk optimalizálhatod a kiadásaidat, és csak azért fizetsz, amire valóban szükséged van.

Mit kínálunk?

 • Marketingstratégia: segítünk meghatározni a céljaidat, azonosítani a célközönséged és kidolgozni a leghatékonyabb stratégiát.
 • Kreatív szolgáltatások: grafikai tervezés, szövegírás, image film és fotókészítés – mindent megtalálsz nálunk, amire szükséged lehet a hatásos kommunikációhoz és online jelenléthez.
 • Online és offline marketing: legyen szó Google Ads és Facebook kampányokról, közösségi média kezelésről, vagy hagyományos reklámokról, mi mindenben profik vagyunk.
 • PR és kommunikáció: segítünk építeni a márkád hírnevét sajtómegjelenésekkel, rendezvényekkel és hatékony kommunikációval.
 • Weboldal tervezés és fejlesztés: a budapesti székhelyű marketing ügynökségünk weboldalak és webáruházak készítésével is foglalkozik.
Webshop készítés
 • Eredmények mérése: rendszeresen mérjük és elemezzük a kampányok eredményeit, hogy folyamatosan optimalizálhassuk a stratégiát. Az eredményekről heti és havi riportokat küldünk számodra.
 • Kampányoptimalizálás: az adatok elemzése alapján folyamatosan optimalizáljuk a hirdetési kampányokat a jobb eredmények elérése érdekében.

A Kiszervezett Marketing a partnered lesz a sikerhez vezető úton. Lépj velünk kapcsolatba még ma, és kérj ingyenes konzultációt! 🙂

5. Összefoglaló

Egy marketing ügynökség megkönnyíti a vállalkozásod irányítását, mivel számos problémát és feladatot átvesznek tőled.

Irányítják céged online és offline hirdetési kampányait, kezelik a közösségi média felületeket és a weboldalad/webáruházad felületét, PPC kampányokat hoznak létre, és így tovább.

A Kiszervezett Marketing Kft. egy budapesti marketing ügynökség, amely már több éves tapasztalattal és több mint 150+ ötcsillagos ügyfélvéleménnyel rendelkezik a szakmában. Ha szeretnéd fellendíteni céged értékesítését, lépj velünk kapcsolatba!

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

6. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mivel foglalkozik egy online marketing ügynökség?

Egy online marketing ügynökség olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek segítik a vállalkozásokat abban, hogy hatékonyan elérjék és bevonzzák a célközönségüket az interneten. Ez magában foglalja a digitális hirdetési kampányok tervezését és kivitelezését, amelyek lehetnek például keresőmotor hirdetések (Google Ads) vagy közösségi média hirdetések (Facebook, Instagram, LinkedIn). A marketing ügynökség weboldal optimalizálást (SEO) is végez, amelynek célja, hogy a weboldalak minél jobb helyezést érjenek el a keresőmotorok találati listáin, ezáltal növelve az organikus forgalmat. Emellett tartalomkészítéssel is foglalkoznak, ideértve a blogbejegyzések, PR cikkek, videók és más multimédiás anyagok létrehozását, amelyek relevánsak és értékesek a célközönség számára. Közösségi média menedzsmentet is nyújtanak, amely során segítenek a vállalkozásoknak aktívan jelen lenni a social médiában és kommunikálni a különböző közösségi platformokon.

❓ Miben tud segíteni számodra a Kiszervezett Marketing?

A fent megnevezett dolgok mindegyikében, csak annyi a dolgod, hogy kitöltöd a kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

❓ Mi alapján érdemes marketing ügynökséget választani?

Tapasztalat, referenciák, ügyfélvélemények, kommunikáció, árak, megbízhatóság, gyorsaság, stb.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés