Urilcard bemutató: Digitális névjegykártyák

Az Urilcard egy magyar találmány, amely digitális névjegyek létrehozására szolgál, amelyek mellé még fizikai névjegykártya is jár.
Urilcard digitális névjegykártya

Urilcard bemutató: Digitális névjegykártyák

Az Urilcard egy magyar találmány, amelyet digitális névjegyek létrehozása céljából használhatunk. Emellett jár hozzá egy fizikai kártya is, amellyel érintés nélkül tudunk kapcsolattartási adatokat és elérhetőségeket továbbítani a potenciális ügyfeleink telefonjának névjegyzékébe. Ismerkedj meg az Urilcard működésével a bemutató cikkünk révén! 🙂

1. Mi az az Urilcard?

Az Urilcard (hivatalos oldal) egy modern digitális névjegy, amelyhez még egy stílusosan összeállított fizikai kártya is tartozik. Alapvetően NFC-vel működik, de QR-kódot is tartalmaz, tehát egy érintéssel képes átadni a digitális névjegyed az NFC-kompatibilis eszközöknek. Csak a névjegykártyát kell hozzáérinteni a mobilhoz.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi is az a digitális névjegy? Ez egy 21. századi találmány, lényegében olyan, mint egy hordozható online profil, amely minden általad megadott elérhetőséget és információt tartalmaz egy helyen:

  • Név, cégnév;
  • Beosztás, titulus;
  • Elérhetőségek (telefon, e-mail cím);
  • Linkek (weboldal, közösségi média profilok, PR cikkek, akciós ajánlatok linkjei);
  • Rövid bemutatkozás.

Ilyen például az Urilcard saját digitális névjegye:

Urilcard névjegy

Ez egyrészt környezet- és pénztárcabarát, hiszen nem kell minden adatváltozás esetén új névjegyet nyomtatnod. Ahogy az látható, egy kattintással el tudjuk menteni a megadott adatokat a telefon névjegyei közé.

Az adatok átvitele vagy NFC-vel, vagy a digitális névjegyen és a fizikai kártyán is megjelenő QR-kóddal lehetséges. Sőt, a profilodban van egy megosztási lehetőség is, amellyel üzenetként elküldheted a digitális névjegyed az ügyfeleidnek.

Nincs szükséged ehhez semmilyen applikáció letöltésére, mert a webes felületen át elérhető minden.

2. Hogyan lehet saját Urilcard digitális névjegyem?

Ehhez az Urilcard hivatalos oldalán a Termékek menüpont alatt ki kell választanod a leginkább hozzád illő kártyatípust, és megrendelned. Az aktuális Urilcard árakat mindig ellenőrizd az oldalon!

Digitális névjegykártyák

Amint láthatjuk, az eltérő Urilcard kártyák árai attól függően változnak, hogy mennyire szeretnénk őket személyre szabni. Szerepelhet a fizikális kártyán a nevünk, a cégünk logója, egyedi designt állíthatunk be (kárty színe, logója, adatok stb.), illetve az Urilcard digitális névjegykártya szoftver mellé akár 5 db fizikális kártyát is kaphatunk a csomag részeként.

Miután megrendeltük az egyik digitális névjegycsomagot, nem kell semmilyen havidíjat fizetnünk utána. Ez egyszeri befektetés, amit aztán folyamatosan használhatunk bármikor.

Rendelhetünk akár több kártyát is ugyanazon kinézettel, ha például egy rendezvényen szétosztanánk őket. Amikor kézhez kapjuk az Urilcard kártyánkat, már beléphetünk az oldalon keresztül a profilunkba, ahol személyre tudjuk szabni az adatainkat.

3. Urilcard digitális névjegy elkészítése és beüzemelése

Ha kézhez kaptad a kártyádat, akkor első lépésként be kell azt üzemelned, regisztrálnod. Érintsd hozzá az Urilcard kártyádat a telefonodhoz, és néhány perc alatt végigvinni a regisztrációs folyamatot. Ha esetleg nem működik az NFC, akkor a QR-kód menni fog.

A profil regisztrálása lehetséges céges oldalként vagy személyes (perszonális) célból is. Szükség lesz a kártya hát oldalán található 5 jegyű PIN-kódra. Figyelj oda, hogy ha céges névjegyet hozol létre, akkor ne a saját neved, hanem a céged nevét add majd meg (ezt később nem lehet módosítani).

A regisztráció után látogass el az Urilcard oldalán a belépési felületre, és itt majd meg tudod adni a digitális névjegyedben megjeleníteni kívánt adatokat. Beállíthatsz profil- és borítóképet, max. 100 karakteres bemutatkozást (BIO), cégnevet, beosztást. Annyi adatot csatolhatsz a profilodhoz, amennyit csak szeretnél. 🙂

Részletes használati útmutató is elérhető az Urilcard oldalán.

Az egész folyamat nem több mint 2-3 perc, és már használatra kész lesz a digitális névjegykártyád. Ha megváltozik valamelyik adatod, azt a profilodban könnyen tudod módosítani.

A fizikai Urilcard kártyára 1 év garanciát vállalnak, ha esetleg nem működne érintésre a kártya. Azonban sokkal tovább, több évig vagy évtizedig lesz működőképes a digitális és fizikai névjegy is (ideális esetben).

Google hirdetések

4. Hogyan működik az Urilcard névjegykártya?

Nagyban hasonlít a bankterminálok működéséhez: az Urilcard alapja a vezeték nélküli adatátvitel. Azt a profilt tudod különböző módszerekkel megosztani, amit online létrehoztál:

  • NFC kompatibilis telefonok között;
  • QR-kód használatával;
  • Üzenet formájában;
  • Közösségi oldalakon keresztül.

Elég csak hozzáérinteni az Urilcard kártyád a másik személy telefonjához, és az NFC-n keresztül beolvassa az adatokat. Ha ez nem működik, akkor ott a QR-kód a kártya hátoldalán, vagy az online profilodból is elérheted.

Mind az NFC, mind a QR-kód beolvasó funkció a telefonok felső beállításpanelének lehúzása révén érhető el.

5. Összefoglaló

Az Urilcard egy digitális névjegy, amelyhez egy fizikai kártya is tartozik, ezáltal rendkívül jól ötvözi a tradicionális és modern kapcsolatépítés lehetőségeit.

Könnyen megoszthatjuk elérhetőségeinket, nevünket, weboldalunkat, beosztásunkat, munkakörünket a leendő ügyfeleinkkel, csak a kártyát hozzá kell érinteni a mobiljukhoz.

Működik NFC-vel, QR-kóddal, valamint megosztással üzenetben és közösségi média oldalakon keresztül. Próbáld ki Te is ezt a modern magyar találmányt! 🙂

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

6. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az az Urilcard?

Egy digitális névjegy, amely 21. századi kapcsolatépítést valósít meg az üzleti világban.

❓ Hogyan működik az Urilcard?

Érintés nélküli adatmegosztást tesz lehetővé, így kapcsolattartási adatainkat és elérhetőségeinket egy gombnyomással át tudjuk emelni az érdeklődők vagy ügyfelek telefonjának névjegyzékébe.

❓ Miért előnyös az Urilcard használata?

Környezet- és pénztárcabarát, valamint rendkívül modern arculatot kölcsönöz számodra.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 430+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés