A Webgalamb hírlevél küldő rendszer használata (2024)

A Webgalamb hírlevél küldő rendszer egy magyar fejlesztésű e-mail marketing szoftver, amely rendkívül könnyen kezelhető és pénztárcabarát.
Webgalamb

A Webgalamb hírlevél küldő rendszer használata

Amikor e-mail marketingről beszélünk, akkor elengedhetetlen egy hírlevél küldő rendszer használata. Az egyik legjobb és legolcsóbb alternatív a Webgalamb, amely egy magyar fejlesztésű szoftver. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért érdemes használni a Webgalamb hírlevél küldést.

1. Mi az a Webgalamb?

A Webgalamb (hivatalos oldal) egy magyar fejlesztésű hírlevél küldő rendszer. A szolgáltatás legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy pofonegyszerű a használata, folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítanak, és hazai cégeknek készült, tehát magyar nyelven érhető el.

A Webgalamb hírlevél küldő rendszert 7 napig ingyen lehet használni, amely után mindenki eldöntheti, hogy megveszi az egyszeri díjas szoftvert, vagy sem. Ha szeretnél minden funkciójával megismerkedni, akkor kattints ide!

Az egyik legerősebb érv, ami a Webgalamb használata mellett szól, az a hírlevél küldő szolgáltatás ára. A fejlesztők szerint a legtöbb embernek már a próbaidőszak alatt megtérül a befektetés.

A Webgalamb ára csak 148.000 Ft + ÁFA, vagyis bruttó 187.960 Ft. Ez egy egyszeri díj, amelynek befizetése után semmilyen további költség nincs, megkapod a teljes értékű programot. A saját webszervereden üzemeltetheted a weboldalad számára, és rövid időn belül 100%-osan megtérül a szoftver ára.

Ha meg szeretnél győződni a Webgalamb hírlevél küldő rendszer minőségéről, olvasd el az ügyfélvéleményeket, van belőlük több mint 500. 🙂

Google hirdetések

2. Ingyenes Webgalamb támogatások

1) Telefonos és e-mail támogatás – 1 éven át díjmentesen igénybe veheted a telefonos és e-mail segítségnyújtás szolgáltatását. Az 1 év letelte után akár mindörökre meghosszabbíthatod a gyári garanciát.

2) Kezelési kézikönyv – ha nem vagy rutinos az e-mail marketing területén, akkor a kézkönyv segítségével egy óra alatt el tudod indítani a saját e-mail marketing kampányodat. De emellett minden funkcióhoz saját súgó érhető el.

Webgalamb súgó

Forrás: Webgalamb hivatalos oldala

3) Ingyenes hírlevél sablonok – már a próba verzióhoz is járnak a profi levélsablonok, amelyeket szabadon alakíthatunk a saját igényeink szerint.

4) E-mail marketing tanfolyam – egy ingyenes tanfolyam keretében kapsz felhasználási tippeket a Webgalamb használatához, hogy még hatékonyabbá tedd a vállalkozásod.

5) Ingyenes e-book a hatékony hírlevelekről – további hasznos tudnivalók a Webgalamb hírlevél küldés fejlesztése érdekében.

3. A Webgalamb hírlevél küldés előnyei

1) Korlátlan és ingyenes a hírlevelek küldése – nincs semmilyen plusz költség, ha havi 1.000 vagy 100.000 hírlevelet küldesz ki, minden a saját weboldalad szerverén fut.

2) Korlátlan számú és típusú hírlevél kampány – a feliratkozóidat és vásárlóidat bármennyi csoportra oszthatod, akár több weboldalad és kampányod levelezését is csinálhatod a Webgalamb szoftverével.

3) Kreatív hírlevél időzítési technikák – a leveleket időzítheted konkrét dátumra/órára, vagy akár a feliratkozás időpontjához viszonyítva is. Ismétlődő leveleket is beállíthatsz a hét vagy a hónap adott napjára.

4) Részletes és átlátható analitikai adatok – a Webgalamb részletes statisztikát biztosít a feliratkozóidról, az e-mail kampányaid hatékonyságáról, olvasottságáról. A hírlevél küldő rendszer akár e-mailes értesítéseket is küld a fel- és leiratkozásokról, grafikonokkal szemléltet mindent.

Webgalamb statisztika

Forrás: Webgalamb hivatalos oldala

5) Hírlevél sablon és űrlap varázsló – a hírleveleket és az űrlapokat egyedivé varázsolhatod különböző betűtípusokkal, hátterekkel, fejlécképekkel, stb. Emellett professzionális levélszerkesztő felület is jár a Webgalamb mellé, amelyen keresztül képeket, videókat, táblázatokat, dokumentumokat, vagy akár a közösségi oldalaidat is beszúrhatod a hírlevelekbe.

Hírlevél szerkesztő

Forrás: Webgalamb hivatalos oldala

6) Magyar nyelvű kezelőfelület – egyszerűen tudsz leveleket küldeni a Webgalamb rendszerében, hiszen minden magyar nyelven van.

7) Személyre szabott, egyedi hírlevelek – amikor egy felhasználó feliratkozik, az ott megadott adatait beillesztheted a hírlevelekbe, így névre szóló leveleket tudsz küldeni. A feliratkozott csoportjaid adatait könnyedén exportálhatod és importálhatod egy gombnyomással.

Webgalamb hírlevél testreszabása

Forrás: Webgalamb hivatalos oldala

8) Automatikus biztonsági mentések – amikor leveleket szerkesztesz, a Webgalamb folyamatosan menti a változtatásaidat, így probléma esetén könnyen visszaállíthatod a munkád.

9) Hirdetések optimalizálása – a Webgalamb teszteli, hogy két leveled vagy hirdetésed közül melyik a hatékonyabb, így azt tudod majd használni.

10) Listaszűrési opciók – könnyen beállíthatod, hogy a feliratkozóid közül kiknek menjen ki egy adott hírlevél, pl. csak azoknak, akik a korábbi levélben található fájlt letöltötték, vagy akik még nem rendelték meg a terméked.

11) Feliratkozáskor automata válaszlevél – feliratkozás után a látogatóid kaphatnak automata köszöntőlevelet, illetve automatikus átirányítást is beállíthatsz a weboldalad adott részére.

12) Leiratkozó és adatmódosító linkek – egy gombnyomással megadható a levelekhez olyan link, amelyen keresztül a felhasználók leiratkozhatnak vagy módosíthatják az adataikat. Ezek az úgynevezett akció linkek, és számos más típusuk is van.

Csoportok akciólinkje

Forrás: Webgalamb hivatalos oldala

13) Kompatibilitás más szoftverekkel – egy másik hírlevél küldő rendszer mellett is használhatod a Webgalambot, nem kell törölnöd a meglévő szoftvert.

4. További Webgalamb funkciók

Az olvasóidról kapsz táblázatos összesítéseket, és beállíthatod, hogy milyen adatokat szeretnél látni egy-egy feliratkozó mellett. Minden olvasóhoz saját statisztikákat kapsz, szerkesztheted az adataikat, csoportokba sorolhatod őket. Aktívvá vagy inaktívvá teheted őket, akár csoportosan is.

Webgalamb olvasók statisztikája

Forrás: Webgalamb hivatalos oldala

Rengeteg beállítást tudsz elvégezni az adminisztrátori értesítőkkel és az automata e-mail értesítésekkel kapcsolatban. A Webgalamb kérhet megerősítést leiratkozás előtt, a leiratkozott felhasználót törölheti vagy inaktívvá teheti. Emellett lehetővé teheti azt, hogy ugyanazon e-mail címmel többször is fel lehessen iratkozni.

Korlátlan számú csoportot hozhatsz létre, így akár csoportos statisztikákat is böngészhetsz. Például: aktív és inaktív felhasználók száma, visszapattanás miatt inaktív olvasók aránya, az eddig küldött hírlevelek mennyisége és típusa, akciólinkek száma, a feketelistás feliratkozások száma, stb.

Összesített statisztikák

Forrás: Webgalamb hivatalos oldala

A fájlok feltöltése révén el tudjuk küldeni azokat az olvasóknak, legyen szó akár képekről, zenékről vagy dokumentumokról. Olvasóid ezeket letölthetik, és a Webgalamb statisztikák révén értesít az eredményekről.

Akár saját vagy külső levelező segítségével is lehet levelet küldeni, nem csak a Webgalamb szoftverén belül. Így tudod csökkenteni a spam mappába kerülő levelek számát, csak külső SMTP kiszolgálót kell használnod.

A feliratkozási űrlapok összeállítása során létrehozhatsz rejtett mezőket, legördülő listákat, rádió gombot, jelölő négyzetet, szövegdobozt, stb.

Űrlap sablonok

Forrás: Webgalamb hivatalos oldala

A Webgalamb levélküldési módok között szerepelnek a következő opciók:

  • Azonnali küldés: tömegesen küld ki leveleket az összes aktív olvasónak.
  • Követő levél küldése: a feliratkozás után X nappal küldi ki a rendszer.
  • Időzített levél: konkrét dátum alapján, akár évekre előre.
  • Olvasótól kapott időpontban történő küldés: pl. egy héttel a szülinapja előtt fel lehet köszönteni, vagy szülinapi akciót felkínálni.
  • Ismételt levélküldés: folyamatosan ismétlődik a hét vagy hónap adott napján.
  • Feliratkozási időpont alapján: csak egy adott időszakon belül feliratkozott felhasználók kapnak hírlevelet.
Webgalamb szerkesztő

Forrás: Webgalamb hivatalos oldala

A Webgalamb képes automatikusan kezelni a visszapattanó leveleket, automatikusan inaktiválja az olvasót, és rád van bízva, hogy törlöd, újból aktiválod vagy különválasztod őket.

5. Mennyibe kerül a Webgalamb ára?

A Webgalamb hírlevél küldő rendszer ára egyszeri nettó 148.000 Ft + ÁFA, vagyis bruttó 187.960 Ft. Nagyon rövid időn belül meg fog térülni ez a befektetés, mivel a többi hírlevél szoftverhez képest sokkal olcsóbb.

7 napig teljesen ingyenesen kipróbálhatod, így semmi kockázat nincs benne. Próbáld ki most a Webgalambot!

6. Összefoglaló

A Webgalamb egy magyar fejlesztésű hírlevél küldő rendszer, amely hazai viszonylatban rendkívül jó áron elérhető.

Számos levélküldési, hírlevél-szerkesztési, időzítési és statisztikai funkciót biztosít, amelyekkel gyerekjáték az e-mail marketing végzése.

Ha szeretnéd, hogy segítsünk az e-mail marketing kampányod irányításában, vedd fel velünk a kapcsolatot! 🙂

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

7. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az a Webgalamb?

Egy magyar fejlesztésű hírlevél küldő szoftver.

❓ E-mail marketing kampányt indítanék, hol érdeklődjek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot minél előbb.

❓ Mennyibe kerül a Webgalamb?

A Webgalamb hírlevél küldő rendszer ára egyszeri nettó 148.000 Ft + ÁFA.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés