Bwnet – Ügyfélszerzés és időpontfoglalás a szépségiparban

A Bwnet egy magyar fejlesztésű időpontfoglaló rendszer szépségszalonok, fodrászatok és egyéni vállalkozók számára.
Bwnet borítókép

Bwnet – Ügyfélszerzés és időpontfoglalás a szépségiparban

A szépségszalonok, fodrászok és kozmetikusok számára kulcsfontosságú, hogy a lehető legtöbb ügyfelet el tudják érni. Manapság ez az interneten valósítható meg a legkönnyebb módon. Kiváló eszközt szolgáltat hozzá a Bwnet használata, amely egy magyarországi fejlesztőcsapat munkája, és online időpontfoglalást, digitális naptárt biztosít a szalonok és az egyéni vállalkozók számára.

1. Mi az a Bwnet?

A Bwnet (hivatalos oldal) egy magyar fejlesztésű információs platform, amelyen szépészeti szolgáltatásokat vehetünk igénybe, vagy hirdethetjük saját szépségipari vállalkozásunkat az emberek körében.

Az online időpontfoglaló rendszer lehetővé teszi, hogy kényelmesen és gyorsan találj szabad időpontot a közeledben lévő szépségszalonok egyikében.

Bwnet főoldal

Ha nem a szépészeti iparban dolgozol, akkor is vannak alternatívák időpontfoglaló rendszerekre és digitális naptárokra: a szintén hazai fejlesztésű Salonic és a globálisan ismert Calendly.

Azonban a Bwnet érdemei sem elhanyagolhatóak, mivel olyan problémákat old meg, mint:

 • Az időpontegyeztetés nehézségei;
 • Sok ideig tartó e-mailezés, telefonálás, chatelés;
 • Időmegtakarítás a vállalkozók számára is;
 • Felszabadult időpontokról való tájékoztatás;
 • Az elérhető szolgáltatások széles kínálata, egyénre szabott igények szerint.
Weboldal készítés

2. A Bwnet működése

A Bwnet időpontfoglaló platformjának használata nagyon egyszerű. Miután regisztrálunk az oldalon, meg kell erősíteni a telefonszámunkat egy SMS-ben kapott kóddal.

Ezután kiválasztjuk, hogy milyen szolgáltatást keresünk:

 • Fodrászat, hajgyógyászat;
 • Kozmetika
 • Kéz- vagy lábápolás;
 • Szőrtelenítés;
 • Masszázs;
 • Jóga;
 • Esztétikai fogászat;
 • Orvosi tetoválás;
 • Wellness, szolárium.

A felsorolást még folytathatnánk, igen hosszú a választható szépségipari kezelések és szolgáltatások listája. Sőt, még tovább szűkíthetjük a keresett szolgáltatás körét (pl. fodrászaton belül gyermek hajvágás, szakálligazítás, hajgöndörítés, teljes festés, stb.).

Miután ezzel megvagyunk és tisztáztuk, hogy mit keresünk, már csak a Hol? kérdésre kell választ találnunk. Megadjuk, hogy melyik megyén belül keressük a szépségszalont, de emellett várost vagy kerületet is megadhatunk a minél közelebbi találatok érdekében.

Bwnet használata

Amikor megvan a számunkra legmegfelelőbb időpont, be kell jelentkeznünk a szalonban dolgozó fodrászhoz, manikűröshöz vagy egyéb szépségipari dolgozóhoz.

Vegyük figyelembe a szakember és a szalon vásárlói értékeléseit (amit egyébként a Trustindex tud kezelni és widget formájában megjeleníteni).

Bwnet szakemberek keresése

Itt egyúttal megtalálhatjuk az összes elérhető szolgáltatást és a hozzájuk kapcsolódó időtartamot. Ezután véglegesíteni kell az időpontfoglalást.

Időpont véglegesítése

Itt még akár megjegyzéseket és értékeléseket is hagyhatunk. Az egyeztetett időpontokról e-mailben vagy SMS-ben kapunk emlékeztetőt.

Ennek az a hatalmas előnye, hogy így nem okoznak gondot sem az ügyfélnek, sem a szakembernek vagy a szalonnak a lekésett, lemondott időpontok, vagy a meg nem jelenő vendégek, ami mindig bevételkieséshez vezet.

Bwnet működése

Forrás: Bwnet.hu

3. Milyen előnyei vannak a Bwnet időpontfoglalásnak?

A Bwnet által nyújtott szolgáltatás hasznosságát mi sem mutatja jobban, minthogy több mint 2 millió időpontot egyeztettek már az ügyfelek és a szépségipari szakemberek között.

Az oldalon csak valós, ténylegesen elérhető időpontokból válogathatunk. A megbízhatósághoz hozzátesznek a vendégek értékelései is, amelyek külön vonatkoznak az adott szakember szolgáltatásaira, és az egész szalon nyújtotta felszereltségre, hangulatra is.

A csillagos minősítések és ügyfélvélemények gyűjtésének fontosságáról egy másik cikkünkben olvashatsz bővebben, valamint megismerkedhetsz a Trustindex működésével is!

Sőt, a szalonoknak saját profilja és galériája van a Bwnet oldalán belül! Itt elolvashatjuk a szolgáltatásaik leírását, és az ügyfelek véleményeit is.

Szalonok galériája

A szépségszalonok és szakemberek helyét térképen is jelölik, hogy könnyen rájuk találjunk a valóságban is az online színtér mellett. 🙂

A lefoglalt időpontokat szinkronizálhatjuk Google Naptárunkkal is a könnyebb átláthatóság érdekében.

További kényelmi funkció, hogy emlékeztetők segítségével biztosan nem fogjuk elfelejteni, hogy meg kell jelenjünk kedvenc fodrászunknál vagy kozmetikusunknál.

Emellett a Bwnet folyamatosan tájékoztatja a látogatókat a szépségipar híreiről, újdonságairól, új termékek megjelenéséről.

Bwnet hírek

Ha tehát nemcsak időpontot szeretnél foglalni, hanem érdekelnek a hasonló témájú hírek, látogass el a Bwnet oldalára! 🙂

4. Tanulj profiktól – Bwnet Online Akadémia

A szépségiparban dolgozó szakemberek számára értékes tudást jelentenek azok az online elérhető tanfolyamok, amelyekben profik mutatnak be új technikákat.

Bwnet online akadémia

Egy újabb ok, amiért megéri a Bwnet oldalára ellátogatni. Fontos azonban, hogy a csomagok havidíjas formában érhetők el 30 ezer forintos áron.

5. Bwnet – a vállalkozók szemével

A magyar fejlesztésű időpontfoglaló rendszer használata mind egyéni vállalkozóknak, mind szépségszalonoknak magasan ajánlott.

Megszabadulhatsz attól a rengeteg problémától, amit az elfelejtett időpontok, a folytonos telefonálgatás és üzenetváltás okoznak.

Ha szeretnél csatlakozni az ország legnagyobb szépségipari piacteréhez, akkor regisztrálj egy üzleti fiókot a Bwnet oldalán. 30 napig díjmentesen próbálhatod ki a digitális naptár szolgáltatásait:

 • Bankkártyás előlegfizetés lehetősége, amit személyre szabhatsz;
 • Pénzügyi kimutatások és automatikus számlázás;
 • Online naptár, amiben rendszerezheted a foglalt és szabad időpontjaidat;
 • Vendégnapló, ahol értékelhetik a szolgáltatásaidat;
 • SMS-ben és e-mailben küldött emlékeztetők az ügyfeleidnek;
 • Marketing és hirdetési lehetőségek, statisztikák.

Regisztráció után online vagy személyes oktatásban lehet részed, ahol bemutatják a Bwnet működését. Ezt követően egy hónapig ingyenesen használhatod a szoftvert, nyugodtan tesztelheted.

Mindezt egy szerződés biztosítja, amely magában foglalja azt is, hogy folyamatos ügyfélszolgálat áll a vállalkozók rendelkezésére.

WordPress tárhely

A kamu foglalások elkerülése érdekében minden regisztrált felhasználó megadja az e-mail címét és a telefonszámát, így bármikor el tudod őket érni.

A Bwnet naptárad privát linkjét bármelyik felületen megoszthatod, pl. Facebookon vagy Instagramon. Olyan ez, mintha lenne egy kis mikrohonlapod a Bwneten belül, ahol bármikor foglalhatnak nálad időpontot az emberek. 🙂

6. Mennyibe kerül a Bwnet?

A Bwnet külön csomagokat biztosít egyszemélyes vállalkozásoknak és szépségszalonoknak. Az éppen aktuális árakról tájékozódj a Bwnet oldalán!

6.1. Árak egyéni vállalkozók számára

Két csomagból választhatsz:

 • Basic csomag: havi bruttó 1575 Ft.
 • Prémium csomag: havi bruttó 6878 Ft.

A Basic változat esetén kapunk egy Bwnet szakmai profilt, a hozzá tartozó időpontfoglaló rendszerrel, privát linkkel és online naptárral. Emellett e-mailben küldött értesítésekkel tudjuk emlékeztetni ügyfeleinket, hogy ne késsenek el a szalonunkból.

A Prémium csomag ezen túl biztosítja évi 500 darab emlékeztető SMS küldését (21 Ft+ÁFA/SMS áron). Kapunk még közösségi hírfolyamot, egyéni oktatást, marketing tanácsadást, bevezető cikket a szolgáltatásainkról, üzleti statisztikákat és bankkártyás előlegfizetési lehetőséget.

Bwnet árak egyéni vállalkozóknak

Ne felejtsük el, hogy 30 napig díjmentesen kipróbálható!

6.2. Árak szépségszalonok számára

A szalonok szintén két eltérő üzleti csomagból választhatnak:

 • Prémium csomag: havi bruttó 18525 Ft.
 • Prémium +Plusz csomag: havi bruttó 23285 Ft.

A Prémium csomagban kapunk ugyanúgy Bwnet üzleti profilt, 5 darab online naptárt és időpontfoglaló rendszert, e-mail értesítőket, privát foglalási linket, ügyfélszolgálatot, bankkártyás előlegfizetést, üzleti statisztikákat, bevezető PR cikket, marketing tanácsadást, közösségi hírfolyamot és oktatást.

Ezen felül jár még évente 1200 darab emlékeztető SMS (21 Ft+ÁFA/SMS áron), és ha bővíteni szeretnéd szalonodat +1 felhasználó hozzáadásával, az 3685 Ft/hónap áron elérhető.

A Prémium +Plusz csomag mindezen felül biztosít még raktárkészlet kezelési lehetőséget, fizetési kimutatásokat, jutalék elszámolási opciót, számlázást, árukészlet figyelést és leltárt.

Bwnet árak szalonoknak

30 napig ezek az ajánlatok is díjmentesen tesztelhetők!

7. Összefoglaló

A Bwnet egy magyar fejlesztésű online időpontfoglalási szoftver, amelyet szépségszalonok és a szépségiparban dolgozó szakemberek számára találtak ki.

Havi pár ezer forintért kapunk egy szakmai profilt, ahol több ezer lehetséges ügyfél láthatja az elérhető időpontjainkat. Ha ezt egy saját weboldalon használnád, keress fel minket!

A megbízhatóság mindkét fél számára garantált, mivel telefonos és e-mailes emlékeztetőket is beállíthatunk, valamint az ügyfeleink véleményeket és értékeléseket írhatnak a szolgáltatásainkról.

Ha felkeltette érdeklődésed a Bwnet, oszd meg a cikkünket az ismerőseiddel is! 🙂

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

8. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az a Bwnet?

A Bwnet egy magyar fejlesztésű időpontfoglaló rendszer és digitális naptár szépségszalonok, fodrászatok, manikűrösök és egyéb szépségipari szakemberek számára.

❓ Milyen más időpontfoglaló rendszerek vannak?

A Calendly egy világhírű szoftver, valamint a hazai fejlesztésű Salonic és TimeBeeZ is nagyszerű megoldások a vállalkozásod menedzselése és időmegtakarítás céljából. Ezek mind ingyenesen kipróbálhatók!

❓ Kinek ajánlatos a Bwnet használata?

Magyarországon dolgozó egyéni vállalkozóknak és szépségszalonoknak, akik bővíteni szeretnék ügyfélkörüket.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.