Mit tartalmaz a HelloPack bővítménycsomag?

A HelloPack egy nagyszerű WordPress bővítménycsomag, amelyet pár ezer forintért megkaphatunk, és több mint 100 prémium bővítményt tartalmaz.
HelloPack

Mit tartalmaz a HelloPack bővítménycsomag?

A HelloPack egy WordPress bővítménycsomag, amely több mint 100 bővítményt tartalmaz, amelyekkel bármelyik WordPress weboldalt vagy WooCommerce webshopot teljes mértékben személyre tudjuk szabni. Mindezt csak havi pár ezer forintért! Ha egyenként megvennék ezeket a bővítményeket, valószínűleg több millió forintos kiadást jelentene.

1. Mi az a HelloPack?

A HelloPack a HelloWP! által kínált szolgáltatás, amely a cikk írásának pillanatában 116 prémium WordPress bővítményt tartalmaz egy csomagban. A célja, hogy megfizethetőbbé tegye a prémium bővítmények használatát a WordPress weboldalak készítői számára.

HelloPack bővítménycsomag

A HelloPack előfizetéssel a következőket kapod havi néhány ezer forintért:

 • Hozzáférés több mint 100 prémium bővítményhez: számos funkciót és lehetőséget ad a weboldalad testreszabásához és fejlesztéséhez anélkül, hogy külön-külön kellene megvásárolnod ezeket a bővítményeket. Azért ne feledkezzünk meg a TOP10 ingyenes WordPress bővítményről sem. 🙂
 • Frissítések és támogatás: a HelloWP! csapata biztosítja a bővítmények frissítését és magyar nyelvű technikai támogatást nyújt, ha bármilyen problémád adódna.
 • Közösség: csatlakozhatsz a HelloWP! közösségéhez, ahol más felhasználókkal beszélgethetsz, kérdéseket tehetsz fel, és tippeket kaphatsz a bővítmények használatáról. Felvesznek a Facebook támogatási csoportba is, ahol minden segítséget megkapsz probléma esetén.
Weboldal készítés

2. Milyen bővítményeket tartalmaz a HelloPack?

A HelloPack egy átfogó WordPress bővítménycsomag, amely számos kategóriában kínál prémium eszközöket, így ideális választás lehet kezdők és tapasztalt webfejlesztők számára egyaránt.

Oldalépítők és sablonok: a csomagban megtalálható az Elementor Pro, a GeneratePress Premium és a Divi, amelyekkel könnyedén létrehozhatsz lenyűgöző és egyedi WordPress oldalakat.

Divi

WooCommerce bővítmények: a rengeteg WooCommerce bővítmény és a CartFlows Pro segítségével hatékonyan kezelheted és bővítheted webáruházad funkcióit, növelve ezzel az eladásokat és a vásárlói élményt.

Marketing és SEO: a SeoPress Pro és a Yoast SEO Premium hatékony eszközök a weboldalad keresőoptimalizálásához és a jobb láthatósághoz a keresőmotorokban.

Yoast SEO

Biztonság: az iThemes Security Pro (Solid Security) gondoskodik weboldalad biztonságáról, védelmet nyújtva a hackerek és a rosszindulatú programok ellen.

További hasznos bővítmények: a HelloPack számos egyéb hasznos plugint is tartalmaz, mint például: Polylang Pro a többnyelvű weboldalakhoz, LearnDash LMS az online kurzusok létrehozásához, AffiliateWP Ultimate az affiliate marketinghez, a Gravity Forms és Ninja Forms a kapcsolati űrlapok készítéséhez, és a FluentCRM Pro az ügyfélkapcsolatok kezeléséhez.

Ninja Forms

Magyar nyelvű támogatás: a HelloPack nemcsak a bővítményekhez való hozzáférést biztosítja, hanem magyar nyelvű támogatást is nyújt a telepítéshez, beállításhoz és a pluginek használatához, így még a kezdők is könnyedén boldogulhatnak a prémium eszközökkel.

Rendszeres frissítések és biztonsági ellenőrzések: a HelloWP! csapata folyamatosan frissíti a bővítményeket, és gondoskodik a biztonságukról, így mindig a legújabb és legbiztonságosabb verziókat használhatod.

A HelloPack egy olyan befektetés, amely hosszú távon megtérül, hiszen a prémium bővítmények segítségével hatékonyabbá és sikeresebbé teheted a weboldaladat.

3. Miért éri meg a HelloPack megvásárlása?

A HelloPack megvásárlása számos előnnyel járhat, különösen akkor, ha WordPress weboldalt készítesz vagy üzemeltetsz:

Több mint 90 prémium bővítmény egy áráért: a HelloPack előfizetéssel jelentős összeget takaríthatsz meg, mivel az előfizetés sokkal olcsóbb, mintha külön-külön vásárolnád meg a benne foglalt prémium bővítményeket.

Gyors és egyszerű telepítés: a HelloPack segítségével egyetlen kattintással telepítheted az összes szükséges bővítményt, így nem kell külön-külön keresgélned és telepítened őket.

Automatikus frissítések: a bővítmények automatikusan frissülnek, így mindig a legújabb verziókat használhatod, és nem kell manuálisan frissítened őket.

WordPress tárhely

A legjobb WordPress bővítmények: a HelloPack csak a legjobban értékelt és legnépszerűbb WordPress bővítményeket tartalmazza, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi eszközöket kapsz.

Segítség, ha elakadsz: a HelloWP! magyar nyelvű támogatást nyújt a bővítmények telepítéséhez, beállításához és használatához.

Bármikor lemondhatod: ha úgy döntesz, hogy már nincs szükséged a HelloPack szolgáltatására, bármikor lemondhatod az előfizetést.

Fontos! A HelloPack előfizetés NEM csak egy weboldalra vonatkozik, így ha több weboldalad van, mindegyikhez elég csak egy aktív előfizetés, és korlátlanul használhatod a HelloPack bővítményeket akár 100 oldalon is.

4. Mennyibe kerül a HelloPack?

A HelloPack árazása a HelloWP! weboldalán található: https://hellowp.io/hu/t/hellopack/. Az árak a következők:

 • Havi csomag: 3.900 Ft/hónap.
 • Éves csomag: 42.900 Ft/év (1 hónapot spórolsz).

A HelloPack árak változhatnak, ezért mindig ellenőrizd a legfrissebb információkat a HelloWP! weboldalán. Ha lemondod az előfizetésed, a bővítmények azután is használhatók maradnak, viszont nem fogsz kapni már hozzájuk frissítéseket, így ez biztonsági kockázatot jelenthet a WordPress weboldalad számára.

Az ügyfeleinknek ingyenesen biztosítjuk a HollePack bővítménycsomagját. Tekintsd meg weboldal készítés oldalunkat! 🙂

HelloPack ajándék

5. A HelloPack csomag feltelepítése WordPress oldalra

1. HelloPack csomagkezelő letöltése: lépj be a HelloWP.io fiókodba, majd kattints a „HelloPack” menüpontra, aztán pedig a „Csomagkezelő letöltése” gombra. Mentsd el a letöltött .zip fájlt.

2. HelloPack csomagkezelő telepítése:

 • Lépj be a WordPress adminisztrációs felületére.
 • Menj a „Bővítmények” menüpontba, majd kattints az „Új hozzáadása” gombra.
 • Kattints a „Feltöltés” gombra, és válaszd ki a letöltött .zip fájlt.
 • Válaszd a „Telepítés most” opciót.
 • A telepítés után kattints a „Bővítmény aktiválása” gombra.

3. HelloPack csomagkezelő aktiválása: a HelloPack telepítése után a következő lépés az aktiválása lesz. Ehhez először létre kell hozni egy API kulcsot a HelloWP oldalán, ahol belépés után a bal oldali menüben találhatod az „API-kulcskészítő” lehetőséget.

HelloPack aktiválás

Forrás: HelloWP Hub

Az API kulcs létrehozásához meg kell adnod a webhelyed domain nevét (pl. kiszervezettmarketing.hu), majd válaszd ki azokat a bővítményeket, amelyekhez szeretnél automatikus frissítéseket kapni. Kattints az „Új API-kulcs készítése” gombra, majd másold ki az API kulcsot (egy kis sárga ikon a weboldal alján).

HelloPack telepítés

Forrás: HelloWP Hub

Ezt követően következhet a HelloPack bővítmény aktiválása, amelyhez a WordPress vezérlőpultján meg kell keresned a HelloPack menüpontot, majd bemásolod az API-kulcsot a megfelelő helyre, és a „Változtatások mentése” gombra kattintasz.

HelloPack bővítménycsomag telepítése

Forrás: HelloWP Hub

Ezután már a HelloPack bővítmények telepítése megegyezik az összes WordPress bővítmény telepítésével. 🙂

Fontos megjegyzések:

 • A telepítés előtt készíts biztonsági mentést a weboldaladról.
 • Győződj meg róla, hogy a tárhelyed megfelel a HelloPack rendszerkövetelményeinek.
 • Ha problémába ütközöl a telepítés során, fordulj a HelloWP! ügyfélszolgálatához segítségért.

6. Összefoglaló

A HelloPack egy kiváló lehetőség mind kezdő webfejlesztők, mind weboldal-tulajdonosok számára.

Több mint 100 prémium WordPress és WooCommerce bővítményhez juthatunk hozzá havonta pár ezer forintért.

Normál esetben ez több millió forintba kerülne, ám így sokkal olcsóbban megúszhatjuk a dolgot. Sőt, ügyfeleinknek a HelloPack bővítményeket ingyenesen biztosítjuk. 🙂

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

7. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az a HelloPack?

Egy csomag, amelyben több mint 110 prémium WordPress bővítmény található meg.

❓ Mennyibe kerül a HelloPack csomag?

Havi 3.900 Ft, vagy évi 42.900 Ft, viszont az ügyfeleinknek ingyenes (ez is egy weboldal készítési bónusz).

❓ Milyen bővítmények vannak a HelloPack csomagban?

Tekintsd meg a bővítmények teljes listáját a HelloPack weboldalán.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés