Profi weboldal készítés árak és lépések (2024)

A profi weboldal készítés segítségével egy minőség honlap vagy webshop segítségével képviselheted a vállalkozásod az online térben.
Profi weboldal készítés

Profi weboldal készítés árak és lépések (2024)

Szeretnéd a vállalkozásodat megfelelő minőségben reprezentálni az online térben? Akkor szükséged lesz a profi weboldal készítés szolgáltatásunkra! Ennek segítségével olyan weboldalt vagy webáruházat hozunk létre számodra, amely minden igényt kielégít és több ezer új ügyfelet szerez majd a cégednek.

1. Profi weboldal készítés

A professzionális weboldal készítés kulcsfontosságú a vállalkozások online sikeréhez. Egy jól megtervezett és kivitelezett weboldal nemcsak esztétikus, hanem hatékonyan kommunikálja a márka üzenetét, vonzza a látogatókat, és elősegíti az üzleti célok elérését.

Miért fontos egy profi weboldal készítése?

 • Első benyomás: a weboldalad gyakran az első interakció a potenciális ügyfelekkel. Egy profi weboldal pozitív első benyomást kelt, és bizalmat épít.
 • Hitelesség: egy modern, jól működő honlap növeli a vállalkozásod hitelességét és szakértelmét.
 • Felhasználói élmény: egy profi weboldal könnyen navigálható, gyorsan betöltődik, és minden eszközön jól jelenik meg, ami javítja a felhasználói élményt.
 • Keresőoptimalizálás (SEO): a minőségi webhelyeket úgy tervezik, hogy a keresőmotorok könnyen megtalálják és indexeljék őket, ami javítja a láthatóságot és a forgalmat.
 • Konverzió: a profi weboldalakat úgy készítik el, hogy a látogatókat üzletileg előnyös cselekvésre ösztönözzék, például vásárlásra, feliratkozásra vagy kapcsolatfelvételre.

Hogyan válassz profi webfejlesztő céget?

 • Portfólió: nézd meg a webfejlesztő vagy ügynökség korábbi munkáit, hogy lásd, milyen stílusban és minőségben dolgoznak.
 • Referenciák: kérj referenciákat korábbi ügyfelektől, és beszélj velük a tapasztalataikról.
 • Szakértelem: győződj meg róla, hogy a webfejlesztő rendelkezik a szükséges szakértelemmel a kívánt technológiák kezeléséhez és az elvárt funkciók megvalósításához.
 • Kommunikáció: válassz olyan webfejlesztőt, akivel könnyen kommunikálhatsz, és aki megérti az igényeidet.
 • Ár: kérj árajánlatot több fejlesztőtől, és hasonlítsd össze az árakat, mielőtt belefogsz a profi weboldal készítésbe!
Weboldal készítés

2. Profi weboldal készítés folyamata

A profi weboldal készítés egy összetett folyamat, amely több fázisból áll. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb lépéseket, amelyeket egy webfejlesztő ügynökség követ.

2.1. Konzultáció és igényfelmérés

Ide tartozik az első találkozó az ügyféllel a projekt céljainak, célközönségének és elvárásainak megismerése érdekében. Igényfelmérő kérdőív kitöltése a weboldal funkcióival, tartalmával és designjával kapcsolatban. Versenytársak elemzése a piaci helyzet és a trendek megértése érdekében.

2.2. Profi weboldal tervezés

A honlap oldalainak és azok hierarchiájának (weboldal struktúra) meghatározása. A weboldal vázlatos tervének elkészítése (wireframe), amely megmutatja az oldalak elrendezését és a tartalmi elemek elhelyezését. Ide tartozik még a weboldal vizuális megjelenésének megtervezése, beleértve a színeket, betűtípusokat, képeket és egyéb grafikai elemeket.

A felhasználói élmény (UX) tervezésének része a weboldal használhatóságának és könnyű navigációjának biztosítása, hogy a felhasználók könnyen megtalálják a keresett információkat és elvégezhessék a kívánt műveleteket.

2.3. Profi weboldal fejlesztés

Ezen weboldal készítési szakasz része a front-end és back-end fejlesztés. A front-end weboldal fejlesztés a webhely kliensoldali részének elkészítését jelenti HTML, CSS és JavaScript segítségével. Ez felelős a weboldal megjelenéséért és interaktivitásáért.

A back-end weboldal fejlesztés akkor szükséges, ha a weboldal dinamikus funkciókat igényel (pl. adatbázis-kezelés, felhasználói fiókok). A szerveroldali fejlesztéshez olyan programozási nyelveket használnak, mint a PHP, Python, Ruby vagy Node.js.

A profi weboldal készítés része a tartalomkezelő rendszer (CMS) beállítása. Ha a weboldal tartalmát könnyen szeretnéd szerkeszteni, akkor egy CMS rendszer (pl. WordPress, Joomla, Drupal) használata nagyban megkönnyíti a dolgod.

WordPress weboldal készítés

A profi weboldal készítés részét képezi még a weboldal tartalmának feltöltése és szerkesztése, legyen szó akár képekről, szövegekről, videókról, vagy termékekről (webshop esetében). Fontos még a honlap tartalmának optimalizálása a keresőmotorok számára (keresőoptimalizálás), hogy könnyebben megtalálják a potenciális ügyfelek.

2.4. Weboldal tesztelése és közzététele

A weboldal tesztelésnek négy alapvető típusát különböztetjük meg:

 • Funkcionális tesztelés: a weboldal funkcióinak alapos tesztelése, így megbizonyosodhatunk arról, hogy minden megfelelően működik.
 • Kompatibilitási tesztelés: a honlap tesztelése különböző böngészőkben és eszközökön (számítógép, tablet, mobiltelefon), hogy mindenhol megfelelően jelenjen meg. Lényegében a reszponzivitást teszteljük.
 • Teljesítménytesztelés: a webhely betöltési sebességének és teljesítményének tesztelése. Egy profi weboldal betöltési ideje nem lehet 3 másodpercnél több.
 • Biztonsági tesztelés: a weboldal sebezhetőségeinek keresése és javítása. Napjainkban kiemelt szerep jut a weboldal biztonságnak.

Miután mindent rendben találtunk, következhet a weboldal élesítése, közzététele a felhasználók számára. Ennek a folyamatnak része a domain regisztráció, a tárhely szolgáltatás kiválasztása, valamint a DNS beállítások elvégzése.

Domain regisztráció

Ha ezekkel végeztünk, akkor lesz elérhető a frissen elkészített weboldal az internetezők számára. A weboldal üzemeltetése azonban itt nem ér véget, mivel szükség van a rendszeres weboldal karbantartásra.

A weboldal karbantartás néhány összetevője:

 • Rendszeres frissítések: a weboldal szoftvereinek (CMS, bővítmények) frissítése a biztonság és a gyors teljesítmény érdekében.
 • Tartalomfrissítés: a weboldal tartalmának rendszeres frissítése, hogy naprakész és releváns maradjon.
 • Biztonsági ellenőrzések: rendszeres biztonsági ellenőrzések a weboldal védelme érdekében.
 • Teljesítményoptimalizálás: a honlap betöltési sebességének és teljesítményének folyamatos javítása, weboldal gyorsítás.
 • Technikai támogatás: a webfejlesztő által nyújtott technikai támogatás a felmerülő problémák megoldására.
WordPress tárhely

Fontos: a profi weboldal készítés egy együttműködésen alapuló folyamat, amely során a webfejlesztő ügynökség szorosan együttműködik az ügyféllel, hogy a végeredmény a lehető legjobban megfeleljen az igényeknek és elvárásoknak.

3. Profi weboldal készítő programok

3.1. Wix weboldal készítés

Wix profi weboldal készítés

Előnyök: rengeteg sablon, egyszerű drag-and-drop szerkesztő, sokoldalú funkciók, app market a bővítéshez, gyors weboldal készítés akár mesterséges intelligenciával is, biztosít számunkra domaint, tárhelyet, logókészítőt, webshop funkciókat, stb.

Hátrányok: a sablonválasztás utólag nem módosítható, az ingyenes verzióban hirdetések jelennek meg, havi díjat kell fizetni a profi weboldal készítési funkciókért.

Ideális: kis- és középvállalkozásoknak, bloggereknek, kreatív szakembereknek.

További információ: Wix weboldal készítés.

3.2. Shopify webshop készítés

Shopify profi webshop készítés

Előnyök: kifejezetten webáruházak készítésére szakosodott, rengeteg beépített funkció (online fizetés, szállítás, marketing), skálázható megoldások, gyors webáruház készítés, logókészítő, domain regisztrátor, egyedi webshop designok.

Hátrányok: a 14 napos próbaidőszak lejárta után havi díjat kell fizetni a Shopify használatáért, kezdők számára talán kicsit nehéz a kezelése.

Ideális: kis- és középvállalkozások számára, akik új webáruházat szeretnének indítani, vagy a régit átköltöztetnék egy modernebb platformra.

További információ: Shopify webshop készítés.

3.3. WordPress weboldal készítés

WordPress profi weboldal készítés

Előnyök: rugalmas és testreszabható, rengeteg ingyenes/fizetős sablon és bővítmény, nagy közösség és támogatás, akár ingyenes weboldal készítés, részletes beállítási lehetőségek, SEO beállítások, egyedi elrendezések és sablonok, weboldal építő bővítmények (pl. Elementor).

Hátrányok: a WordPress telepítés és beállítás némi technikai tudást igényelhet, a biztonságra fokozottan figyelni kell.

Ideális: bloggereknek, kisebb és nagyobb vállalkozásoknak, akik teljes kontrollt szeretnének a weboldaluk felett, és készek időt és energiát fektetni a testreszabásba.

További információ: WordPress weboldal készítés.

3.4. Squarespace weboldal készítés

Squarespace weboldal készítés

Előnyök: gyönyörű, minimalista dizájnú sablonok, egyszerű használat, beépített marketing és SEO eszközök, e-mail marketing szolgáltatás.

Hátrányok: kevesebb sablon és bővítmény, mint a WordPressnél, a testreszabási lehetőségek korlátozottabbak, 14 nap használat után fizetőssé válik.

Ideális: kreatív szakembereknek, fotósoknak, művészeknek, akiknek fontos a vizuális megjelenés, kisebb vállalkozásoknak.

További információ: Squarespace weboldal készítés.

4. Profi weboldal és webshop készítés árak

Weboldal készítési tételek és típusokWeboldal készítés árak
Egyszerű WordPress weboldal készítés árak280.000-400.000 Ft
Komplex WordPress weboldal készítés árak380.000-600.000 Ft
Landing oldal készítés árak150.000-250.000 Ft
WooCoomerce webshop készítés árak600.000-850.000 Ft
Shopify webshop készítés árak400.000-650.000 Ft
Online fizetési és számlázási rendszerek bekötése40.000-60.000 Ft
Weboldal karbantartás árak (éves)240.000 Ft/év
Weboldal karbantartás árak (havi)20.000 Ft/hónap
Egyéb weboldal és webshop készítési projektekmegbeszélés szerint

Kiszervezett Marketing Kft. profi weboldal készítés árak 2024-ben

További információ: Weboldal készítés árak.

5. Összefoglaló

A profi weboldal készítés kiemelt jelentőséggel rendelkezik napjainkban, ha egy vállalkozás lépést szeretne tartani a legújabb piaci trendekkel.

Olyan lépésekből áll a profi weboldal készítés folyamata, mint az előzetes igényfelmérés, a weboldal megtervezése, a szükséges funkciók lefejlesztése, valamint a tesztelés, közzététel és karbantartás.

Többek között olyan tartalomkezelő rendszereket és eszközöket használhatunk weboldal készítés céljából, mint a Wix, Shopify, WordPress, vagy a Squarespace.

Egyéni weboldal készítés árajánlatért fordulj hozzánk az alábbi gombra kattintva! 🙂

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

6. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Szeretnék profi weboldalt készíteni, hol érdeklődjek?

Tekintsd meg a Kiszervezett Marketing weboldal készítés szolgáltatását!

❓ Mennyibe kerül egy profi weboldal?

A weboldal készítés árak 300.000 Ft-tól kezdődnek, de minden az egyéni igényektől és elvárásoktól függ.

❓ Milyen eszközökkel készíthető egy profi weboldal?

Például: WordPress, Wix, Shopify, Squarespace.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés