Weboldal készítés árak 2024-ben (részletes lista)

A weboldal készítés árak 200.000 Ft-tól egészen 850.000 Ft-ig terjedhetnek. Sok tényezőtől függ, hogy mennyibe kerül majd álmaink weboldala.
Weboldal készítés árak

Weboldal készítés árak.
Mennyibe kerül egy weboldal 2024-ben?

Ebben a felgyorsult, technológiaközpontú világban már megkerülhetetlen egy weboldal létrehozása, ha be szeretnénk biztosítani vállalkozásunk sikeres működését. A weboldal készítés árak általában több százezer forintra rúgnak, ezért sokan önerőből próbálnak létrehozni egy honlapot, több-kevesebb sikerrel. A legjobb megoldás az, ha egy profi csapatra bízzuk álmaink weboldalának elkészítését. 🙂

1. Miért van szüksége vállalkozásunknak weboldalra?

Legyen akármilyen jólmenő vállalkozásunk, napjainkban már elengedhetetlen, hogy az online térben is jelen legyünk. Ebben segít minket egy jól kitalált és felépített weboldal. Amennyiben webáruházat szeretnél, tekintsd meg a webshop készítés árak cikkünket is!

Leendő ügyfeleink vásárlás előtt szeretik megnézni a termékeket vagy szolgáltatásokat, amiket nyújtunk. Hogyan csomagoljuk azt be? Milyen formában prezentáljuk?

Szóval remélem erről már nem kell meggyőzzelek! További információkért nyugodtan nézd meg weboldal készítést bemutató oldalunkat!

Egy honlap segítségével megtöbbszörözhetjük forgalmunkat, mert sokkal nagyobb számú embert tudunk így elérni.

A legtöbb egyéni vállalkozó és kisebb vállalkozás két fő okból nem rendelkezik még online oldallal:

 • Félnek a technológiai újításoktól, nem tudják kezelni a weboldalakat, főképp nem tudnak létrehozni egy sajátot;
 • Tartanak a magas költségektől, ami egy jól működő weboldal létrehozásával és fenntartásával jár.

Ne felejtsük el azonban, hogy rengeteg előnye van egy weboldalnak.

 • Növelhetjük előnyünket a versenytársakkal szemben egy profi webáruházzal vagy honlappal;
 • Pozitív megítélésre tehetünk szert a vásárlóink körében;
 • Megerősíthetjük a bizalmat termékeink iránt;
 • Saját márkanevet alkothatunk;
 • Sokkal több potenciális ügyfelet érhetünk el az online térben;
 • Keresőoptimalizálás lehetősége, új látogatók bevonzása;
 • Gördülékenyebb vásárlási folyamat, elégedett fogyasztók;
 • Termékeink részletes bemutatásának lehetősége;
 • Az emberek döntő többsége szeret online vásárolni, főleg a fiatal korosztály.

Ezt a listát még sokáig folytathatnánk, ezért inkább lássuk, hogy mégis mennyi pénzbe kerül egy weboldal elkészítése.

Weboldal készítés

2. Weboldal készítés ára önerőből 2024-ben – legalább 112 munkaóra

Ez nem lehetetlen, de nagyon melós.

Rengeteg feladatot kell elvégezned, amennyiben egy minőségi weboldalt szeretnél létrehozni.

Először is, egy fizetős kurzust kell vásárolnod, ahol megtanulhatod a weboldal készítés alapjait. Én a WPKurzus tanfolyamait ajánlom, mivel minden megvan bennük, ami egy sikeres weboldal létrehozásához szükséges.

Egy másik opció, hogy elkezded böngészni a YouTube videókat a WordPress alapok elsajátításához, de ez hetekbe telhet. Vagy ott van a WordPress weboldal készítés szupercikkünk, amit bátran ajánlunk mindenkinek!

Legalább 112 munkaórát fizetsz azért, ha önerőből akarsz létrehozni egy kezdő weboldalt!

2.1. Weboldal készítés árak – Domain név

A domain név a weboldalunk megnevezése, ami így néz ki: kiszervezettmarketing.hu. A tartománynevet meg kell vásárolnunk, és általában 1 évre kapjuk meg a használati jogát.

A domainek ára változhat attól függően, hogy melyik tárhelyszolgáltatót választjuk, illetve milyen végződéssel foglaljuk le (például .com, .hu, .org, .net).

Átlagosan kb. 1.000-5.000 Ft / év költséggel kell számolnunk egy domain név regisztrációja esetén. Emellett a domaint évente meg kell újítani, különben lejár és elveszítjük.

2.2. Weboldal készítés árak – CMS rendszer

A tartalomkezelő rendszerekről már esett szó, ezeket használjuk weboldalak elkészítésére. Léteznek ingyenesen használható CMS rendszerek, illetve fizetett szolgáltatások is.

Például: attól függően, hogy milyen modulokat szeretnénk weboldalunkra feltelepíteni, milyen funkciókat akarunk biztosítani, illetve szükségünk van-e elektronikus kereskedelmi lehetőségekre, a Squarespace CMS rendszer 19-65$ / hónap használati díjjal rendelkezik.

Ezzel szemben a WordPress használata teljesen ingyenes.

2.3. Weboldal készítés árak – SSL tanúsítvány

A Secure Sockets Layer (SSL) adataink biztonsága érdekében fontos, mivel biztosítja, hogy személyes információink ne szivárogjanak ki. Például a honlapon való regisztráció esetén a jelszavunk és felhasználónevünk nem juthat mások kezébe.

A weboldal SSL tanúsítványának meglétéről ad bizonyítékot, ha az URL címben a protokoll HTTPS formátumú, mivel ez a biztonságos verzió.

Az SSL-t a tárhelyszolgáltatónál tudjuk igénybe venni, és a legtöbb hosting szolgáltató ingyen biztosítja számunkra, de léteznek fizetős verziók is, ha nagyobb biztonságra van szükségünk, például egy webáruház esetében.

Ha a legmagasabb szintű védelemre vágyunk, akkor évi több tízezer Ft díj fejében vásárolhatunk másik tanúsítványt, és a weboldalunk neve zölddel fog megjelenni a Google keresőjében.

2.4. Weboldal készítés árak – tárhelyszolgáltató

Léteznek bérelhető felhőalapú CMS rendszerek, amelyek ingyenesen biztosítják a tárhelyet számunkra, nem kell saját hosting szolgáltatótól bérelnünk.

A nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerek esetében viszont havi bérleti díjat kell fizetnünk a tárhelyért. A hosting szolgáltatóknál számos tárhelycsomagból válogathatunk. Évente 15.000-100.000 Ft között mozog a csomagok ára általában.

Lehet, hogy ettől olcsóbb tárhelyszolgáltató is van, azonban nem feltétlenül az olcsó a jobb tárhely! Mi a Cloudways minőségi, gyors és nemzetközileg elismert tárhely szolgáltatását használjuk a Kiszervezett Marketing weboldalának üzemeltetésére.

WordPress tárhely

2.5. Weboldal elrendezése vagy témája

Miután megalapoztuk weboldalunk technikai oldalát, fel kell építenünk a kinézetét is. Ebben segítenek a CMS rendszerekben található különböző elrendezések, sablonok és témák, amelyek közül sok ingyenes, de az igazán professzionális verziók pénzbe kerülnek. Készítettünk bejegyzést a legjobb ingyenes és fizetős WordPress sablonokról is.

2.6. Weboldal készítés árak – egyéb költségek

Amennyiben webáruházat tervezünk létrehozni, úgy számolnunk kell rengeteg extra funkcióval, amit külön kell feltelepítenünk. Ilyenek például az e-kereskedelmi funkciók, a szabad regisztráció, kártyával való fizetés lehetővé tétele, stb.

További költségek merülhetnek fel abban az esetben, ha weboldalunkon más pluginokat is szeretnénk használni. Ezek az általunk használt CMS rendszerben érhetők el, legtöbbjük fizetős.

Emellett a webes tartalom minden része pénzbe kerül. Felbérelhetünk például szövegírót, webdesignert, grafikust, UI/UX designereket, akik úgy építik fel honlapunk kinézetét és tartalmát, hogy az a lehető leginkább felhasználóbarátabb legyen.

Végezetül még megemlíthetjük weboldalunk SEO-jának költségeit is, vagyis a keresőoptimalizált beállításokat. Ha azt akarjuk elérni, hogy weblapunk a Google keresési listájának első oldalán, minél előkelőbb pozícióban jelenjen meg, az akár havi 100.000-200.000 Ft-ba is kerülhet.

2.7. Weboldal készítés árak – az időddel fizetsz

Pénzügyi szempontból talán az a legolcsóbb megoldás, ha nekiállunk saját magunk weboldalt készíteni. Logikusan következik azonban, hogy rengeteg dolgot kell majd elsajátítanunk az informatika, az online marketing és a keresőoptimalizálás terén.

Hosszú évekbe is telhet, mire képesek leszünk minden felmerülő problémát megoldani, és professzionális weboldalakat készíteni.

Tehát: nem pénzzel fizetünk, hanem idővel.

Ez esetben magunknak kell lefoglalnunk a domain nevet, a hosting szolgáltatót, megtervezni weblapunk kinézetét valamelyik CMS rendszer segítségével, elsajátítani a tartalomkezelő rendszer használatát, végrehajtani az UI/UX design lépéseit, tartalommal feltölteni honlapunkat, stb.

2.8. Az önerőből készített weboldal előnyei

✅ Olcsóbb – nem kell szakembert megfizetni (bár ez is relatív, mert a saját időddel fizetsz).

✅ Saját magad tudod majd kezelni – nem kell megkérni a módosításokért a weboldalkészítőt és a karbantartásért sem kell majd fizetned.

✅ Fejleszted az ismereteidet – megismerkedsz az online világnak egy kis szegmensével.

2.9. Az önerőből készített weboldal hátrányai

❌ Rengeteg idő megtanulni – saját tapasztalatom osztom most meg veled: mivel én online marketingesként elég könnyen mozgok ezen a területen, ezért én is úgy gondoltam, hogy felépítem saját magamnak a weboldalam.

Tapasztalatom az, hogy nagyon sok idő megy el vele. Ugyebár láthatod, hogy az online tanfolyamok átlagosan 28 óra videóanyaggal kezdődnek. De ne gondold, hogy elég egy alkalommal megnézni!

Lesznek olyan részek amiket legalább kétszer kell megnézni, szóval szerintem reálisan a weboldalad elkészítésére összesen a képzés négyszeresét kell ráfordítanod, ami olyan 112 órának felel meg.

Több hónap (is lehet), mire felépíted – 2 hónap alatt el is tudod készíteni a weboldalad, ha reálisan nézzük a dolgokat és napi 2 órát szánsz a weboldal készítésre. Ki tudod számolni, hogy 56 nap szükséges a felépítéséhez (a fenti 112 órával számolva).

A két órát azért gondoltam, mert mellette még van fontosabb dolgod is: ügyfélszerzés, meglévő ügyfelek kiszolgálása, napi teendők, család, akár gyerekek, na meg pihenni is kellene valamikor.

❌ Elkezded átképezni magad – azt tapasztaltam magamon, hogy elkezded megtanulni és átképezni magad egy weboldalkészítővé. Pedig engem annó nem érdekelt ennyire. De valljuk be őszintén, ha 100+ órányi munkát valamibe beleraksz, az már nem kevés idő!

❌ Pár nap / hónap elteltével feladod – annyira nem lesz kedved már leülni a gép elé és munka után ezzel foglalkozni, hogy inkább keresel valakit, aki megcsinálja helyetted, mert már elfogyott a türelmed. Ez lelkileg demotiváló hatású, ha elkezdesz valamit és utána abbahagyod.

❌ Drágább, mint megfizetni egy profi csapatot – ha számolunk a fent említett 112 órával és egy nagyon nyomott 3.000 Ft-os órabérrel, akkor kijön, hogy 336.000 Ft-ba kerül a weboldal készítés ára. Azért ennyi pénzből már meg lehet bízni egy csapatot is, amely sokkal precízebben fog dolgozni nálad. Hisz ne feledd, te még csak most ismerkedsz az oldal építésével.

2.10. Kiknek ajánlom ezt a módszert?

Elsősorban olyan egyéni vállalkozóknak ajánlom, akik még nem teljes munkaidőben csinálják a vállalkozásukat.

Vagy olyannak, akinek még nincs bevétele arra, hogy megfinanszírozzon egy profi csapatot, aki elkészíti számára az áhított weboldalt.

Aki egymagában jobb, mint egy szövegíró, egy webdesigner, egy online marketinges, egy korrektor és egy webfejlesztő. Meglepődnél Te is, de én már találkoztam ilyennel, nem is eggyel. Sajnos!

3. Weboldal készítés árak webfejlesztő megbízásával

A weboldal készítést jobb, ha profikra bízod, és nem valamelyik ismerősödet, vagy a szomszéd Ferikét kéred meg, hogy segítsen feltelepíteni a WordPresst a számítógépedre.

Érdemes olyan webfejlesztőt választanod, aki kitűnő referenciákkal rendelkezik. Folyamatosan konzultálhatunk a szakemberekkel, elmondhatjuk ötleteinket, javaslatainkat a weboldallal kapcsolatban.

A mi csapatunk a következő személyekből áll:

 • online marketinges;
 • szövegíró;
 • webdesigner;
 • webfejlesztő;
 • korrektor.

Egy weboldal elkészítésének az ára sok tényezőtől függ. Vegyük csak azt figyelembe, hogy rengeteg különböző típusú weboldal létezik: vannak blogok, üzleti célú weboldalak, hírportálok, webáruházak, és még sorolhatnánk.

További jellemzők is változtathatják egy weboldal árát, például kérünk-e hozzá SEO szolgáltatást, online fizetési rendszert és számlázást, egyedi megoldásokat, stb.

Minden webfejlesztő más árakkal dolgozik. Nagyban függ a csapat presztízsétől, hozzáértésétől, szakmai képzettségétől, valamint a ráfordított időmennyiségtől, hogy mennyibe fog kerülni weboldalad létrehozása.

Figyeljünk oda! Az egyedi grafikus tervezések sokkal drágábbak, mint az elérhető sablonok, még ha fizetősek is. A webfejlesztővel egyeztessünk, hogy milyen árakon érhetők el az egyedi megoldások.

Weboldalunk elkészítésének ára természetesen függ a fentebb felsorolt tényezőktől is: domain név, tárhelyszolgáltató, CMS rendszer, SSL tanúsítvány, beépített modulok, pluginok (bővítmények), témák, elrendezések, funkciók, SEO.

A belépő szintű weboldal készítés árak nagyjából 150.000-200.000 Ft környékén mozognak. Ettől olcsóbban nem lehet weboldalt készíttetni megbízható webfejlesztő csapattal.

Átlagban a képzeletbeli felső határ egy minőségi weboldal elkészítésénél 400.000-800.000 Ft-ra tehető (persze ettől lehet több is az oldalak számának függvényében).

A többmillió forintos ajánlatok nem tekinthetők feltétlenül túlzottan reálisnak.

Egyedi fejlesztést abban az esetben ajánlunk, ha a vállalkozás már jól működik és egy szintlépés előtt áll. Mondjuk több 10.000 látogatója van jelenleg havonta, és ez a következő időszakban akár több 100.000 is lehet.

Webshop készítés

3.1. Mit várhatunk egy megbízható weboldalkészítőtől?

 • Olyan árajánlatot ad, amely tartalmazza a munka tényleges összegét, nem lesznek később felmerülő extra költségek;
 • Árlista, ami tételesen részletezi, hogy a honlap elkészítése során mi mennyibe került;
 • Egy világosan megfogalmazott határidő, amikor a weboldal átadásra kerül az ügyfél számára.

3.2. Kiknek ajánlom ezt a módszert?

Aki minőségi megjelenést szeretne a cégének. Olyan megoldásban gondolkodik online, ami nemcsak viszi a pénzt, hanem bevételt is termel a weboldalával. Van egy üzleti stratégiája.

Ha ki akarsz tűnni a tömegből, akkor a minőségi weboldal a legalapvetőbb. Nyújtsd át büszkén a névjegykártyádat. Hivatkozz a weboldaladra boldogan, amikor megkérdezik mivel foglalkozol!

3.3. Milyen előnyei vannak egy profi webfejlesztő csapatnak?

✅ Marketing kampányra kész weboldalt kapsz (marketinges) – ne felejtsük el, hogy a weboldalad egy marketing csatorna, amit nem díszből csinálunk. Egy jó marketinges pontosan abban tud számodra segíteni, hogy stratégiában gondolkodik és tudja mi működik a neten. Tudja, hogyan lehet bevételt termelő weboldalad.

✅ Célközönség nyelvén való kommunikáció (szövegíró) – a weboldalad szövegét nem fogod Te saját magad megírni, hidd el nekem. Ha még most úgy gondolod, hogy megírod, akkor gondolj majd vissza erre az írásra, amikor ott ülsz a gép előtt, nem jön az ihlet és töltöd el a drága idődet annak a kérdésnek a megválaszolásával, hogy: „Mit is írjak a weboldalamra?

Az ügyfeleink legalább 50%-a megpróbálta saját magának megírni. Sikertelenül. Nem csoda, hisz ez egy külön szakma!

✅ Minőségi megjelenés első pillantásra (webdesigner) – ugye te sem akarod, hogy a leendő ügyfeleid gagyinak tartsák a weboldalad?

Egységes és minőségi megjelenést tükröző weboldalad lesz. A barátaid azt fogják mondani, hogy: „Woow, milyen király lett az oldalad!” Az ügyfeleink már tapasztalták.

✅ Egyedi megoldások (webfejlesztő) – na ott jön el a gond, ha olyan megoldást szeretnél, amire nincs egy előre jól elkészített sablon. Ebben az esetben biztosan szükséged van egy szakértőre, akit megbízol az egyedi fejlesztéssel. Mi rendelkezünk ilyen fejlesztővel, bármilyen kérésed legyen, mindent meg tudunk oldani!

A folyamat során, ha felmerülnek újabb funkciók vagy ötletek, akkor készségesen állunk szolgálatodra.

Tudod milyen nehéz egy jó weboldal-fejlesztőt találni? Mondanom sem kell, hogy a webfejlesztő szakember is egy hiányszakma.

✅ Helyesírási hibáktól mentes oldal (korrektor) – mivel minden oldalt ellenőrzünk kétszer (egyszer gépi szoftverrel, egyszer pedig átolvasással), ezért abszolút azt az érzést fogod kelteni a látogatóban, hogy egy profi céggel van dolga. Legalábbis a weboldala alapján.

3.4. Milyen hátrányai vannak egy profi webfejlesztő csapatnak?

❌ Nem fogsz érteni a rendszerhez – például, ha lecserélted az e-mail címed és meg kellene változtatni a weboldal több pontján is, akkor fel kell keresni a szakértőket.

Befektetést igényel – az előző opciókhoz képest több anyagi ráfordítással jár (bár ez is relatív, mert lehet rá úgy tekinteni, hogy sokkal kevesebb lesz vele a gondod és nem fecsérled az értékes idődet).

❌ Karbantartási költség – egy rendszert nemcsak felépíteni kell, hanem folyamatosan fejleszteni és fenntartani is. Ha már egy profi csapatra bízzuk, akkor legyen is karban tartva weboldalunk!

4. WordPress weboldal készítés árak

Ahogy korábban említettük, a WordPress a legnépszerűbb ingyenes tartalomkezelő rendszer. Maga a szoftver nem kerül pénzbe, viszont ha fel akarjuk tölteni tartalommal és modulokkal, az már igen.

Ha WordPress weboldalt hozunk létre, a weboldal készítés árak az alábbi költségekből épülnek fel:

 • Domain név regisztrációja és hosting szolgáltatás: kb. 10.000-20.000 Ft / év;
 • Weboldal megtervezése és elkészítése a webfejlesztő által: 150.000-300.000 Ft;
 • Pluginok, beépíthető modulok, témák: 0-100.000 Ft.

Összességében, ha az átlagot nézzük, kb. 150.000 Ft-250.000-tól beszélhetünk egy minőségi és jól felépített WordPress weboldalról. Ha ez alatt van az ár, akkor valamelyik feltétel sérül!

Természetesen ezek a kiadások csökkenthetők, mivel a WordPress nagyszámú ingyenes témát és beépülő modult ajánl a felhasználóknak. Valamint meg kell jegyezni, hogy egyes bővítményekért elegendő csak egyszer fizetni, míg mások havidíjas árcédulával rendelkeznek.

Ha úgy döntünk, hogy nem vonunk be webfejlesztőt a honlapunk megtervezésébe, akkor tovább csökkenthetjük költségeinket. Ebben az esetben csak a domain név és a tárhelyszolgáltató kerül pénzbe.

De, mint azt ahogy az előbb írtuk, ez nem tanácsos módszer mindenféle webdesigner tapasztalat nélkül.

5. Weboldal készítés árak 2024-ben (részletes lista)

Ha szeretnél látni néhány weboldalt, amelyet mi készítettünk, akkor tekintsd meg weboldal készítés referenciáinkat! Ez talán segít majd eldönteni, hogy mennyire minőségi szolgáltatást nyújt a Kiszervezett Marketing Kft. csapata.

Fontos, hogy nálunk egy projekt az első kapcsolatfelvételtől 4 héten belül teljesen elkészül, és megkapod álmaid weboldalát, így nem kell hónapokat várnod, mint más webfejlesztő cégeknél.

A weboldal készítés árak 2024-ben az alábbi részletes lista szerint alakulnak:

 • Projektmenedzsment: projekt menedzselése, határidők betartása, kapcsolattartás a szövegíróval, webdesignerrel, fejlesztővel, korrektorral, ügyfélszolgálat, tárhelyszolgáltató felkeresése.
 • Landing oldal értékesítési szövegírás: profi szövegíró készíti el a landing oldal szövegét, aki úgy fogalmazza meg a szöveget, hogy a weboldal az ügyfelekre a kívánt hatást gyakorolja majd;
 • Weboldal design: a webdesigner elkészíti a weboldal felépítését, megtervezi a modern és esztétikus kinézetet, amely magasabbra pozícionál majd téged a versenytársaidnál;
 • Korrektúra: a korrektor kijavítja az esetleges elírásokat;
 • Facebook Pixel elhelyezése;
 • Facebook CAPI beépítése;
 • Google Analytics és Google Search Console bekötése;
 • Hőtérkép és látogató elemző szoftver bekötése (Hotjar);
 • Google Térkép beágyazása, hogy a látogatók megtaláljanak téged a térképen is;
 • Mintadokumentumok: adatkezelési nyilatkozat, cookie (süti) tájékoztató, impresszum, ÁSZF, elállási nyilatkozat;
 • SEO beállítások: Yoast SEO bővítmény telepítése, képek optimalizálása, meta leírások és keresőbarát URL címek megadása, fókusz kulcsszó optimalizálás;
 • Online chat és online fizetési rendszerek integrációja;
 • Online számlázás integráció és próbavásárlásos tesztelés;
 • E-mail marketing szoftver beépítése;
 • És még sok más.

Ezek a tételek szabadon választhatók minden projekt esetében, és mindet tételesen bemutatjuk, hogy könnyen érthető legyen a weboldal készítés árak alakulása. Minimum 50% előleget kérünk a projekt indulása előtt, de van lehetőség árkedvezményekre is. Fontos kiemelni, hogy az egyedi fejlesztések jelentősen növelik a honlap készítés árak alakulását.

A fentiek alapján az alábbi árakat tudjuk nyújtani, bár ezek sok változó tényezőtől és ügyféligénytől változhatnak mindkét irányba:

Weboldal készítési tételek és típusokWeboldal készítés árak
Egyszerű WordPress weboldal készítés árak280.000-400.000 Ft
Komplex WordPress weboldal készítés árak380.000-600.000 Ft
Landing oldal készítés árak150.000-250.000 Ft
WooCoomerce webshop készítés árak600.000-850.000 Ft
Shopify webshop készítés árak400.000-650.000 Ft
Online fizetési és számlázási rendszerek bekötése40.000-60.000 Ft
Weboldal karbantartás árak (éves)240.000 Ft/év
Weboldal karbantartás árak (havi)20.000 Ft/hónap
Egyéb weboldal és webshop készítési projektekmegbeszélés szerint
Kiszervezett Marketing Kft. weboldal készítés árak 2024-ben

Részletesebb tájékoztatásért vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi bannerre kattintva!

Weboldal készítés

6. Bízd profikra a weboldalad elkészítését

Nálunk, a Kiszervezett Marketing-nél a weboldal készítés menete az alábbi lépésekből áll:

1) Űrlap kitöltése az ügyfél által;
2) Egyeztetés személyes vagy online beszélgetés formájában;
3) Ajánlattétel;
4) Kivitelezés, a weboldal létrehozása: szövegírás, hozzáférések, építés, ellenőrzés, javítások;
5) Átadás az ügyfélnek, utómunka;
6) Karbantartás az átadás után is.

Mit ajánlunk?

Kérj ajánlatot tőlünk, ha egy kitűnő weboldalt szeretnél!

7. Összefoglaló

Napjainkban, ha egy sikeres vállalkozást szeretnénk működtetni, mindenképpen szükségünk lesz egy weboldalra. A kérdés már csak az, hogy önerőből állunk neki a weboldal készítésének, vagy megbízunk egy profi webfejlesztő csapatot.

A weboldal készítés árak nagyban változhatnak attól függően, hogy milyen egyedi megoldásokat, bővítményeket, témákat szeretnénk magunknak.

Tudnunk kell, hogy informatikai tudás és tapasztalat nélkül nagyon nyögvenyelős egy weboldal elkészítésének a folyamata.

Rengeteg online videóanyagot, leírást, útmutatót, kurzust kell megnéznünk és elolvasnunk ahhoz, hogy egy kezdő weboldalt hozzunk létre, és ez több hónapba is telhet!

Ennek elkerülése végett ajánlatos felbérelni egy profi csapatot, akik elkészítik számunkra álmaink weboldalát, minden olyan funkcióval, elrendezéssel, hibátlan szövegezéssel és marketing beállítással, ami egy sikeres honlap létrejöttét szolgálja.

Részletesebb információ: Kiszervezett Marketing weboldal készítés.

Ha tetszett a cikk, és választ kaptál kérdéseidre, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Lépj velünk kapcsolatba, ha érdekel, hogy pontosan mennyibe kerül saját weboldalad elkészítésének az ára.

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

8. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mennyibe kerülnek a WordPress weboldal készítés árak 2024-ben?

Egy jól felépített és minőségi WordPress weboldal ára nagyjából 150.000-400.000 Ft között mozog. Persze ez lehet olcsóbb és drágább is, a Te elvárásaidtól függ. Ha weboldalt szeretnél létrehozni, tekintsd meg honlap készítéssel foglalkozó oldalunkat!

❓ Minőségi WordPress weboldalt szeretnék! Hol tudok kapcsolatba lépni veletek?

Töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy írj nekünk e-mailt az info@kiszervezettmarketing.hu címre!

❓ Milyen elemek kerülnek pénzbe egy weboldalon?

A domain név regisztrációja, a tárhely vásárlása, az SSL/TLS tanúsítvány és a választott CMS rendszer (bár a WordPress ingyenes).

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés