Aktuális linképítés árak 2024-ben

A linképítés árak 2024-ben bár nem olcsóak, de a SEO segítségével a Google első oldalára kerülhetünk és hitelesebbé tehetjük az oldalunkat.
Linképítés árak

Aktuális linképítés árak 2024-ben

A linképítés azért fontos, mert így a weboldalunk nagyobb eséllyel fog megjelenni a Google és más keresőmotorok találati listájának első oldalán. Az off-page SEO részeként tehetjük erősebbé és hitelesebbé a honlapunkat a Google szemében, ehhez nyújtunk mi segítséget. Ismerkedj meg az aktuális linképítés árak alakulásával! 🙂

1. Mi az a linképítés?

A linképítés, más néven backlinkek építése a keresőoptimalizálás (SEO) egyik legfontosabb tényezője.

Egyszerűen fogalmazva, a linképítés a weboldalak online tekintélyének növelését jelenti. Ezt nagyrészt más webhelyekről a Te webhelyedre mutató linkeken (backlink) keresztül érhetjük el. A keresőmotorok a linkeket a webhelyek közötti kapcsolatokként értelmezik, és a minőségi linkeket pozitívabban értékelik. Minél több jó minőségű link mutat egy webhelyre, annál magasabb lesz az oldal rangsorolása a keresési eredmények között.

A linképítés azonban nem csak a mennyiségről szól. A keresőmotorok inkább a releváns és megbízható webhelyekről származó linkeket értékelik. Például, ha egy kerékpárüzletet üzemeltetsz, akkor sokkal értékesebb lesz egy link valamely népszerű kerékpáros oldalról, mint egy étterem vagy egy ruhabolt oldaláról.

Weboldal készítés

2. Miért fontos a linképítés?

A SEO linképítés fontos a keresőoptimalizálás szempontjából, mert a keresőmotorok a weboldal rangsorolásakor figyelembe veszik az oldalra mutató linkek számát és minőségét. A backlinkek egy weboldal tekintélyének és relevanciájának jelzői. Minél több jó minőségű link mutat egy weboldalra, annál valószínűbb, hogy a keresőmotorok a találati lista elején fogják azt rangsorolni.

A linképítés előnyei:

  • Jobb rangsorolás a keresőmotorokban: A minőségi linkek javítják a weboldal rangsorolását a keresőmotorok találati listáján. Ez több forgalmat és látogatót eredményez.
  • Megnövekedett forgalom: A weboldalra mutató linkek új látogatókat vonzanak, így a bevétel is növekedhet.
  • Márkaismertség: A backlinkek növelik a márkaismertséget és a weboldal tekintélyét.
  • Jobb konverziós arány: A linképítés növelheti a konverziós arányt, azaz az egyszerű látogatók fizető vásárlókká válási esélyét.

A saját weboldalunkon is alkalmaztuk a linképítést, így jelenleg több mint 3.000 kulcsszóra rangsorol az oldalunk, ebből több száz kifejezésre a Google első 3 helyén szerepelünk.

SEO

A linképítés során fontos, hogy kerüljük a Black Hat SEO technikákat. A Google bünteti a mesterségesen generált linkeket és a linkcserét, ezért fontos, hogy csak természetes és releváns linkeket építsünk.

A linképítés egyik hatékony módja a tartalommarketing. A minőségi tartalom vonzza a linkeket, és segít a weboldal tekintélyének kiépítésében.

A linképítés egy hosszú távú tevékenység, amelynek eredményei csak néhány hónap elteltével kezdenek látszani, pl. a Domain Authority mutató növekedése és az előkelőbb rangsorolás a Google Keresőben. A türelmes és következetes munka meghozza a gyümölcsét, és a weboldalad a keresőmotorok találati listájának elejére kerülhet a legfontosabb kulcsszavak esetében.

3. Mitől függnek a linképítés árak?

A linkek minősége a legfontosabb tényező, ami befolyásolja a linképítés árak alakulását. A prémium linkek, amelyek a weboldal témájában releváns, megbízható és nagy forgalmú webhelyekről származnak, drágábbak lesznek, mint a gyengébb minőségű linkek.

Minél több backlinket szerzünk, annál drágább lesz a linképítés ára is. Az éves szerződés alapján vásárolt linképítés csomagok olcsóbbak, mint az egyedi linkek.

A folyamatnak számos módja van, és a választott módszertől függően a linképítés árak is változhatnak. Olyan linképítés technikák vannak, mint a vendégcikkek írása, a minőségi tartalomgyártás, a WhitePress linképítés, a versenytársak backlinkjeinek elemzése, illetve néhány manuális linképítési technika.

Tippek a linképítés árak optimalizálásához:

  • Válassz minőségi linkeket: A minőségi linkek drágábbak, de hosszabb távon jobban megérik a befektetést.
  • Használj linképítés csomagokat: A csomagokban vásárolt linkek hosszú távon jóval olcsóbbak, mint az egyedileg vásárolt vagy szerzett backlinkek.
  • Fontold meg a manuális linképítést: A manuális linképítés több időt igényel, de jobb eredményeket hozhat, mivel relevánsabb linkeket eredményez.
  • Válassz megbízható SEO szakértőt: A megbízható SEO szakemberek drágábbak, viszont magas minőségű szolgáltatást nyújtanak.

A linképítés egy fontos befektetése a weboldal sikerébe. Azonban fontos, hogy okosan válasszunk SEO szakértőt és linképítési stratégiát, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a befektetésünkből. Kérj tőlünk árajánlatot linképítésre! 🙂

Miért bízz meg bennünk? Mert 2023-ban 160.000 látogató volt az oldalunkon tisztán organikus forrásokból. Tehát értjük a dolgunkat, és szívesen segítünk Neked is!

Linképítés eredménye

4. Linképítés árak 2024-ben éves szerződéssel

Ha kötsz velünk egy éves szerződést, akkor 12 hónapon át folyamatosan fogjuk építeni a weboldalad hitelességét a Google-ben. Havonta 3-8 darab vendégcikket fogunk közzétenni magas minőségű, legalább 40-es Domain Authority mutatóval rendelkező oldalakon.

A cikkekben 1-2 backlinket helyezünk el, így az éves linképítés árak akár havi 12-16 backlinket is jelenthetnek.

Erősítjük a céged weboldalának főbb bejegyzéseit és landing oldalait, kulcsszókutatást végzünk, és azokra a kifejezésekre fogunk backlinkeket szerezni, amelyek az oldalad témájához a leginkább passzolnak.

Az éves linképítés árak a következőképpen alakulnak:

Éves linképítés árak
Linképítés csomagokHódító csomagFeltörekvő csomagOptimalizáló csomagLáthatósági csomag
Havi cikkek száma8 db cikk6 db cikk4 db cikk3 db cikk
Havi backlinkek száma8-16 backlink6-12 backlink4-8 backlink3-6 backlink
Linképítés árak / hónap350.000-360.000 Ft + ÁFA / hónap270.000-280.000 Ft + ÁFA / hónap190.000-200.000 Ft + ÁFA / hónap150.000-160.000 Ft + ÁFA / hónap

Kiszervezett Marketing Kft. éves linképítés árak 2024-ben

Ez éves szinten akár 12 hónap x 16 backlink = 192 backlinket jelent.

Fontos! Minden csomag árában bele van foglalva a cikkírás és a közzététel költsége is, így ez egy teljes, átfogó linképítési árajánlat!

Az éves csomagot azért éri meg választani, mert egy év alatt sokat tud fejlődni az oldalad így a keresőmotorok rangsorában. Előrébb kerülsz a fontosabb kulcsszavakra, növekszik az oldalad minősége és hitelessége. Az éves linképítés árak jóval olcsóbbak, mint az eseti szerződések.

5. Linképítés árak 2024-ben eseti szerződéssel

Eseti szerződés esetén határozatlan időre tudod igénybe venni a linképítés szolgáltatásunkat, például 1-2 hónapra vagy fél évre. Ez természetesen rugalmasabb, viszont drágább is, ezért az éves linképítés csomag jobban megéri.

Az összes backlinket magas minőségű weboldalakról szerezzük, melyek legalább 40-es Domain Authority mutatóval rendelkeznek. Elvégezzük a cikkírást, a kulcsszókutatást, a linképítést, a cikkek közzétételét. Neked semmi dolgod nem lesz, a weboldalad hitelessége, relevanciája és forgalma automatikusan növekedni fog.

Az eseti linképítés árak a következőképpen alakulnak:

Eseti linképítés árak
Linképítés csomagokHódító csomagFeltörekvő csomagOptimalizáló csomagLáthatósági csomag
Havi cikkek száma8 db cikk6 db cikk4 db cikk3 db cikk
Havi backlinkek száma8-16 backlink6-12 backlink4-8 backlink3-6 backlink
Linképítés árak / hónap470.000-480.000 Ft + ÁFA / hónap350.000-360.000 Ft + ÁFA / hónap250.000-260.000 Ft + ÁFA / hónap190.000-200.000 Ft + ÁFA / hónap

Kiszervezett Marketing Kft. eseti linképítés árak 2024-ben

Fontos! Minden csomag árában bele van foglalva a cikkírás és a közzététel költsége is, így ez egy teljes, átfogó linképítési árajánlat!

6. Összefoglaló

A linképítésre azért van szükség, mert backlinkek szerzése révén a webhelyünk előrébb kerül a Google Keresőben, így nő a hitelességünk és az organikus forgalmunk is.

A linképítés azonban egy összetett és hosszú távú folyamat, amelynek részei a kulcsszókutatás, a cikkírás, a vendégcikkek és PR anyagok közzététele, valamint a weboldalak erősítése más oldalakról szerzett hivatkozások segítségével.

A Kiszervezett Marketingnél is aktívan alkalmazzuk a keresőoptimalizálást és a linképítést az elmúlt másfél évben, így már több mint 3 ezer kulcsszóra rangsorolunk a Google-ben, és éves szinten 160 ezernél is több látogatónk van.

Cikkünkben közöltük az aktuális linképítés árakat, de pontos árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva! Bízd magad egy 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas marketing ügynökségre!

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

7. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az a linképítés?

A linképítés az off-page SEO részeként szerzünk ránk mutató linkeket más oldalakról, ezzel erősítve saját oldalunkat.

❓ Miért fontos a linképítés?

Erősítjük általa a weboldalunkat, megnő a Domain Authority mutatónk, előrébb kerülünk a Google Keresőben, megnő az oldalunk organikus forgalma, stb.

❓ Hol érdeklődhetek egyéni linképítés árak miatt?

Lépj velünk kapcsolatba ide kattintva!

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 430+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés