Eszerződés.hu – Elektronikus szerződéskötés gyorsan

Az e-szerződés egy megbízható és gyors szolgáltatás, amely elektronikus szerződéskötés formájában valósul meg az Eszerződés.hu oldalán.
E-szerződés kötés

Eszerződés.hu – Elektronikus szerződéskötés gyorsan

Az Eszerződés.hu egy nagyszerű magyar szolgáltatás, amely segítségével pillanatok alatt megvalósítható az elektronikus szerződéskötés. Sablonok alapján, papírfelhasználás nélkül köthetsz üzleti és magánjellegű szerződéseket, mindezt a magyar jognak megfelelő előírások betartásával. Haladj a korral, tedd modernebbé a céged az e-szerződés fogalmának megismerése és az online szerződéskötés használata révén! 🙂

1. Mi az az e-szerződés?

Az e-szerződés egy olyan jogi megállapodás, amelyet két vagy több fél elektronikus úton köt meg, például az interneten vagy egyéb elektronikus kommunikációs eszközök segítségével. Az e-szerződések ugyanúgy jogilag kötelező érvényűek, mint a hagyományos, papíron megkötött megállapodások.

Szigorú szabályozás alatt áll az e-szerződések megkötése és érvényessége. Az elektronikus aláírások használata fontos eleme az e-szerződések érvényességének, amelyek digitális formában igazolják a felek hozzájárulását és elkötelezettségét a szerződéshez kapcsolódóan.

Ezek a szerződések különböző formában jelenhetnek meg, és a digitális aláírások, e-mail szolgáltatások, weboldalak vagy más online platformok használatával kerülnek megkötésre. Az e-szerződéseknek ugyanazoknak az előírásoknak kell megfelelniük, mint a hagyományos megállapodásoknak, például szükség van a felek beleegyezésére, valamint a szerződés tárgyának és feltételeinek meghatározására.

Webshop készítés

2. Az elektronikus szerződéskötés előnyei

 1. Gyorsaság és rugalmasság: az elektronikus szerződéskötés lehetővé teszi az azonnali és gyors megállapodásokat. A feleknek nem kell személyesen találkozniuk, és nem lesznek késlekedések a dokumentumok hosszadalmas postázása miatt sem. Az internetkapcsolattal rendelkező felek bárhonnan, bármikor hozzáférhetnek a szerződéshez, ami nagyban felgyorsítja az üzleti folyamatokat.
 2. Költségmegtakarítás: az e-szerződéskötés jelentős költségmegtakarítást eredményez a hagyományos, papír alapú szerződéskötéshez képest. Nem kell papírt, nyomtatót, borítékot vagy postai szolgáltatást igénybe venni, ami csökkenti a költségeket.
 3. Környezetbarát megoldás: az elektronikus szerződéskötés minimalizálja a papírfelhasználást és az abból adódó környezeti terhelést, így környezetbarát alternatívát nyújt a hagyományos papír alapú szerződéskötéshez képest.
 4. Azonnali értesítések és figyelmeztetések: az e-szerződések lehetővé teszik a rendszeres értesítéseket és figyelmeztetéseket az olyan időpontokról, mint például a szerződés lejárata vagy a fizetési határidők. Ez segít elkerülni a fontos dátumok elfelejtését.
 5. Digitális aláírások: az elektronikus szerződéskötés lehetővé teszi a digitális aláírások használatát, amelyek ugyanolyan jogi értékkel bírnak, mint a hagyományos papírra jegyzett aláírások. A digitális aláírások segítenek igazolni az aláírók azonosságát és hitelességét.
 6. Egyszerűség és könnyű hozzáférés: az e-szerződések könnyen elérhetők és könnyen kezelhetők digitális formátumban. A felek bármikor visszanézhetik a szerződést, és könnyen kereshetnek benne, ha szükség van rá.
 7. Automatizálás és hatékonyság: az elektronikus szerződések könnyen integrálhatók más digitális rendszerekbe és üzleti folyamatokba, így lehetőség nyílik az automatizálásra és a hatékonyabb működésre.
 8. Nyomonkövethetőség és biztonság: az elektronikus szerződések esetében könnyen nyomon követhető, hogy ki és mikor módosította a dokumentumot. Ezenkívül biztonsági intézkedésekkel lehet védeni az adatokat és a szerződéseket a jogosulatlan hozzáférésektől.
 9. Tárolás és archiválás: az e-szerződések digitális formában egyszerűen tárolhatók és archiválhatók, így nem kell otthon rengeteg iratot tárolni, és a dokumentumok hosszú távon is könnyen hozzáférhetők maradnak.

3. Eszerződés.hu elektronikus szerződések

Magyarországon, ha valaki elektronikus szerződést szeretne kötni, akkor azt az Eszerződés.hu weboldalán teheti meg. A regisztrációs folyamat nem tart tovább 2 percnél.

Eszerződés.hu

Tableten és okostelefonon is működik, papírmentesen tudsz hivatalos szerződéseket kötni. Az API funkcióknak hála automatizálhatjuk a szerződések elkészítését a weboldalunkon, így az ügyfeleink egy gombnyomásra megkapják a szerződést vagy annak módosításait.

Az Eszerződés.hu rendszere irányítja a teljes szerződéskötési folyamatot, a papírmentes előállítástól egészen az archiválás folyamatáig.

A fiókodat naprakész biztonsági és titkosítási funkciók védelmezik. A szolgáltatáshoz jár egy sablonszerződés menedzser, amellyel saját dokumentum sablonokat készíthetünk vagy a meglévő szerződés sablonok közül válogathatunk, így hibamentes és gyors lesz a szerződéskötés folyamata.

Szerződés sablonok

Az Eszerződés.hu felhő alapú webes alkalmazás, tehát nem kell külön applikációt letölteni vagy telepíteni, és bárhol, bármikor tudjuk futtatni.

Az elektronikus szerződések készítése sokkal olcsóbb a hagyományos papír alapú szerződések árához képest. Nem kell nyomtatási és postázási költséggel sem számolnod, hiszen automatikus az előállítás és az archiválás folyamat egyaránt.

4. Miért éri meg az Eszerződés.hu-t használni?

A céged szerződéseinek állapotát az Eszerződés.hu folyamatosan valós időben mutatja. Az e-szerződések könnyen visszakereshetően kerülnek iktatásra. Emellett hozzárendelhetsz munkatársakat is a részfolyamatokhoz, hiszen egyéni jogosultsági köröket állíthatsz be.

E-szerződés kötése

Az e-szerződések kitölthetők telefonról is percek alatt. A legjobb benne, hogy partnereinknek a szerződéskötés teljesen ingyenes, semmit nem kell telepíteniük hozzá. Az Eszerződés.hu szolgáltatása platformfüggetlen, vagyis csak internetkapcsolat kell hozzá, semmi más.

Nem kellenek minősített aláírások sem, hiszen a szolgáltatás része egy elektronikus aláíró rendszer is. Ezzel sok időt és pénzt tudunk spórolni.

Kinek ajánlott az Eszerződés.hu használata?

 • Innovatív cégeknek: teljes körű digitális átállás a szerződéskötések terén;
 • Lakossági szolgáltatóknak: a weboldalakon az API funkciók által automatizálható a szerződések előállítása, megkötés és archiválása;
 • Flottakezelő cégeknek: tömegesen generálhatunk e-szerződéseket, akár egy teljes csoporttal is szerződhetünk egyszerre;
 • Üzletkötőknek: a szerződéseket személyesen is alá lehet írni, akár egy szemtől szembeni találkozás alkalmával.

14 napig díjmentesen használhatod az Eszerződés.hu szolgáltatásait, tehát megéri kipróbálni! Minden szerződés a magyar jog előírásai alapján készül, az e-szerződések jogilag kötelező erejűek.

A szerződések lezárására bizalmi szolgáltatót használnak, amely minősített aláírást és időbélyeget helyez el a dokumentumokon.

Az e-szerződések PDF formátumban a megkötést követően e-mailben is elküldésre kerülnek, de egy kattintással lementhetünk minden szerződést a Dropbox vagy a Google Drive fiókunkba is.

5. Az elektronikus szerződéskötés folyamata

Először regisztrálj egy fiókot az Eszerződés.hu weboldalán. Ezután a profilodban nyisd meg a Szerződéskezelőt, és válaszd az Új szerződés opciót.

Új e-szerződés kötése

Lehetőséged lesz elnevezni a szerződésedet, illetve megadni a szerződés típusát. Használhatod a számos elérhető sablon mintát, amelyek nagyszerű alapot szolgáltatnak különféle szerződések megkötéséhez, vagy saját sablont is feltölthetünk.

Szerződés elnevezése

Ezt követi a szerződés személyre szabása. Meg kell adni a változó paramétereket (pl. szerződés alapját képező adatok, a szerződés tartalma, a vételár összege, a szerződés lejárati ideje, stb.), a kiegészítéseket, illetve a szerződést kötő partner e-mail címét.

Új szerződés tervezet

Ha minden adatot megadtunk, zárjuk le a szerződést és küldjük el e-mailben a partnernek aláírásra. Ő kap egy e-mailt arról, hogy meghívtuk egy szerződés kitöltésére.

E-mail értesítés

Az így létrehozott e-szerződés bekerül az Aláírásra váró szerződések közé. A partnerednek a Visszaigazolásra váró szerződések között fog megjelenni. Amint befogadja a szerződést, értesítést kapsz róla.

Aláírásra váró e-szerződések

Az utolsó aláírással lesz végleges a szerződés, utána már nem lehet módosítani rajta. Ezután a szerződés átkerül majd a Megkötött (élő) szerződések közé, és bármikor letöltheted azt PDF formátumban.

E-szerződés aláírása

A megkötött szerződésről mindkét fél e-mail értesítést kap. Csatolmányként a szerződés egy példánya jelenik meg PDF-ként.

Eszerződés.hu PDF

6. Mennyibe kerül az Eszerződés.hu használata?

Az Eszerződés.hu különböző éves és havi díjazással is elérhető. Az árak attól függően változnak, hogy melyik csomagot választjuk. Van egy ingyenes opció is, amely 14 napig biztosítja az összes e-szerződés szolgáltatást és két időbélyegzőt is.

Eszerződés.hu árak

A többi csomag az elérhető időbélyegzők számának emelkedésével egyre inkább drágul, viszont lehetőség van külön kiegészítő időbélyegzők vásárlására is. Az aktuális árakat tekintsd meg az Eszerződés.hu oldalán!

7. Összefoglaló

Az elektronikus szerződéskötés már nem a jövő, hanem a jelen egyik bevett technológiája az üzleti életben.

Számos előnye van az e-szerződéseknek, hiszen gyorsan, megbízhatóan, környezetbarát módon tudunk ügyfeleinkkel szerződni.

Magyarországon az Eszerződés.hu szolgáltatása biztosít mindent, amire csak szükségünk lehet egy elektronikus megállapodás megkötéséhez.

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

8. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az az e-szerződés?

Elektronikus formában megkötött hivatalos szerződés.

❓ Miért hasznos az Eszerződés.hu?

Papírhasználat nélkül tudunk jogerős szerződéseket kötni percek alatt kényelmesen.

❓ Mennyibe kerül az Eszerződés.hu szolgáltatása?

Havi pár ezer forintért már élvezheted az elektronikus szerződéskötés előnyeit, viszont az első 14 nap ingyenes.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!