Cloudways – A leggyorsabb WordPress tárhely

A Cloudways WordPress tárhely egy nemzetközi felhőalapú hosting szolgáltatás, ami villámgyors betöltést és megnövelt biztonságot kínál.
Cloudways tárhely WordPress

Cloudways – A leggyorsabb WordPress tárhely

A weboldal készítés egyik alapvető lépése a tárhely szolgáltatás kiválasztása. A Kiszervezett Marketing weboldalát a Cloudways tárhely szolgáltató működteti, amely kifejezetten WordPress honlapokra specializálódott. Mivel egy nemzetközi hostingról van szó, amely felhőalapú szervereken kínál villámgyors tárhelyet, ezért a minőség garantált (méghozzá elérhető árakon). Olvasd el cikkünket, és vedd igénybe videós útmutatónkat a Cloudways tárhely beállításáról! 🙂

1. Mivel foglalkozik a Cloudways?

A Cloudways (hivatalos oldal) egy felhőalapú tárhelyszolgáltató, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén telepítsék, üzemeltessék és kezeljék webhelyeiket, beleértve a WordPress alapú weboldalakat is. A Cloudways WordPress tárhely megoldást kínál a WordPress weboldalak gyors betöltésére és skálázhatóságának növelésére.

Ami a legjobb benne, hogy 3 napig teljesen ingyen kipróbálhatjuk a Cloudways szolgáltatásait, bankkártya-adatainkat sem kell megadni hozzá.

Cloudways tárhely

A nemzetközi tárhely szolgáltatáshoz folyamatosan elérhető ügyfélszolgálat is jár, amellyel több mint 570 ezer weboldalt üzemeltetnek.

Egyik fő előnye a Cloudways szolgáltatásának az, hogy egy felhasználóbarát, felhőalapú platformot nyújt, amely segíti a felhasználókat a webszerver-kezelés terén. A Cloudways használata révén a felhasználók választhatnak különböző felhőszolgáltatók közül, mint például az Amazon Web Server (AWS), a Google Compute Engine (GCE), vagy a DigitalOcean, és ezáltal testre szabhatják a webhelyük igényeinek megfelelően a tárhely infrastruktúrát.

Weboldal készítés

2. Miért előnyös a Cloudways tárhely?

 1. Egyszerű telepítés: gyors és egyszerű WordPress telepítés a kezdéshez. Nincs szükség napokra ahhoz, hogy elindítsd az oldalad, csak néhány percre.
 2. Felhasználóbarát felület: az irányítópult könnyen kezelhető, és számos lehetőséget nyújt a webhely beállításainak testreszabásához, valamint akár több weboldal egyidejű kezeléséhez is.
 3. Automatikus mentés: rendszeres biztonsági mentések készítése, hogy a weboldalad adatvesztés esetén is könnyen visszaállítható legyen.
 4. Skálázhatóság: a Cloudways lehetővé teszi a webhely skálázását, így forgalomnövekedés esetén a weboldal tárhelye könnyen bővíthető, valamint a weboldal biztonságot is lehet növelni.
 5. Teljesítményoptimalizáció: számos eszköz áll rendelkezésre a honlap sebességének és teljesítményének javításához, például beépített cache és Cloudflare (CDN).
 6. Biztonság: a Cloudways biztonsági intézkedései segítenek védeni a weboldalt a potenciális fenyegetésekkel szemben, amihez az ingyenes SSL tanúsítvány is hozzájárul.
WordPress tárhely

3. A Cloudways tárhely szolgáltatásai

Alapvetően négy specifikus hosting szolgáltatás közül választhatunk: WordPress, Magento, Laravel és PHP.

3.1. Cloudways WordPress tárhely

Egyszerűen kezelhető felhőalapú tárhelyet kapunk, amely tökéletesen kiszolgálja a WordPress weboldalak és WooCommerce webáruházak igényeit. A weboldal gyorsaságáért olyan funkciók felelnek, mint a Breeze-zel összekötött fejlett cache, a Cloudways gyorsítótárazása, és a Cloudflare.

A Cloudways WordPress tárhely előnyei:

 • 3 napig ingyenes kipróbálható;
 • Villámgyors betöltést biztosít (200-400 ms közötti idővel), ami azonnali javulást hoz weboldalad Core Web Vitals mutatóiban;
 • 99,99%-os elérhetőségi garanciát vállalnak;
 • Vállalati szintű DDoS védelem a Cloudflare-nek hála;
 • Könnyen skálázható tárhely opciók megnövekedett terhelés esetére;
 • Ingyenes SSL tanúsítványt biztosítanak, valamint kétfaktoros hitelesítést;
 • 24/7 szakértői ügyfélszolgálat, amivel az ügyfelek 96%-a teljes mértékben elégedett;
 • Egyszerűen kezelhető irányítópult.

Emellett a Cloudways WordPress tárhely nagy előnye, hogy dedikált felhőszervert biztosít, nincsenek megkötések a bővítmények számát illetően, valamint az árazási kategóriákat sem befolyásolja a WordPress oldalra érkező látogatók száma. Már több mint 500 ezer WordPress oldal használja a Cloudways hosting szolgáltatását!

WooCommerce tárhely

Lehetőségünk van választani olyan felhőszolgáltatók közül, mint a DigitalOcean, az Amazon Web Server, vagy a Google Compute Engine. Mindezt több mint 60 adatközpontból a világ minden tájáról.

Automatikus WordPress biztonsági mentéseket készíthetünk akár óránként, akár hetenként. Saját weboldal költöztető bővítményük is van, amivel percek alatt át lehet vezetni egy weboldalt a Cloudways szerverére. Számos prémium WordPress sablonnal és weboldalkészítő pluginfejlesztővel kötöttek szerződést, amelynek hála sokkal olcsóbban juthatunk hozzá a Divi prémium szolgáltatásaihoz is többek között.

Számos Cloudways WordPress tárhely lehetőség közül válogathatunk, attól függően, hogy melyik felhőszolgáltatót és havi/óraszámos díjazást választunk-e. A legolcsóbb Cloudways WordPress tárhely árak a következők voltak a cikk írásának pillanatában:

Cloudways tárhely árak

Az aktuális WordPress tárhely árakért tekintsd meg a Cloudways weboldalát!

3.2. Cloudways Magento tárhely

Ha Magento webshopod van, akkor a Cloudways a leggyorsabb tárhely szolgáltatás, amit választhatsz, köszönhetően a számos beépített gyorsítótárazó eszköznek és funkciónak. Ingyenesen átköltöztetheted a webshopod, hogy kifejezetten Magento-alapú tárhelyet élvezhess a Cloudways hosting szolgáltatásai közül.

Az SSD-alapú Magento felhőtárhely, a fejlett cache lehetőségek (pl. FPC, Varnish, Memcached, Redis), valamint a legfrissebb MariaDB és PHP verziók biztosítják a webáruház szélsebes működését.

A biztonságról a dedikált tűzfalak, az egykattintásos Let’s Encrypt SSL telepítés, az automatikus szerverjavítások, a kétlépcsős azonosítás, az automatikus biztonsági mentés készítés, valamint az IP-címek szűrése gondoskodik.

A szerver vertikális skálázása szintén megoldható egy kattintásból a RAM, processzor, sávszélesség és tárhelyméret tekintetében. Nem szükséges hosszú távú szerződést kötni, hiszen csak annyi tárhely szolgáltatásért fizetünk, amit ténylegesen felhasználunk a Magento webshop üzemeltetése során.

A Magento tárhely árak a Cloudwaysnél szintén attól függnek majd, hogy melyik felhőszolgáltatót választjuk, illetve a havi/óradíjas számlázást preferáljuk jobban. A hosting árak megegyeznek a WordPress tárhely áraival, és még a legolcsóbb csomaghoz is jár:

 • Cloudflare bővítmény;
 • 24/7 ügyfélszolgálat;
 • Ingyenes SSL tanúsítvány;
 • Ingyenes webshop migráció;
 • Dedikált tűzfal és 24/7 monitoring;
 • Automatikus biztonsági mentések.
Cloudways Magento

Emellett a Cloudways biztosít felhőalapú Laravel és PHP hostingot is, azonban ezekre hazánkban nincs nagy szükség a tapasztalatok alapján.

4. Miért éri meg a Cloudways tárhely szolgáltatást választani?

A Cloudways három legnagyobb előnye a következő:

 • Sokkal gyorsabb betöltődést kínál más nemzetközi hostingokhoz képest;
 • 99,99%-os elérhetőségi garanciát vállalnak;
 • Bármennyi látogató érkezhet a weboldalunkra, a skálázhatóságnak köszönhetően sosem lesz probléma a betöltés gyorsaságával.

Összehasonlították a Cloudways szolgáltatását a WPEngine és a Kinsta tárhelyeivel, és a havi látogatószámot, a sávszélességet és a tárhelyméretet tekintve és jócskán felülmúlja a versenytársakat.

Cloudways tárhely

Forrás: Cloudways.com

Rendkívül egyszerűvé válik a WordPress, Magento és egyéb típusú weboldalak átköltöztetése. Több webhelyet is kezelhetünk ugyanazon a szerveren belül, valamint megoszthatjuk a felhasználói jogokat a munkatársainkkal vagy az ügyfeleinkkel.

Több mint 60 adatközpont közül válogathatunk a világ körül, hogy a weboldalunk számára legoptimálisabb betöltési sebességet biztosítsuk a felhőtárhely segítségével.

A vállalati szintű Cloudflare-védelem és a dedikált tűzfal csak hab a tortán, amellyel megvédhetjük magunkat a DDoS támadásoktól. Emellett ne felejtsük el az ingyenes SSL tanúsítványt, az adatbázis védelmet, valamint a biztonságos bejelentkezést és jelszótárolást lehetővé tevő opciókat.

5. Cloudways tárhely árak

A legjobb ár-érték arányú Cloudways prémium tárhely árak az alábbi képen láthatók, havi díjazással. Természetesen vannak ettől olcsóbb standard csomagok is.

Cloudways tárhely árak

Persze ezt számos szempont szerint lehet skálázni, hogy teljes mértékben a saját igényeinkre szabva tudjunk tárhelyet vásárolni. Az aktuális árakért látogass el a Cloudways hivatalos oldalára!

Ha szeretnél egy megbízható és gyors tárhely szolgáltatást vásárolni a weboldalad számára, akkor lépj velünk kapcsolatba, hiszen mi is a Cloudways tárhelyét használjuk a Kiszervezett Marketing Kft. weboldalának üzemeltetéséhez. Készítettünk hozzá egy könnyen érthető videós útmutatót, amelyet az alábbi képre kattintva tudsz elérni. Csak add meg az e-mail címedet, és már küldjük is az útmutatót! 🙂

Webshop tárhely

6. Összefoglaló

Ha tárhely szolgáltatást keresel a WordPress weboldalad számára, akkor a Cloudways nemzetközileg elismert felhőalapú hosting szolgáltatása lesz a tökéletes választás!

Elképesztően gyors sebességet, vállalati szintű védelmet, részletes skálázhatóságot és folyamatosan elérhető ügyfélszolgálatot biztosítanak, mindezt elérhető árakon.

Lépj velünk kapcsolatba, és mi segítünk a tárhely beállításaiban, valamint a weboldalad optimalizálásában. Mi is a Cloudways tárhelyet használjuk, ezért bátran merjük ajánlani ügyfeleinknek is.

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

7. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Miért éri meg a Cloudways tárhely szolgáltatás?

A felhőalapú tárhely szolgátatás elképesztően gyors sebességet, vállalati szintű védelmet, részletes skálázhatóságot és folyamatosan elérhető ügyfélszolgálatot biztosít, mindezt elérhető árakon. Mi is a Cloudways tárhelyet használjuk.

❓ Milyen weboldalakra szakosodott ez a nemzetközi hosting szolgáltató?

Elsősorban WordPress tárhelyet biztosítanak, valamint Magento webáruházakhoz hostingot.

❓ Tudtok segíteni a weboldalam elkészítésében?

Lépj velünk kapcsolatba, és segítünk a Cloudways használatában, valamint a weboldal készítésben.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés