Webfejlesztés Budapest – árak és lehetőségek

Érdekel a webfejlesztés Budapest vonzáskörzetében? Kíváncsi vagy, hogy mennyibe kerül egy weboldal vagy applikáció? Olvasd el cikkünkben!
Webfejlesztés Budapest

Webfejlesztés Budapest: Árak és lehetőségek

Webfejlesztés árak Budapest – biztos azt gondolod, hogy méregdrága árakon dolgoznak a cégek a fővárosban. A valóság azonban egy kicsit jobb képet fest. Cikkünkben bemutatjuk a webfejlesztés alapjait, és fényt derítünk arra is, hogy a webfejlesztés Budapesten mennyire költséges. 🙂

1. Mi a webfejlesztés célja?

A webfejlesztéssel számos különböző típusú online platformot, weboldalt és alkalmazást hozhatunk létre, amelyek különböző célokat szolgálnak és különböző technológiákat használnak. Íme néhány példa!

1) Weboldalak fejlesztése

 • Statikus weboldalak: ezek a legegyszerűbb weboldalak, amelyek tartalma nem változik gyakran. Általában HTML, CSS és JavaScript használatával készülnek.
 • Dinamikus weboldalak: interaktívak és a tartalmuk változhat a felhasználói interakciók vagy az adatbázisokban tárolt információk alapján. Gyakran használnak szerveroldali nyelveket, mint például a PHP, Python, Ruby vagy Node.js.
 • Egyoldalas alkalmazások (SPA-k): ezen weboldalak úgy működnek, mint az applikációk, és a tartalom dinamikusan frissül anélkül, hogy az egész oldalt újra kellene tölteni. Általában JavaScript keretrendszereket használnak, mint például a React, Angular vagy Vue.js.

2)Webáruházak fejlesztése

 • E-kereskedelmi platformok: lehetővé teszik a termékek és szolgáltatások online értékesítését. Rengeteg webshop készítő platform létezik, mint például a Shopify, WooCommerce vagy Magento.
 • Egyedi fejlesztésű webáruházak: ezek a webáruházak egyedi igényekre szabva készülnek, így nagyobb rugalmasságot és testreszabhatóságot kínálnak, mint az előre elkészített sablonok alapján működő e-kereskedelmi platformok.
Webshop fejlesztés

3) Webalkalmazások fejlesztése

 • Tartalomkezelő rendszerek (CMS-ek): ezen alkalmazások lehetővé teszik a weboldalak tartalmának egyszerű kezelését és frissítését anélkül, hogy programozói ismeretekre lenne szükség. Népszerű CMS-ek például a WordPress, Joomla és Drupal.
 • Tanulásirányító rendszerek (LMS-ek): online tanfolyamok és képzések létrehozását és lebonyolítását teszik lehetővé. WordPress oldalakon például a LearnDash plugin használatával tudunk online tanfolyamokat létrehozni.
 • Ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerek (CRM-ek): segítenek a vállalkozásoknak nyomon követni és kezelni az ügyfelekkel való kapcsolatokat. Tekintsd meg a legjobb magyar CRM rendszerek listáját!
 • Egyéb webes alkalmazások: a webfejlesztés segítségével számos más típusú webes alkalmazást is létrehozhatunk, például közösségi oldalakat, fórumokat, blogokat, portfólió weboldalakat, stb.
Webshop készítés

2. Webfejlesztés alapok kezdőknek

A webfejlesztés egy összetett folyamat, amely több szakaszból áll, és különböző szakemberek együttműködését igényli. A folyamat kezdetén meg kell határozni a weboldal célját, célközönségét és funkcióit. Ezt követi a tervezési fázis, ahol a weboldal vizuális megjelenését és felhasználói élményét (UI/UX design) alakítják ki. A tervezést a weboldal tartalmának elkészítése követi, amely magában foglalja a szövegek, képek, videók és egyéb multimédiás elemek létrehozását, beillesztését, feltöltését.

A következő webfejlesztési lépés a weboldal programozása, ahol a fejlesztők HTML, CSS és JavaScript segítségével életre keltik a weboldalt. A HTML a weboldal tartalmának strukturálását, a CSS a vizuális megjelenítését, a JavaScript pedig az interaktivitást biztosítja. A backend fejlesztők szerveroldali nyelveket (pl. PHP, Python, Ruby) és adatbázisokat használnak a weboldal dinamikus funkcióinak megvalósításához, mint például a felhasználói bejelentkezés, az űrlapkezelés vagy az e-kereskedelmi funkciók.

A weboldal elkészülte után alapos tesztelésre van szükség, hogy biztosítsák a hibamentes működést különböző böngészőkben és eszközökön. A tesztelést követően a weboldalt élesítik, azaz elérhetővé teszik az interneten. Az élesítés után a weboldal karbantartása és frissítése is folyamatos feladat, hogy biztosítani tudjuk a honlap biztonságát, gyorsaságát és a felhasználói élmény optimalizálását.

A webfejlesztés egy dinamikus és változó terület, ahol az új technológiák és trendek folyamatosan megjelennek. Ezért a webfejlesztőknek folyamatosan képezniük kell magukat, hogy lépést tartsanak a változásokkal, és a legmodernebb megoldásokat tudják alkalmazni a weboldalak készítése során.

Weboldal készítés

3. Webfejlesztés Budapest

A Kiszervezett Marketing egy budapesti székhelyű digitális marketing ügynökség, amely számos szolgáltatást kínál, beleértve a webfejlesztést is.

Mire számíthatsz a Kiszervezett Marketingtől?

 • Személyre szabott megoldások: egyedi igényeidre szabott weboldalakat készítenek, amelyek tükrözik a márkád identitását és céljait.
 • Reszponzív dizájn: a weboldalad minden eszközön (asztali számítógép, laptop, tablet, okostelefon) jól fog kinézni és működni.
 • Keresőoptimalizálás (SEO): optimalizálják a weboldalad a keresőmotorok számára, hogy könnyebben megtalálják a potenciális ügyfelek.
 • Tartalomkezelő rendszer (CMS): egy könnyen használható CMS-t (pl. WordPress) használnak, hogy később Te magad is könnyen frissíthesd a weboldalad tartalmát.

Tehát ha lokálisan keresnél a webfejlesztés Budapest témakörben, akkor a Kiszervezett Marketing Kft. lesz a legjobb választás. Kérj egyéni árajánlatot a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése révén! 🙂

4. Webfejlesztés árak Budapesten

A webfejlesztés árak Budapesten széles skálán mozognak. Az alábbi árkategóriák vannak:

 • Egyszerű bemutatkozó weboldal fejlesztése: 250.000-400.000 Ft.
 • Céges weboldal fejlesztése (több oldallal, bloggal, űrlapokkal): 400.000-1.500.000 Ft.
 • Webáruház fejlesztés: 600.000-1.500.000 Ft.
 • Egyedi fejlesztésű webalkalmazás: 1.000.000 Ft-tól.

További költségek weboldalak esetén:

 • Domain név regisztráció: 2.000-10.000 Ft/év.
 • Tárhely: 5.000-50.000 Ft/év (vagy akár több, a weboldal méretétől és forgalmától függően).
 • SSL tanúsítvány: 0-20.000 Ft/év.
 • Karbantartás és frissítések: 10.000-20.000 Ft/hónap.
 • Egyedi funkciók és integrációk: az ár függ a funkciók komplexitásától.
WordPress tárhely

5. Összefoglaló

A webfejlesztés célja lehet weboldal készítés, webshop készítés, vagy valamilyen webes/mobilos alkalmazás fejlesztése.

Ha egy profi webfejlesztő céget keresel Budapesten, akkor lépj kapcsolatba a Kiszervezett Marketing munkatársaival!

Erre azért is van szükség, mert a webfejlesztés árak nagyon széles skálán mozognak attól függően, hogy mennyire bonyolult projektről van szó.

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

6. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mennyibe kerül egy weboldal fejlesztése?

Olvasd el weboldal fejlesztés árak témájú cikkünket!

❓ Mennyibe kerül egy mobil applikáció fejlesztése?

Olvasd el applikáció fejlesztés árak témájú cikkünket!

❓ Hol találok profi webfejlesztő céget Budapesten?

Lépj kapcsolatba a Kiszervezett Marketing Kft. munkatársaival!

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 430+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés