Villámgyors Cloudways tárhely WordPress oldalakhoz

A Cloudways WordPress tárhely egy nemzetközi felhőalapú hosting szolgáltatás, ami villámgyors betöltést és megnövelt biztonságot kínál.
Cloudways WordPress

Villámgyors Cloudways tárhely WordPress oldalakhoz

A weboldal készítés egyik alapvető lépése a tárhely szolgáltatás kiválasztása. A Kiszervezett Marketing weboldalát a Cloudways tárhely szolgáltató működteti, amely kifejezetten WordPress honlapokra specializálódott. Mivel egy nemzetközi hostingról van szó, amely felhőalapú szervereken kínál villámgyors tárhelyet, ezért a minőség garantált (méghozzá elérhető árakon). Olvasd el cikkünket, és vedd igénybe videós útmutatónkat a Cloudways tárhely beállításáról! 🙂

1. Mivel foglalkozik a Cloudways?

A Cloudways (hivatalos oldal) egy felhőalapú tárhelyszolgáltató, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén telepítsék, üzemeltessék és kezeljék webhelyeiket, beleértve a WordPress alapú weboldalakat is. A Cloudways WordPress tárhely megoldást kínál a WordPress weboldalak gyors betöltésére és skálázhatóságának növelésére.

Ami a legjobb benne, hogy 3 napig teljesen ingyen kipróbálhatjuk a Cloudways szolgáltatásait, bankkártya-adatainkat sem kell megadni hozzá.

Cloudways tárhely

A nemzetközi tárhely szolgáltatáshoz folyamatosan elérhető ügyfélszolgálat is jár, amellyel több mint 570 ezer weboldalt üzemeltetnek.

Egyik fő előnye a Cloudways szolgáltatásának az, hogy egy felhasználóbarát, felhőalapú platformot nyújt, amely segíti a felhasználókat a webszerver-kezelés terén. A Cloudways használata révén a felhasználók választhatnak különböző felhőszolgáltatók közül, mint például az Amazon Web Server (AWS), a Google Compute Engine (GCE), vagy a DigitalOcean, és ezáltal testre szabhatják a webhelyük igényeinek megfelelően a tárhely infrastruktúrát.

Weboldal készítés

2. Miért előnyös a Cloudways tárhely?

 1. Egyszerű telepítés: gyors és egyszerű WordPress telepítés a kezdéshez. Nincs szükség napokra ahhoz, hogy elindítsd az oldalad, csak néhány percre.
 2. Felhasználóbarát felület: az irányítópult könnyen kezelhető, és számos lehetőséget nyújt a webhely beállításainak testreszabásához, valamint akár több weboldal egyidejű kezeléséhez is.
 3. Automatikus mentés: rendszeres biztonsági mentések készítése, hogy a weboldalad adatvesztés esetén is könnyen visszaállítható legyen.
 4. Skálázhatóság: a Cloudways lehetővé teszi a webhely skálázását, így forgalomnövekedés esetén a weboldal tárhelye könnyen bővíthető, valamint a weboldal biztonságot is lehet növelni.
 5. Teljesítményoptimalizáció: számos eszköz áll rendelkezésre a honlap sebességének és teljesítményének javításához, például beépített cache és Cloudflare (CDN).
 6. Biztonság: a Cloudways biztonsági intézkedései segítenek védeni a weboldalt a potenciális fenyegetésekkel szemben, amihez az ingyenes SSL tanúsítvány is hozzájárul.
WordPress tárhely

3. A Cloudways tárhely szolgáltatásai

Alapvetően négy specifikus hosting szolgáltatás közül választhatunk: WordPress, Magento, Laravel és PHP.

3.1. Cloudways WordPress tárhely

Egyszerűen kezelhető felhőalapú tárhelyet kapunk, amely tökéletesen kiszolgálja a WordPress weboldalak és WooCommerce webáruházak igényeit. A weboldal gyorsaságáért olyan funkciók felelnek, mint a Breeze-zel összekötött fejlett cache, a Cloudways gyorsítótárazása, és a Cloudflare.

A Cloudways WordPress tárhely előnyei:

 • 3 napig ingyenes kipróbálható;
 • Villámgyors betöltést biztosít (200-400 ms közötti idővel), ami azonnali javulást hoz weboldalad Core Web Vitals mutatóiban;
 • 99,99%-os elérhetőségi garanciát vállalnak;
 • Vállalati szintű DDoS védelem a Cloudflare-nek hála;
 • Könnyen skálázható tárhely opciók megnövekedett terhelés esetére;
 • Ingyenes SSL tanúsítványt biztosítanak, valamint kétfaktoros hitelesítést;
 • 24/7 szakértői ügyfélszolgálat, amivel az ügyfelek 96%-a teljes mértékben elégedett;
 • Egyszerűen kezelhető irányítópult.

Emellett a Cloudways WordPress tárhely nagy előnye, hogy dedikált felhőszervert biztosít, nincsenek megkötések a bővítmények számát illetően, valamint az árazási kategóriákat sem befolyásolja a WordPress oldalra érkező látogatók száma. Már több mint 500 ezer WordPress oldal használja a Cloudways hosting szolgáltatását!

WooCommerce tárhely

Lehetőségünk van választani olyan felhőszolgáltatók közül, mint a DigitalOcean, az Amazon Web Server, vagy a Google Compute Engine. Mindezt több mint 60 adatközpontból a világ minden tájáról.

Automatikus WordPress biztonsági mentéseket készíthetünk akár óránként, akár hetenként. Saját weboldal költöztető bővítményük is van, amivel percek alatt át lehet vezetni egy weboldalt a Cloudways szerverére. Számos prémium WordPress sablonnal és weboldalkészítő pluginfejlesztővel kötöttek szerződést, amelynek hála sokkal olcsóbban juthatunk hozzá a Divi prémium szolgáltatásaihoz is többek között.

Számos Cloudways WordPress tárhely lehetőség közül válogathatunk, attól függően, hogy melyik felhőszolgáltatót és havi/óraszámos díjazást választunk-e. A legolcsóbb Cloudways WordPress tárhely árak a következők voltak a cikk írásának pillanatában:

Cloudways WordPress árak

Az aktuális WordPress tárhely árakért tekintsd meg a Cloudways weboldalát!

3.2. Cloudways Magento tárhely

Ha Magento webshopod van, akkor a Cloudways a leggyorsabb tárhely szolgáltatás, amit választhatsz, köszönhetően a számos beépített gyorsítótárazó eszköznek és funkciónak. Ingyenesen átköltöztetheted a webshopod, hogy kifejezetten Magento-alapú tárhelyet élvezhess a Cloudways hosting szolgáltatásai közül.

Az SSD-alapú Magento felhőtárhely, a fejlett cache lehetőségek (pl. FPC, Varnish, Memcached, Redis), valamint a legfrissebb MariaDB és PHP verziók biztosítják a webáruház szélsebes működését.

A biztonságról a dedikált tűzfalak, az egykattintásos Let’s Encrypt SSL telepítés, az automatikus szerverjavítások, a kétlépcsős azonosítás, az automatikus biztonsági mentés készítés, valamint az IP-címek szűrése gondoskodik.

A szerver vertikális skálázása szintén megoldható egy kattintásból a RAM, processzor, sávszélesség és tárhelyméret tekintetében. Nem szükséges hosszú távú szerződést kötni, hiszen csak annyi tárhely szolgáltatásért fizetünk, amit ténylegesen felhasználunk a Magento webshop üzemeltetése során.

A Magento tárhely árak a Cloudwaysnél szintén attól függnek majd, hogy melyik felhőszolgáltatót választjuk, illetve a havi/óradíjas számlázást preferáljuk jobban. A hosting árak megegyeznek a WordPress tárhely áraival, és még a legolcsóbb csomaghoz is jár:

 • Cloudflare bővítmény;
 • 24/7 ügyfélszolgálat;
 • Ingyenes SSL tanúsítvány;
 • Ingyenes webshop migráció;
 • Dedikált tűzfal és 24/7 monitoring;
 • Automatikus biztonsági mentések.
Cloudways Magento

Emellett a Cloudways biztosít felhőalapú Laravel és PHP hostingot is, azonban ezekre hazánkban nincs nagy szükség a tapasztalatok alapján.

4. Miért éri meg a Cloudways tárhely szolgáltatást választani?

A Cloudways három legnagyobb előnye a következő:

 • Sokkal gyorsabb betöltődést kínál más nemzetközi hostingokhoz képest;
 • 99,99%-os elérhetőségi garanciát vállalnak;
 • Bármennyi látogató érkezhet a weboldalunkra, a skálázhatóságnak köszönhetően sosem lesz probléma a betöltés gyorsaságával.

Összehasonlították a Cloudways szolgáltatását a WPEngine és a Kinsta tárhelyeivel, és a havi látogatószámot, a sávszélességet és a tárhelyméretet tekintve és jócskán felülmúlja a versenytársakat.

Cloudways tárhely

Forrás: Cloudways.com

Rendkívül egyszerűvé válik a WordPress, Magento és egyéb típusú weboldalak átköltöztetése. Több webhelyet is kezelhetünk ugyanazon a szerveren belül, valamint megoszthatjuk a felhasználói jogokat a munkatársainkkal vagy az ügyfeleinkkel.

Több mint 60 adatközpont közül válogathatunk a világ körül, hogy a weboldalunk számára legoptimálisabb betöltési sebességet biztosítsuk a felhőtárhely segítségével.

A vállalati szintű Cloudflare-védelem és a dedikált tűzfal csak hab a tortán, amellyel megvédhetjük magunkat a DDoS támadásoktól. Emellett ne felejtsük el az ingyenes SSL tanúsítványt, az adatbázis védelmet, valamint a biztonságos bejelentkezést és jelszótárolást lehetővé tevő opciókat.

5. Cloudways tárhely árak

A legolcsóbb Cloudways prémium tárhely árak az alábbi képen láthatók, havi díjazással. Természetesen vannak ettől olcsóbb standard csomagok is.

Cloudways árak

Persze ezt számos szempont szerint lehet skálázni, hogy teljes mértékben a saját igényeinkre szabva tudjunk tárhelyet vásárolni. Az aktuális árakért látogass el a Cloudways hivatalos oldalára!

Ha szeretnél egy megbízható és gyors tárhely szolgáltatást vásárolni a weboldalad számára, akkor lépj velünk kapcsolatba, hiszen mi is a Cloudways tárhelyét használjuk a Kiszervezett Marketing Kft. weboldalának üzemeltetéséhez. Készítettünk hozzá egy könnyen érthető videós útmutatót, amelyet az alábbi képre kattintva tudsz elérni. Csak add meg az e-mail címedet, és már küldjük is az útmutatót! 🙂

Webshop tárhely

6. Összefoglaló

Ha tárhely szolgáltatást keresel a WordPress weboldalad számára, akkor a Cloudways nemzetközileg elismert felhőalapú hosting szolgáltatása lesz a tökéletes választás!

Elképesztően gyors sebességet, vállalati szintű védelmet, részletes skálázhatóságot és folyamatosan elérhető ügyfélszolgálatot biztosítanak, mindezt elérhető árakon.

Lépj velünk kapcsolatba, és mi segítünk a tárhely beállításaiban, valamint a weboldalad optimalizálásában. Mi is a Cloudways tárhelyet használjuk, ezért bátran merjük ajánlani ügyfeleinknek is.

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

7. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Miért éri meg a Cloudways tárhely szolgáltatás?

A felhőalapú tárhely szolgátatás elképesztően gyors sebességet, vállalati szintű védelmet, részletes skálázhatóságot és folyamatosan elérhető ügyfélszolgálatot biztosít, mindezt elérhető árakon. Mi is a Cloudways tárhelyet használjuk.

❓ Milyen weboldalakra szakosodott ez a nemzetközi hosting szolgáltató?

Elsősorban WordPress tárhelyet biztosítanak, valamint Magento webáruházakhoz hostingot.

❓ Tudtok segíteni a weboldalam elkészítésében?

Lépj velünk kapcsolatba, és segítünk a Cloudways használatában, valamint a weboldal készítésben.

Dávid Ádám

Dávid Ádám

Szia, Dávid Ádám vagyok a Kiszervezett Marketing Ügynökség alapítója. Több mint 120+ weboldalt építettünk már sikeresen az ügyfeleink számára. Az így szerzett tapasztalataimat blog formájában szeretném megosztani veled. Sok sikert számodra a megvalósításban!

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.