TikTok videók feliratozása a Submagic segítségével

A Submagic a mesterséges intelligencia használatával készíti el a videók feliratozását automatikusan, amit nekünk már csak javítani kell.
Submagic videó feliratozás

TikTok videók feliratozása a Submagic segítségével

Szeretnél videós tartalmakat készíteni a TikTokra vagy más közösségi média platformokra, de nem tudod, hogy kell videót feliratozni gyorsan és hatékonyan? Adunk egy megoldási javaslatot: Submagic. Ingyenesen is használható korlátozott funkciókkal, de a fizetős csomagok is egészen pénztárcabarát megoldást kínálnak.

1. Mi az a Submagic?

A Submagic (hivatalos oldal) egy olyan szoftver, amely a videók automatikus feliratozásában nyújt segítséget.

1.1. A Submagic főbb funkciói

 • Automatikus feliratozás: a Submagic mesterséges intelligencia segítségével automatikusan képes feliratokat generálni különböző nyelveken.
 • Feliratszerkesztés: finomhangolhatod az AI által generált feliratokat, javíthatod a hibákat, és módosíthatod a szöveg időzítését.
 • Dizájn és animációk: a Submagic testreszabható animációkat, betűtípusokat és háttereket kínál, hogy a feliratok vizuálisan is feltűnőbbek legyenek.
 • B-roll és zene hozzáadása: fűszerezd videóidat a Submagic stockvideó- és zenekönyvtárának segítségével.

1.2. Mikor hasznos a Submagic használata?

 • Rövid videókhoz: a program ideális rövid social média videók (Reels, Shorts, TikTok, stb.) feliratozásához.
 • Hozzáférés biztosítása: feliratozással hozzáférhetővé teheted videóidat a hallássérült közönség számára is.
 • Interakciók növelése: a feliratok segítenek megtartani a nézők figyelmét, különösen akkor, ha hang nélkül nézik a videót.
 • Soknyelvű tartalmak: könnyen lefordíthatod és feliratozhatod videóidat más nyelvekre, hogy szélesebb közönséget érj el.
Facebook hirdetéskezelés

2. Hogyan működik a Submagic?

A Submagic mesterséges intelligencia (AI) és gépi tanulás (ML) technológiát alkalmaz a videók automatikus feliratozására. A folyamat a következőképpen zajlik:

1. Videó feltöltése: először fel kell töltened a videódat a Submagic platformjára. Ez megtehető a weboldalról vagy a mobilalkalmazásból.

2. AI elemzés: a feltöltött videót az AI algoritmusok elemzik. Az AI azonosítja a beszédhangokat, felismeri a szavakat és mondatokat.

3. Felirat generálása: az AI a felismert beszéd alapján automatikusan generálja a feliratokat. A feliratok nyelvspecifikusak, és a videó hangzásának megfelelően formázottak.

Submagic videó feliratozás

4. Felhasználói finomhangolás: az AI által generált feliratok nem feltétlenül tökéletesek, ezért a Submagic lehetővé teszi a finomhangolást. Szerkesztheted a szöveget, javíthatod a hibákat, beállíthatod az időzítést, és formázhatod a feliratokat a kívánt megjelenés érdekében. A szövegben kiemelhetsz kulcsszavakat, illetve akár emojikat is felvehetsz, és a videó tájolását is állíthatod.

5. További funkciók: a Submagic nem csak a feliratok automatikus generálására és szerkesztésére korlátozódik. A platformon testreszabható animációkat, betűtípusokat és háttereket is hozzáadhatsz a feliratokhoz, hogy azok vizuálisan is vonzóbbak legyenek. Ezenkívül a Submagic stockvideó- és zenekönyvtárral is rendelkezik, amellyel tovább fokozhatod a videód hangulatát. Így használhatsz háttérzenét vagy effekteket. A Submagic AI még arra is képes, hogy automatikusan megvágja a tartalmad, valamint leírást készítsen hozzá, hashtagekkel együtt.

6. Késztermék: miután befejezted a feliratok szerkesztését és a videó finomhangolását, letöltheted a végleges videót a Submagic platformról, feliratokkal együtt. Próbáld ki ingyenesen a Submagic videófeliratok készítését ide kattintva!

TikTok videó feliratozás

A Submagic pontossága a videó minőségétől és a beszédhang tisztaságától függően változhat. Zajos vagy homályos videók esetén az AI nehezebben azonosíthatja a szavakat és mondatokat, ami kevésbé pontos feliratokhoz vezethet.

Emellett a Submagic jelenleg nem támogat minden nyelvet. A platformon elérhető nyelvek listáját (jelenleg 48 nyelv támogatott) a hivatalos weboldalon találod. A magyar és az angol nyelv szerepel a listán! 🙂

3. Miért fontos a videók feliratozása?

hallássérült vagy nagyothalló emberek számára a feliratok elengedhetetlenek ahhoz, hogy megértsék a videó tartalmát. A diszlexiában szenvedőknek a feliratok segíthetnek a hang és a szöveg összekapcsolásában, és javíthatják a megértést.

zajos környezetben tartózkodók számára a feliratok lehetővé teszik a videó megtekintését hang nélkül is. Illetve a nem anyanyelvű beszélők számára a feliratok segíthetnek a videó tartalmának megértésében, és a nyelvtanulásban is hasznosak lehetnek.

Tanulmányok kimutatták, hogy a feliratokkal ellátott videókat jobban megjegyzik és gyakrabban kedvelik a nézők, mint a felirat nélkülieket. Emellett a feliratok növelhetik a videók megtekintési idejét.

A feliratokkal ellátott videók könnyebben megoszthatók a közösségi médiában és más online platformokon. A feliratok különböző nyelvekre is lefordíthatók, ami nemzetközi közönséget érhet el.

Submagic

4. Hol használható a Submagic?

A Submagic egy remek választás, ha rövid, figyelemfelkeltő online videókat szeretnél ellátni feliratokkal.

Közösségi média platformok:

 • Instagram Reels/Stories: növeld videóid elérését és láthatóságát a vonzó, feliratokkal ellátott Reelsekkel.
 • TikTok: tedd a TikTok videóidat érthetővé azok számára, akik hang nélkül nézik őket, miközben feliratokkal segíted a tartalmad megértését.
 • YouTube Shorts: érj el szélesebb közönséget, tedd videóidat hozzáférhetővé azok számára is, akik halláskárosodással élnek vagy épp nem tudják a tartalmat hanggal nézni.

Marketing és promóció:

 • Hirdetések: vond be a felhasználókat, növeld a konverziós arányt feliratokkal ellátott videós hirdetésekkel, amelyek akkor is hatékonyan működnek, ha a hang ki van kapcsolva.
 • Promóciós videók: emeld ki termékeidet vagy szolgáltatásaidat feliratokkal kiegészített bemutatókkal, oktatóvideókkal.
 • Vállalati videók: javítsd az üzleti kommunikációt feliratozott jelentésekkel, képzésekkel, videós útmutatókkal.
Videó feliratozás

Oktatás:

 • Oktatóvideók/előadások: tedd hozzáférhetővé az oktatási tartalmakat mindenki számára a feliratos videóanyaggal.
 • Webináriumok: feliratozd a felvett webináriumokat, növelve értéküket és újrahasznosíthatóságukat.

5. Mennyibe kerül a Submagic használata?

A Submagic árazása két fő díjcsomagot foglal magában: havi és éveselőfizetést. Ezen belül további csomagok is elérhetőek, attól függően, hogy milyen igényeid vannak a feliratozással kapcsolatban.

Éves díjcsomagok (20% megtakarítás):

 • Ingyenes: korlátozott funkciókkal, vízjelzéssel a videókon, és havi 3 videó feliratozási kerettel. A feltölthető videó maximális mérete 200MB, maximális hossza pedig másfél perc.
 • Starter: $16/hónap – ideális kezdő tartalomkészítőknek. Havi 20 videó feliratozását biztosítja (maximum másfél perces videók), illetve alapvető szerkesztési eszközöket és eltávolítható vízjelet biztosít.
 • Pro: $40/hónap – fejlettebb funkciókat kínál, mint a Starter csomag, havi 100 videó feliratozási keretet (maximum 3 perces videók), professzionális szerkesztési eszközöket, animációkat, betűtípusokat, zenei aláfestést és csapatmunka lehetőséget.
 • Ügynökségi: $120/hónap – több felhasználó számára ideális, havi 400 videó feliratozását teszi lehetővé (maximum 5 perces videók), emellett a Pro csomag összes funkcióját, és további csapatmunka funkciókat is biztosít a prémium stockvideók, stockfotók és zenék mellett.
Submagic árak

Az összes csomag elérhető havi előfizetéssel is, csak 20%-kal drágábban. Az aktuális árakért érdeklődj a Submagic hivatalos oldalán!

6. Összefoglaló

A Submagic használata segít a TikTok videók feliratozásában, de használható akár Instagram, Facebook vagy YouTube Reels-videók feliratozására is.

A program a mesterséges intelligencia segítségével készíti el a videók feliratozását automatikusan, amit természetesen lehetőségünk van igényeink szerint módosítani mind tartalmilag, mind stílus tekintetében.

Ha szeretnéd kipróbálni a Submagic videó feliratozást ingyen, kattints ide! 🙂

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

7. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az a Submagic?

Egy mesterséges intelligenciát használó automatikus videófeliratozó program.

❓ Mikor érdemes használni a Submagicet?

Ha TikTok videókat vagy TikTok hirdetéseket készítünk, illetve Reels-videókat akarunk gyártani a közösségi média oldalainkra.

❓ Mennyibe kerül a Submagic?

Az aktuális árakért érdeklődj a Submagic hivatalos oldalán!

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés