WhitePress linképítés egyszerűen, több száz oldalon

A WhitePress linképítés rendkívül egyszerű. Több száz weboldalon szerezhetünk backlinket, ami növeli weboldalunk Domain Authority mutatóját.
WhitePress linképítés

WhitePress linképítés egyszerűen, több száz oldalon

Ha azt szeretnénk, hogy weboldalunk a Google találati listájának első oldalán szerepeljen a legfontosabb kulcsszavakra, akkor mindenképpen szükségünk lesz a keresőoptimalizálás (SEO) különböző részterületeinek fejlesztésére. Az egyik ilyen terület az off-page SEO, vagyis a linképítés. Ebben a cikkben a WhitePress tartalommarketing platformját fogjuk bemutatni, amin keresztül gyerekjáték a linkszerzés magas Domain Authority (DA) mutatóval rendelkező weboldalakról.

1. Mi az a WhitePress?

A WhitePress (hivatalos oldal) egy több nyelven elérhető tartalommarketing platform, amit a világ számos országában használnak SEO szakemberek és weboldal tulajdonosok a honlapjuk DA értékének növelése érdekében.

WhitePress főoldal

Ahogy az a képen is látható, 29 nyelvterületen tudunk cikkeket publikálni több mint 68.000 blogon és portálon. Megjelenhetünk például lengyel, angol, német, spanyol, orosz, holland, török, cseh, francia, olasz, román, ukrán, és még rengeteg eltérő nyelvű webhelyen.

Ha csak a magyar nyelvű oldalakat nézzük, akkor a cikk írásának pillanatában 1652 honlapon publikálhatunk vendégcikkeket.

Weboldal készítés

2. Hogyan működik a WhitePress?

Négy egyszerű lépésben összefoglalható a tartalompublikálási platform működése:

1) Elkészítünk egy cikket, ami egy számunkra releváns kulcsszó vagy téma köré épül fel. Ezt a cikket felvisszük a WhitePress kezelőfelületére, hogy azt könnyedén publikálhassuk a megfelelő oldalon.

2) Megkeressük a leginkább megfelelő weboldalt, ahol ki szeretnénk adni a cikkünket. Itt olyan szempontokat kell figyelembe venni, mint az oldal minősége, Domain Authority értéke, relevanciája, forgalma, és egyéb technikai mutatók, amiket a WhitePress jelöl is számunkra.

3) Leadjuk a megrendelésünket, vagyis a kiválasztott oldalnak elküldjük a korábban megírt cikkünket, majd pedig fizetünk a backlinkért cserébe. Maximum 3 napon belül kikerül a cikk az oldalra.

4) Elemezzük a forgalmat és az oldalunk DA értékének növekedését. Egyes oldalak lehetővé teszik a forgalomkövetést, viszont azok drágább ajánlatot kínálnak. Viszont ha mindent jól csinálunk, akkor webhelyünk Domain Authority mutatója hónapról hónapra növekedni fog.

Domain Authority

3. Miért előnyös a WhitePress használata?

Átfogó linképítési lehetőségek – a több ezer publikálási lehetőség között részletes adatok alapján válogathatunk, így könnyen rátalálunk majd az ideális linképítési lehetőségekre. Olyan adatokat tudhatunk meg többek között, mint például:

 • A portál jellege, témakörei;
 • A havi látogatók száma a publikáló által készített jelentés alapján;
 • Az organikus forgalom becslése az AHREFS adatai alapján;
 • Trust Flow indikátor (0-100 közötti megbízhatósági index);
 • Átlagos UR, vagyis az adott oldalon a WhitePress-en át közzétett cikkek belső összekapcsolódásának ereje;
 • Domain Authority mutató, ami a weboldalak relevanciáját és erősségét szimbolizálja;
 • A linkek jellege – itt mindenképp a dofollow linkek előnyösek, hiszen ezeket veszi figyelembe majd a Google is;
 • Tartalmi és technikai értékelés, ami a weboldalon közzétett tartalmak minőségét és az oldal technikai szempontú minősítését tartalmazza egy 1-10 pont közötti skálán;
 • A cikkek közzétételének költsége (ezt számos tényező befolyásolja, illetve egyazon weboldalon belül is találkozhatunk eltérő ajánlatokkal).
WhitePress adatok

Publikálás a világ körül – 29 nyelvterületről rendelhetők cikkek, bár ha Magyarországon működünk, magyar nyelvű weboldallal, akkor tanácsos a magyar oldalakat választani. Emellett a WhitePress az adott országhoz tartozó szövegírókat is rendelkezésünkre bocsát, hogy ne kelljen a cikkek írásával foglalkoznunk.

12 hónapos ellenőrzés – lehetőségünk van minden megjelent cikket ellenőrizni a közzététel után, azonban emellett a WhitePress rendszere is egy éven keresztül naponta ellenőrzi, hogy nem változott-e valami a cikkben;

Statisztikák gyűjtése – folyamatosan nyomon követheted, hogy mennyi pénzt költöttél, hány cikk jelent meg, illetve a forgalmi adatokat is összefoglalja a WhitePress, ha azok engedélyezve vannak az oldalon. Egyes oldalakon főoldali kiemelés és közösségi média megosztás is jár az elhelyezett cikkek mellé.

4. Cikk publikálása a WhitePress rendszerén keresztül

Először is regisztrálj egy ingyenes profilt a WhitePress hivatalos oldalán! Ezután látni fogod a WhitePress műszerfalát, ahol a Hirdető lehetőséget kell választanod, mivel ez jelenti azt, hogy bejegyzéseket szeretnél közzétenni más oldalakon.

Kattints a Projektek menüpontra, majd a Projekt hozzáadása gombra. Itt kell majd felvenned azt a weboldalt vagy aloldalt, amelyre linkeket szeretnél építeni a jövőben.

Projekt hozzáadása

Egyszerre több projektet is indíthatsz, és akár felváltva építgethetsz backlinkeket az eltérő oldalaidra, amelyek a legfontosabbak a vállalkozásod számára.

Ezután a Portál lista megtekintése lehetőséget kell választani, amivel már meg is jelennek az elérhető publikálási helyek. Alkalmazhatunk különböző szűrőket, amik leszűkítik a találatok számát. Legcélszerűbb, ha csak dofollow linkeket biztosító, a saját oldalunknál magasabb Domain Authority értékkel rendelkező oldalról vásárolunk linket.

Itt látható, hogy milyen sok beállítást adhatunk meg:

Szűrők

Miután ezzel is megvagyunk, kiválasztunk egy ideális webhelyet a Tekintsd meg az ajánlatokat gombra kattintva. Ekkor láthatjuk majd, hogy milyen publikálási feltételeket kínál az oldal üzemeltetője, például hány link helyezhető el, milyen témákban fogad cikkeket, szükséges-e képeket megadni, stb.

Kiválasztjuk az ajánlatot, és több lehetőségünk is lesz:

 • Saját cikk kiválasztása a korábban megírt és feltöltött cikkek közül;
 • Cikk rendelése, amikor mások írják meg helyettünk a tartalmat (ez plusz költség);
 • Új cikk hozzáadása, vagyis egy új saját cikket vehetünk fel;
 • Hozzáadás később.

Új cikk hozzáadása esetén megadjuk a bejegyzés címét, bevezetését, a tartalmát (SEO szövegírás), borítóképet és további fotókat csatolhatunk, megjegyzéseket fűzhetünk a publikációhoz, valamint forgalomkövetést is kérhetünk. A cikk publikálását is időzíthetjük, de legjobb ha a lehető leghamarabb megjelentetjük.

Miután a kosárba tettük, kifizettük a szükséges összeget, várunk egy kicsit (maximum 3 munkanapot), és már kapjuk is az értesítést, hogy publikálták a bejegyzésünket. Nekünk kell ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, majd értékeljük a szolgáltatás minőségét.

5. Mennyibe kerül egy WhitePress cikk?

A WhitePress rendkívül széles ársávban biztosít publikálási lehetőséget, hiszen 3.000 Ft-tól akár több százezer forintig minden elképzelhető egy-egy backlink áraként.

Természetesen rengeteg tényező befolyásolja a WhitePress árakat, mint az oldal forgalma, minősége, vagy éppen az, hogy saját magunk írjuk a cikket, vagy másokkal készíttetjük el.

Tartalommarketing stratégiánk azonban nem lehet teljes linképítés nélkül, így próbáljuk meg helyesen szelektálni az oldalakat, hogy magas minőségű, de egyben ne túl drága backlinkekhez juthassunk.

Emellett a WhitePress-en keresztül pénzt is lehet keresni, ha nem Hirdetőként, hanem Szövegíróként vagy Publikálóként regisztrálunk. Az előbbi lehetőség esetén cikkeket írhatunk a Hirdetők számára, az utóbbi opció pedig azt jelenti, hogy cikkeket publikálhatunk saját oldalunkon, hírportálunkon.

6. Összefoglaló

Cikkünkben egy linképítési technikát mutattunk be, amely során a WhitePress publikálási platformján keresztül fizetünk a cikkeink megjelentetéséért magas minőségű weboldalakon.

A WhitePress előnye, hogy nagyon egyszerűen használható és lehetőséget ad a weboldalak Domain Authority értékének növelésére.

Viszont nem szabad a teljes linképítési stratégiánkat csak erre alapozni. Fektessünk energiát a hagyományos backlink-szerzési módszerekbe is, mint például a vendégcikkek írása.

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

7. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az a WhitePress?

Egy tartalommarketing platform, ahol egyszerűen tudunk backlinkeket szerezni pénzért cserébe. Tehát kiváló linképítés eszköz.

❓ Miért előnyös a WhitePress használata?

Növeli a weboldal Domain Authority mutatóját, és a Google is relevánsabbnak látja majd az oldalt, ha külső weboldalak hivatkoznak a tartalmaira.

❓ Mennyibe kerül egy WhitePress cikk publikálása?

Az árak néhány ezer forinttól akár több százezer forintig is terjedhetnek.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 430+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés