Kerüld el a váratlan, magas költségeket a havi weboldal karbantartás segítségével!

Naprakész weboldal, gyorsabb betöltődés, minimalizált biztonsági kockázat.

Az esetek, amelyeket remélem még nem tapasztaltál meg:

Megtörtént a legrosszabb, feltörték az oldalam...

a WordPress weboldalam célpontja volt egy kiberbűnözőnek, akinek sikerült adatokat lopni vagy rosszindulatú kódot telepíteni a honlapomra. Nem rendelkezem megfelelő biztonsági intézkedésekkel és ismeretekkel, hogy megvédjem a weboldalam. Kérlek segítsetek a weboldal karbantartás folyamatában!

Azt tapasztalom, hogy borzasztóan lassú a weboldalam...

ami negatív hatással van a felhasználói élményre, csökkenti a látogatók weboldalamon töltött idejét, és még a hirdetéseim is drágábbak emiatt. Nem tudom, hogyan gyorsítsam fel a honlapom. Szükségem van a WordPress karbantartásra!

Nem válaszol a megkereséseimre a webfejlesztő...

akivel együtt dolgoztam eddig. Hiába hívom telefonon vagy írok számára emailt, mintha a föld nyelte volna el. Ha sikerült is elérnem, akkor is csak az ígérgetések voltak és heteket vagy hónapokat kellett várnom arra, hogy a kisujját megmozdítsa és teljesítse a kéréseimet.

Frissíteni kellene a weboldalam tartalmát...

de nekem nincs időm rá, kedvem meg főleg nincs hozzá. Nem is tudom használni annyira a WordPresst, ezért kellene valaki, aki időnként feltölt egy-egy blogbejegyzést, elvégzi a weboldal karbantartás lépéseit, valamint alkalomadtán frissíti az árainkat és a tartalmainkat.

A weboldal karbantartás segít, hogy elkerüld a továbbiakban a fenti csalódásokat!

Minimalizáljuk a károkat és megtesszük a szükséges biztonsági intézkedéseket.

Az első lépés, amit tennünk kell, az az, hogy azonnal lekapcsoljuk az oldalt, hogy megelőzzük a további károkat. Ezután a szakértőnk segít a webhely biztonságának helyreállításában és a biztonsági rés forrásának azonosításában. Továbbá a havi weboldal karbantartás során olyan biztonsági intézkedéseket végzünk el, amelyek minimalizálják a honlap feltörésének a lehetőségét.

Sebességoptimalizálással gyorsítjuk a weboldalad.

Számos módszer létezik a weboldal gyorsítására, mi pedig segítségedre leszünk a megoldás megtalálásában. Először is, átnézzük a weboldal teljes technikai struktúráját, hogy azonosítsuk a lassulás okát. Ezután lehetőségeink vannak a méret- és sebességoptimalizálásra, valamint a felesleges tartalom eltávolítására is. A cél az, hogy javítsuk a felhasználói élményt, csökkentsük a weboldal betöltési idejét, és ezáltal optimalizálódnak a hirdetéseid költségei is.

Válaszolunk 24 órán belül.

A havi weboldal karbantartás szolgáltatásunkon belül a XXI. századnak megfelelő gyorsasággal válaszolunk a kéréseidre, mert tisztában vagyunk azzal, hogy az idő kritikus tényező lehet a problémák megoldásában. Gyors reakcióval és hatékony megoldásokkal garantáljuk, hogy ne pazarold el értékes idődet weboldal karbantartás során.

Mindig naprakész lesz a weboldalad.

Az apró módosítási feladatok valóban időigényesek lehetnek, és nem mindenkinek van kedve vagy tudása hozzá. A havi weboldal karbantartási szolgáltatásunk pont erre ad megoldást, ahol szakértő csapatunkkal gondoskodunk a tartalom frissítéséről, blogbejegyzések hozzáadásáról és az árak naprakészen tartásáról. Így nem kell aggódnod ezek miatt, és továbbra is fókuszálhatsz a vállalkozásodra és az ügyfeleidre.

Havi weboldal karbantartás csomagok

Webshop
havi karbantartás

19.990 Ft + ÁFA / hó -tól

Komplex weboldal
havi karbantartás

14.990 Ft + ÁFA/hó -tól

Bemutatkozó oldal
havi karbantartás

9.990 Ft + ÁFA/hó -tól

Azon cégek számára ajánljuk, akik WordPress és WooCommerce rendszereket használnak, és az oldalukon valamilyen terméket vagy szolgáltatást árulnak, ezzel együtt számlázás és fizetés is történik a weboldalon keresztül.

Azon cégek számára ajánljuk, akik komplex, több aloldalt tartalmazó WordPress weboldallal rendelkeznek.

Azon cégek számára ajánljuk, akik egyszerű WordPress weboldallal rendelkeznek. Ha most szeretnél létrehozni egy saját weboldalt, akkor látogass el a weboldal készítés témájú oldalunkra is!

Webshop
havi karbantartás

19.990 Ft + ÁFA / hó -tól

Azon cégek számára ajánljuk, akiknek a WordPress és WooCommerce-t használnak és az oldalunkon valamilyen terméket vagy szolgáltatást árulnak, ezzel együtt számlázás és fizetés is történik az oldlukon keresztül.

Komplex weboldal
havi karbantartás

14.990 Ft + ÁFA / hó -tól

Azon cégek számára ajánljuk, akik WordPress weboldallal rendelkeznek és több oldalas weboldaluk van.

Bemutatkozó oldal
havi karbantartás

9.990 Ft + ÁFA / hó -tól

Azon cégek számára ajánljuk, akik WordPress weboldallal rendelkeznek és egy oldalas weboldaluk van.

A Havi weboldal karbantartás riport tartalma

Biztonsági ellenőrzés, amely
napi szinten vizsgálja a weboldal védelmét

A Biztonsági ellenőrzés a havi riportnak az a része, amely rendszeresen ellenőrzi egy weboldal biztonságát. Ez a folyamatos felügyelet lehetővé teszi a gyors reagálást és az azonnali cselekvést, amennyiben biztonsági kockázatok vagy sérülékenységek merülnek fel. Segítünk megvédeni a weboldalt a potenciális támadásoktól és biztosítjuk a látogatók és az adatok védelmét.

Betöltődési sebesség elemzése -
rendszeresen vizsgálja a honlap gyorsaságát

A Betöltődési sebesség elemzése a havi weboldal karbantartás jelentésnek az a része, amely napi szinten figyeli és elemzi egy honlap betöltődési sebességét. Ez segít a problémák gyors azonosításában és megoldásában, javítva ezzel a felhasználói élményt és a teljesítményt. Ez egy hasznos eszköz a weboldal tulajdonosok számára a hatékonyabb online jelenlét kialakításának érdekében.

SEO jelentés készítése megadott kulcsszavak alapján, amely részletezi a weboldal teljesítményét a Google-ben

A keresőoptimalizáltság elemzése a havi honlap karbantartás riportnak az a része, amely napi szinten figyeli, hogy a webhely milyen kulcsszavakra rangsorol a Google-ben és más keresőmotorokban. Az organikus forgalom érdekében kiemelkedően fontos a keresőoptimalizálás, a kulcsszókutatás, valamint a weboldal teljesítményének optimalizálása.

Havi bevételi adatok összefoglalása - csak webshop esetén

A Havi bevételi adatok összefoglalója a havi jelentésnek az a része, amely információkat szolgáltat az online bevételről. Ez a részletes összefoglaló lehetővé teszi a webshop tulajdonosoknak, hogy kövessék és elemezzék a havi bevételi adatokat, termék- vagy kategóriabevételeket. Ezáltal a webáruház tulajdonosok jobban megérthetik üzleti teljesítményüket és lehetőségeket találhatnak az értékesítés növelésére, valamint a bevétel optimalizálására az online térben.

Biztonsági mentés készítésének ellenőrzése

A Biztonsági mentések készítésének összefoglalója részletes információkat és naplókat rögzít egy weboldal biztonsági mentési folyamatáról. Ez segít az üzemeltetőknek ellenőrizni és dokumentálni a weboldaluk biztonsági másolatokkal kapcsolatos tevékenységeit, így biztosítva az adatvesztés elleni védelmet és a gyors helyreállítást a rendkívüli események esetén. A Biztonsági mentés részletező megkönnyíti a weboldalak felelősségének és stabilitásának fenntartását.

Google Analytics 4 havi forgalmi adatok bemutatása

A Google Analytics 4 webanalitikai elemzése a havi weboldal karbantartás riportnak az a része, amely adatokat tartalmaz a weboldal látogatóinak viselkedéséről a Google Analytics 4 adatai alapján. Ezzel a részletes összefoglalóval a weboldal tulajdonosai jobban megérthetik, hogyan teljesít a honlap, és milyen lehetőségeik vannak az optimalizálásra. A Google Analytics 4 segít a döntéshozóknak okosabb döntéseket hozni a weboldaluk fejlesztése és a célközönségük elérése érdekében.

Rendelkezésre állás ellenőrzése

A Rendelkezésre állás ellenőrzése és összefoglalása a havi WordPress weboldal karbantartás azon része, amely folyamatosan figyeli egy weboldal rendelkezésre állását és elérhetőségét. Ez lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy azonnal észleljenek és cselekedjenek, ha a weboldal esetlegesen nem érhető el vagy leáll. A Rendelkezésre állás vizsgálata segít megőrizni a weboldal megbízhatóságát és biztosítja, hogy a látogatók mindig hozzáférhessenek a tartalomhoz.

Adatbázis tisztítás és optimalizálás összefoglalása

Az Adatbázis tisztítás összefoglalója a havi honlap karbantartás riportnak az a része, amely segít a weboldal üzemeltetőjének naprakészen tartani az adatbázist. A felesleges tartalom eltávolítása nemcsak helyet szabadít fel a webtárhelyen, hanem gyorsítja is az oldal működését.

havonta karbantartott weboldal
0
forintnyi fizetős bővítmény
0
kezelt havi hibajegy
0
megoldott hibajegy
0 +

Extra szolgáltatások

Az extra szolgáltatások célja, hogy hangsúlyozza: nem csupán a weboldal karbantartása területén tudjuk támogatni az online jelenlétet.

SEO - Keresőoptimalizálás

Egy összetett keresőoptimalizálási szolgáltatás, amely további mélységet és hatékonyságot kínál a weboldalak online teljesítményének javításához. Ez az extra szolgáltatás az alapvető SEO-feladatokon túlmutató elemzésekkel, kulcsszókutatással és stratégiai tanácsadással segít a weboldalnak jobban rangsorolni a keresőmotorok találati listáin és növelni az online láthatóságukat. A SEO extra szolgáltatás segít a weboldalad online jelenlétének a maximalizálásában, így könnyebb elérni a magasabb organikus forgalmat és a több konverziót.

Hipergyorsítás

A weboldal hipergyorsítás egy hatékony kiegészítő szolgáltatás, amely segít maximalizálni weboldalad sebességét és teljesítményét. Ez az extra weboldal karbantartás szolgáltatás további optimalizációs lépéseket és finomhangolást kínál, hogy a weboldalad még gyorsabban töltsön be, javítva ezzel a látogatói élményt és a SEO eredményeket. A hipergyorsítás hatékony eszköz a weboldal tulajdonosoknak, akik szeretnék biztosítani, hogy a látogatók gyorsan és zökkenőmentesen böngészhessék az oldalukat.

Egyedi fejlesztési igények

Az egyedi fejlesztési igényekre fókuszálva lehetővé tesszük a vállalkozásoknak, hogy testre szabott megoldásokat alkalmazzanak a weboldalukon. Ezek a honlap karbantartás szolgáltatások különleges igényekre összpontosítanak, például egyedi webalkalmazások, speciális integrációk vagy fejlett szoftverfejlesztési projektek terén, és céljuk, hogy a vállalkozás kiemelkedjen a versenytársak közül és hatékonyabban működjön.

FONTOS!

Az Extra szolgáltatásoknál mindig egyedi ajánlatot készítünk, mivel teljes mértékben alkalmazkodunk ügyfeleink speciális igényeihez és céljaihoz. Ez biztosítja, hogy minden weboldal egyedülálló megoldást kapjon, amely maximálisan kielégíti az ügyfél igényeit, és hatékonyan szolgálja az online üzleti stratégia céljait. A célunk az, hogy extra szolgáltatásainkkal támogassuk ügyfeleink online sikereit.

Több mint 150+
szöveges ötcsillagos ügyfélvélemény

Weboldal karbantartás Garanciák

Ez fix garancia

A szerződéskötést követő 1 éven belül a karbantartási ár garantáltan nem változik.

2.000.000 ok garancia

Ügynökségként több mint 2.000.000 Ft értékben van fizetős bővítményünk. Ha ebből valamelyikre szüksége van az ügyfelünknek, akkor azt biztosítjuk számára díjmentesen. A licenceket akkor is biztosítjuk az ügyfeleink számára, ha úgy döntenek, hogy a továbbiakban nem dolgoznak velünk.

Próbaidőszak indításának menete

1. lépés: Kapcsolatfelvétel telefonon

Az itt található űrlap kitöltését követően telefonon fogunk keresni.

2. lépés: Részletek egyeztetése

A hívás során átbeszéljük, hogy mit kell tudni pontosan a weboldaladról. Kérünk egy belépést a webhely admin felületére, hogy belülről is meg tudjuk vizsgálni.

Fontos: semmit nem módosítunk és nem állítunk át a weboldalon.

Arra is kitérünk, hogy mi hogyan tudnánk hozzájárulni a weboldalad felturbózásához.

3. lépés: Ajánlat elkészítése és megküldése

Ezt követően küldünk egy alapos és átlátható ajánlatot, hogy lásd, milyen kereteken belül tudunk együttműködni, és pontosan mit kaphatsz a pénzedért cserébe.

4. lépés: Szerződéstervezet elküldése

Küldünk számodra egy szerződéstervezetet az ajánlat alapján.

5. lépés: Próbaidőszak megkezdése

A szerződést követően pedig kezdődhet is a közös munka és a weboldal karbantartás.

Gyakori kérdések - weboldal karbantartás

Indulás

Töltsd ki az űrlapot és utána felvesszük veled a kapcsolatot telefonon.

Igen, szükségünk van, mivel csak így tudjuk megnézni a weboldal állapotát „belülről”. Az orvos sem ránézésre állapítja meg a diagnózist.

Mit tartalmaznak a weboldal karbantartás csomagok?

A telefonos támogatás helyett saját, speciálisan kialakított hibajegyrendszerünket használjuk minden csomag esetén. A probléma részletezése és írásban való rögzítése sokkal könnyebbé teszi számodra és számunkra is a közös munkát.

Igen, a hibajegyek bármikor, éjjel-nappal felvehetők. A támogatási jegyeket általában 24-72 órán belül megoldjuk (a probléma összetettségétől függően). Az SOS hibák elhárítását 1-2 órán belül elkezdjük.

A benyújtható hibajegyek száma nincs korlátozva. Ha azonban bármely kérésed kívül esik a csomag hatókörén, vagy a kért változtatások elvégzése hosszabb idő, mint a választott csomagban foglalt rendelkezésre álló időtartam, akkor árajánlatot készítünk, hogy tájékoztassunk az igényelt munka elvégzésének költségeiről.

A hét minden napján, 24 órában figyeljük a webhelyed, és manuálisan bejelentkezünk, hogy havonta egyszer ellenőrizzük weboldalad állapotát, és telepítsük a bővítmények, a CMS rendszer és a weboldal sablon frissítéseit. Más szolgáltatókkal ellentétben, amelyek automatizált módszereket használnak a frissítések kezelésére, mi ezt manuálisan, egyesével végezzük el. WordPress szakértői csapatunk ellenőrzi a webhelyed, hogy megbizonyosodjon arról, nincs-e probléma a frissítések alkalmazása után. Ha bármilyen problémát vagy ütközést találunk, addig dolgozunk ezen, amíg meg nem oldjuk.

Bármelyik csomagot választod, naponta külső biztonsági másolatot készítünk a teljes webhelyről és adatbázisról, amelyeket biztonságos felhőszerveren tárolunk. A biztonsági mentést 90 napra visszamenőleg megőrizzük, így ha szélsőséges esetben egy korábbi biztonsági mentésből kellene visszaállítani a webhelyet, akkor ezt gyorsan és egyszerűen megtehetjük.

Egyedi fejlesztés nem szerepel a honlap karbantartás csomagokban. Ha fejlesztésre van szükség, akkor kedvező óradíj mellett tudunk árajánlatot adni a fejlesztés elvégzésére. Nem végezzük el azokat a munkákat, amelyek kívül esnek a csomag tartalmán, mielőtt pontos árajánlatot nem adunk a munkára vonatkozóan, és az általad el nem lett fogadva.

Biztosítjátok a következőket a weboldal karbantartás részeként?

Igen, mások által elkészített WordPress weboldalak karbantartását is vállaljuk.

Igen, abban az esetben, ha szükséged van új weboldalra, akkor tudunk segíteni. Ajánlatkérésért kattints a weboldal készítés oldalunkra, ahol fel tudod venni velünk a kapcsolatot.

Igen, ha olyan egyedi fejlesztési projektre van szükséged, amely kívül esik bármelyik karbantartás csomagon, becslést – aztán pedig egyedi árajánlatot – tudunk adni bármilyen típusú egyedi fejlesztési munka elvégzésére.

Igen, ha céged nonprofit vagy jótékonysági szervezet, 10% kedvezményt biztosítunk minden csomagunkból. További információért fordulj értékesítési csapatunkhoz.

Nem, mi csak a WordPress weboldalak karbantartásának és támogatásának a szakértői vagyunk.

Igen, szinte bármilyen WordPress weboldallal tudunk dolgozni, legyen az bármilyen összetett vagy testreszabott. Ha rendelkezik a weboldal e-kereskedelmi, ügyféltagsági, többnyelvű, vagy egyéb speciális funkciókkal, illetve nagy forgalmú weboldalról beszélünk, akkor előfordulhat, hogy speciális karbantartási csomagra lesz szükséged. Olyan egyéni csomagot állítunk össze, amelyek megfelelnek egyedi követelményeidnek.

Örömmel tárgyalunk kedvezményről, ha több weboldalnál van szükséged támogatási csomagra. Olyan ügynökségek, szabadúszók, fejlesztők vagy más vállalkozások számára is kínálunk white-label megoldást, amelyek több WordPress webhely karbantartását és támogatását szeretnék kiszervezni.

Úgy gondoljuk, hogy csak akkor fizess további fejlesztési időért, ha szükséged van rá. Ezért nincs korlátlan fejlesztési csomagunk. Egyedileg összeállított megállapodásunk azonban lehetővé teszi, hogy olyan csomagot biztosítsunk számodra, amely több időt is tartalmazhat, mint a Bemutatkozó, Komplex vagy a Webshop csomagban szereplő időtartamok.

Szakértői csapatunknál nem nagyon fordul elő olyan, amivel ne tudnának megbirkózni. Meglehetősen biztosak vagyunk abban, hogy el tudjuk érni a kitűzött céljaidat, amikor a WordPress weboldal fejlesztéséről vagy módosításáról van szó. Példák a rendszeresen elvégzett munkákra: beépülő modulok testreszabása, adatmigráció, szerver beállítása vagy migrációja, egyéni mezők, egyedi pluginok fejlesztése stb.

Azt tapasztaltuk, hogy ha minden írásban van, akkor kevesebb a félreértelmezés esélye, ami jobb általános szolgáltatásnyújtást jelent. Noha nem kínálunk telefonos támogatást, biztosítunk a projektmenedzserünkhöz egy telefonszámot arra az esetre, hogy ha SOS segítségre lenne szükséged, pl. ha leállt a weboldalad. Az ügyfélszolgálat az első számú prioritásunk, és a kapcsolatfelvételt mindig gyorsnak, hatékonynak és professzionálisnak fogod találni. Alternatív kommunikációs módszereket is fontolóra tudunk venni, ha valamelyik egyedi tervünket választod.

Igen. 30 napos kockázatmentes próbaidőt biztosítunk!

Igen, a csapatunk angolul is tud. Ezért a támogatási csomagjainkat olyan weboldalakra is tudjuk biztosítani, amelyek nem magyar nyelvűek vagy nem Magyarországon vannak.

Igen, abszolút. Minden támogatási csomagunk tartalmazza, hogy segítünk az SSL tanúsítvány beállításában.

Igen, a Webshop támogatási csomagon belül az ügyfeleknek ezt biztosítjuk. Csapatunk nagyon jól ismeri a platformot, és számos WooCommerce webhelyet támogatunk.

Igen, ebben az esetben kérlek írd le az igényeidet, és egyedi csomagot alakítunk ki számodra.

Mit érdemes rólatok tudni?

Csapatunk home office-ban dolgozik. Az ügyfeleinkkel leginkább online tartjuk a kapcsolatot. Bizonyos esetekben személyesen az ügyvezetőnk, Ádám látogatja meg őket.

Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkező front-end, back-end és full-stack fejlesztőkből áll, így biztosítva, hogy az ügyfelek igényeit a legmagasabb színvonalon teljesítsük. Technikai csapatunkat egy projektmenedzser szervezi, akit az ügyvezető felügyel. Csapatunk technikai tudása rendkívül erős, és nem sok olyan eset van, amit ne tudnánk megoldani, ha WordPress weboldalról van szó.

Büszkék vagyunk a rendszeres ügyfélkommunikációnkra. Minden hónapban, miután végrehajtottuk a frissítéseket és elvégeztük a rendszeres karbantartást, e-mailt küldünk számodra, amelyben tájékoztatunk, a weboldal fontosabb mérőszámairól.

Mert egy nagyszerű csapat vagyunk, akik szenvedélyesen szeretik az általunk nyújtott szolgáltatásokat! Több mint 55 weboldalt tartunk karban ügyfeleink széles köre számára, akik közül sokan ragyogó értékelést írtak rólunk. Úgy érezzük, hogy a weboldal karbantartás árazásának szempontjából egy nagyon jó ár/érték arányú szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfeleink számára.

Mi történik, ha..?

A próbaidőszak leteltével a weboldal karbantartás szolgáltatás a szerződésben meghatározott 1 éves együttműködésre módosul. Ebben az esetben már lesz tapasztalatod, hogy milyen velünk együtt dolgozni, így kockázatmentesen hozhatod meg a döntést.

Ezt bármikor egyszerűen megteheted, egy emailben. Nincs más teendőd, csak megírni számunkra, hogy nem szeretnéd folytatni a próbaidőszakot. Ebben az esetben kilépünk a weboldaladból és további teendőd nincs. Megszűnik a közös munka.

Ha felhasználod a teljes havi módosítási perceket, akkor a további elvégzendő javítási/fejlesztési feladatokra minden esetben egyedi mennyiségű munkaórát határozunk meg. Ezeket a szerződésben rögzített extra díjért cserébe végezzük el abban az esetben, ha az árajánlatot elfogadod.

Ha már ügyfelünk vagy valamelyik weboldal karbantarás csomag által, akkor tanácsot adunk számodra, ha a weboldaladon található bővítmény/plugin modul már nem támogatott vagy nem kompatibilis a WordPress legújabb verziójával. Útmutatást adunk ennek orvoslására, mivel az elavult bővítmények/pluginok komoly biztonsági kockázatot jelenthetnek.

Biztosítanunk kell, hogy csapatunk minden ügyfelünket gyorsan és tisztességesen kiszolgálja, amit egyszerűen nem lenne lehetséges megszervezni, ha az inkluzív fejlesztési idő elhaladna. Ha egy adott hónapon belül további fejlesztési időre van szükséged a weboldalon, akkor mindig nagyon kedvező áron vásárolhatsz ilyen időt.

Az ügyfeleink kéréseit és igényeit rugalmasan kezeljük. A karbantartási csomagot a megkötött szerződési feltételek szerint tudjuk módosítani kisebb/nagyobb csomagra.

"A weboldal folyamatos karbantartása minimálisra csökkenti a hibákat, amelyek üzleti veszteségeket okozhatnak."

Dávid Ádám
Értékesítési oldal specialista

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés