Shoprenter webáruház bérlés előnyök, árak, lépések

A Shoprenter egy magyar fejlesztésű bérelhető webshop motor, amivel pár perc alatt készíthetünk havi pár ezer forintért egy webáruházat.
Shoprenter webshop bérlés

Shoprenter webáruház bérlés előnyök, árak, lépések

A Shoprenter egy olyan ökoszisztéma, ami webáruház bérlést tesz lehetővé az alacsony indulótőkével rendelkező magyar vállalkozások számára. Ha nincs több százezer vagy millió forintod egy saját webshop kifejlesztésére, akkor havi pár ezer forintért cserébe megkapod a Shoprenter professzionális webáruház rendszerét, amit vállalkozások ezrei használnak Magyarországon. Ha szeretnéd megismerni ezt az e-kereskedelmi rendszert, vagy éppen webáruház készítésen gondolkodsz, akkor bátran olvass tovább! 🙂

1. Mi az a Shoprenter?

A Shoprenter egy dinamikusan fejlődő bérelhető webshop rendszer Magyarországon, aminek használatával percek alatt készíthetünk saját webáruházat. A Shoprenter hivatalos oldalát a linkre kattintva érheted el, ahol kipróbálhatod 14 napig ingyenes egy tesztbolt igénylése révén!

Shoprenter

A legjobb az egészben az, hogy 14 napos ingyenes próbaidőszakot biztosítanak számunkra, aminek során egy tesztboltot indíthatunk és kipróbálhatjuk a rendszer összes funkcióját, mielőtt pénzt költenénk rá. Próbálj te is egy tesztboltot indítani teljesen ingyen! 🙂

A Shoprenter még ingyenes oktatást és szakértői konzultációt is ajánl az ügyfeleknek, mindezt testreszabható webshop design témák és beépített marketing funkciók kíséretében. Garantáltan vevőszerző weboldalt készíthetünk!

Az itt létrehozott webáruház mellett Facebookon, Instagramon és egyéb piactereken is értékesítheted termékeidet az integrációknak köszönhetően. Emellett folyamatos frissítések, fejlesztések és szakértői támogatás vár minket, hiszen a Shoprenter ügyfélszolgálat teljes mértékben magyar! 🙂

Már több mint 6 ezer webáruház használja a Shoprenter szolgáltatását. Magyarországon azért ennyire népszerű, mert rengeteg szakmai képzést, tudásanyagot, konzultációt, blogcikket és útmutatást nyújtanak az online értékesítés iránt érdeklődőknek.

A webshop bérlés előnyeire pedig egy másik cikkünkben már kitértünk, így nézzük is a Shoprenter funkcióit és működését!

Webshop készítés

2. A Shoprenter funkciói

2.1. Webáruház elindítása

Mint említettük, 14 napig teljesen kockázatmentesen próbálhatjuk ki a Shoprenter webshop kezelését. Az elindulásban webáruház szakértők nyújtanak segítséget, beleértve a termékfeltöltést, a keresőoptimalizálást, egészen az értékesítés automatizálásáig.

Ezek a konzultációk telefonon vagy online meetingek formájában valósulnak meg, és többségében ingyenesek. További információk itt: webáruház bérlés – ingyenes konzultáció!

Egy webáruház készítésének lépései között első helyen áll a termékek meghatározása, vagyis pontosan mit szeretnénk értékesíteni. Ha ötletek híján vagyunk, akkor részt vehetünk a termékötlet megtalálása tanfolyamon! 🙂

Sőt, a Shoprenter akkor is rendelkezésünkre áll, ha már rendelkezünk egy működő webáruházzal. A webshop költöztetés ugyanis az elérhető funkciók között szerepel, mindezt modernizált design témákkal és 99,9%-os rendelkezésre állási garanciával.

Kutatás alapú egyedi design elrendezéseket terveztek, amik növelni fogják a bevételedet. A demográfiai és eszközhasználati vizsgálatok mellett a hőtérképes elemzések és az A/B tesztelés is a segítségükre volt abban, hogy valóban vevőszerző megjelenést kölcsönözzenek minden Shoprenter webáruháznak.

2.2. Vevőszerzés marketing és SEO funkciókkal

Rengeteg online marketing és SEO tudásanyag érhető el, ami felruház minden kezdő webshop tulajdonost az összes szükséges tudással egy sikeres webáruház működtetéséhez.

Segítenek a vevőszerzésben ingyenes SEO elemzés keretében, ahol a kulcsszavakra optimalizáltságot lehet megvizsgálni. Foglalhatunk időpontot átfogó SEO elemzésre is, ahol már a keresőoptimalizálási hibák feltárása és a versenytárselemzés is szóba kerül.

Shoprenter SEO csomagok közül is válogathatsz, amennyiben szeretnél minőségi backlinkeket szerezni, SEO szövegírással elkészítve, Google helyezésvizsgálattal és linkmarketinggel karöltve.

A folyamatosan konvertáló webáruház biztosítása érdekében pedig UX elemzés is elérhető, ami a felhasználói élményt vizsgálja a Shoprenter webáruházon belül.

2.3. Értékesítés és növekedés

Az értékesítési csatornák közé tartozik majd a Shoprenter webáruházad, a Facebook és az Instagram boltjai, valamint az online piacterek.

A Facebook Bolt használatán keresztül több mint 5 millió magyar felhasználónak tudsz értékesíteni, az Instagram Shopping pedig szintén szinkronizálható a Shoprenter webáruházad termékkatalógusával.

Az online piacterek közül is több lehetőséged lesz a vevőid számának a növelésére, például árösszehasonlító oldalakról (Árukereső, Árgép) és e-kereskedelmi webáruházakról (eMAG, Vatera) szintén megrendelhetők lesznek.

Olyan szoftverek, fizetési és szállítási megoldások, valamint alkalmazás integrációk segítik majd üzleted működését, amelyek a számlázást, az ügyvitelt, a vásárlókkal való kommunikációt, a rendelések kezelését tökéletesítik. Például:

Shoprenter alkalmazások

3. Shoprenter webáruház előnyök

 • Ingyenes segédanyagok – szakértői tanácsadás, valamint rengeteg ingyenes oktatóanyag érhető el SEO, online marketing és webshop üzemeltetés témakörökben. Tanulj tapasztalt webshop szakemberektől!
 • Automatikus frissítések – a Shoprenter egy önfejlődő webáruház, amihez folyamatosan érkeznek a fejlesztések és bővítések. Nem szükséges semmilyen kódolási szaktudás hozzá.
 • Stabil és megbízható működés – a rendszer üzemeltetői 99,9%-os rendelkezésre állási garanciát vállalnak, továbbá folyamatosan ellenőrzik a szerver működését.
 • Professzionális ügyfélszolgálat – magyar nyelven elérhető szakértői segítség telefonon, e-mailen és admin chaten keresztül.
 • Shoprenter integrációk és alkalmazások – különböző online fizetési megoldások, CRM rendszerek, szállítási, számlázási és értékesítési szoftverek, marketing elemzési szolgáltatások, hírlevélküldő rendszerek bővítik a Shoprenter webáruházak funkcióit.
 • Egyedi design témák – a sablonos megoldások a múlté, testreszabható design megjelenésekkel teljesen egyedivé és modernné varázsolhatók a webshopok.
Shoprenter design témák

4. Shoprenter webshop készítés

Számos bérelhető webáruház referenciát tekinthetünk meg a Shoprenter webáruház motorral készült webshopokra. De még jobb, ha kihasználjuk a 14 napos ingyenes próbaidőszakot, és indítunk egy saját tesztboltot minden kockázat nélkül. A webáruház bérlés megkezdéséhez kattints ide!

Megadunk néhány személyes adatot, e-mail címet és jelszót állítunk be, majd a boltunk nevét állítjuk be, amit később módosíthatunk (ez a Shoprenter által biztosított ingyenes domain néven fut majd).

Így néz majd ki a Shoprenter webáruház kezelőfelülete, ahol elsősorban a bevételekről és rendelésszámokról értesülhetünk:

Shoprenter webshop

A termékeket az alább látható lista szerint fogjuk látni, mindnek megvan a maga neve, bruttó alapára, mennyisége, illetve a raktárkészleti állapota. Beállíthatunk kategóriákat, terméktípusokat, egyedi terméktulajdonságokat, matricákat, gyártókat, termék értékeléseket, sávos árszorzót, stb. Egyes opciók csak a Silver csomagban érhetők el.

Termékek feltöltése

A vevők között vevői csoportokat hozhatunk létre (pl. viszonteladók, törzsvásárlók). A design téma beállításainál tudjuk megváltoztatni a sablon kinézetét, modulokat hozzáadni, beállítani a sablon színeit, képeit, CSS és egyéb kódjait.

Hozzáadhatunk egyedi aloldalakat:

 • Rendelés köszönő oldal;
 • Kapcsolat oldal;
 • Blogcikkek és hírek;
 • Űrlapok;
 • Galériák;
 • 404-es hiba oldal.

Beállíthatjuk az automatikus termékmegosztást is különböző értékesítő felületeken és Marketplace oldalakon, illetve rengeteg marketing funkciót kapcsolhatunk be.

Termékek megosztása

A felhasználóknak pedig így jelenik meg az 5 perc alatt létrehozott webáruházunk, amit rengeteg eltérő módszerrel tudunk testreszabni és még jobban feltölteni tartalommal:

Shoprenter webáruház

5. Shoprenter webáruház árak

A webshop készítés árak című bejegyzésünkben már kitértünk rá, hogy mennyibe kerül egy bérelhető webáruház és egy egyedi fejlesztésű webshop. A Shoprenter webáruház bérlés csomagok és árak a linkre kattintva érhetők el!

Shoprenter árak

A legolcsóbb csomag éves előfizetés esetén havi 4.992 Ft + ÁFA áron elérhető és 1.000 terméket tartalmaz. A legdrágább csomag pedig havi 49.992 Ft + ÁFA áron kapható és 60.000 terméket adhatunk hozzá a webáruházunkhoz. Kattints ide a 14 napos ingyenes próbaidőszak megkezdéséhez!

Az árak folyamatosan változnak, ezért kérlek tekintsd meg a Shoprenter hivatalos oldalán az aktuális összegeket! 🙂

6. Összefoglaló

A Shoprenter Magyarország egyik kiemelkedő bérelhető webshop szolgáltatása az UNAS webáruház bérlés mellett.

Rengeteg segítséget nyújtanak a kezdő vállalkozóknak online képzések, konzultációk és ismeretanyagok formájában, illetve 14 napos ingyenes próbaidőszakot biztosítanak.

Havi néhány ezer forintért elindíthatjuk a webshopunkat, ahol könnyedén tudunk értékesíteni bármilyen terméket. További tanácsokért és információért lépj velünk kapcsolatba chaten vagy a kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

7. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az a Shoprenter?

A Shoprenter egy magyar szolgáltatás, amelyen keresztül percek alatt létrehozhatunk egy bérelhető webáruházat, amit 14 napig ingyenesen próbálhatunk ki!

❓ Mik a webáruház bérlés előnyei?

A webshop bérlés azért előnyös, mert néhány ezer forint havi díjért cserébe kapunk egy teljesen működőképes és modern megjelenésű webáruházat, amivel minden vállalkozó könnyedén elboldogul.

❓ Mik a Shoprenter legnagyobb pozitívumai?

Magyar nyelvű ügyfélszolgálat, alacsony árak, modern webshop design, rengeteg oktatóanyag, 99,9%-os rendelkezésre állás, integrációk és alkalmazások, automatikus frissítések.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!