SEO szakértő – Kerülj a Google első oldalára!

Egy SEO szakértő úgy optimalizálja a weboldalad, hogy a Google első oldalán jelenjenek meg a tartalmaid a legfontosabb kulcsszavakra.
SEO szakértő

SEO szakértő: Kerülj a Google első oldalára!

Van egy profi weboldalad, de nem érkezik rá megfelelő mennyiségű kattintás havi szinten? Túl drágák a fizetett hirdetések? Ez esetben a legjobb megoldás az, ha egy SEO szakértő munkájára bízod a webhelyed! Egy SEO szakember azzal foglalkozik, hogy a weboldalad az első oldalon jelenjen meg a Google-ben és más keresőmotorokban a legfontosabb kulcsszavakra. Hogyan valósítható ez meg? Olvass tovább, és megtudod. 🙂

1. Mivel foglalkozik egy SEO szakértő?

Egy SEO (Search Engine Optimization) szakértő a weboldalak optimalizálásával foglalkozik annak érdekében, hogy magasabb helyezést érjenek el a keresőmotorok találati listáin. A SEO szakértők olyan technikákat alkalmaznak, amelyek segítik a weboldalakat abban, hogy a Google-ben előrébb rangsoroljanak a legfontosabb kulcsszavakra, és így növeljék az organikus (nem fizetett) forgalmukat.

Egy SEO szakértő feladatai közé tartoznak az alábbiak:

 1. Kulcsszókutatás: Olyan kulcsszavak keresése, amelyek relevánsak a weboldal tartalmával kapcsolatban, és amelyekre a célcsoport gyakran keresni szokott.
 2. On-page SEO optimalizáció: A weboldal tartalmának és felépítésének optimalizálása annak érdekében, hogy a keresőmotorok könnyen értelmezhessék és rangsorolhassák a rajta szereplő bejegyzéseket és oldalakat.
 3. Technikai SEO optimalizáció: A weboldal technikai aspektusainak javítása, beleértve a betöltési sebesség gyorsítását, a mobilbarát kialakítást, a kód optimalizálását stb.
 4. Linkprofil kezelése: Az oldalra mutató külső és az onnan kimenő belső linkek kezelése, linképítés, és backlinkek szerzése különböző magas minőségű weboldalakról.
 5. Webanalitika és monitorozás: A weboldal forgalmának és a kulcsszó-rangsorolásnak a monitorozása, valamint a webanalitikai eszközökkel való munka a forgalom követése érdekében.
 6. Tartalomstratégia: Friss és releváns tartalom létrehozása és terjesztése a keresőmotorok és a látogatók számára. Blogcikkek témájának megtervezése tartalommarketing-naptár segítségével.
 7. Versenytárs-elemzés: A versenytársak online jelenlétének és marketing stratégiájának elemzése a saját SEO terv kialakítása érdekében.

Az SEO szakértők célja az, hogy a weboldalakat jobban láthatóvá tegyék a Google-ben, ezzel növelve a látogatottságot és a potenciális ügyfelek számát.

Weboldal készítés

2. SEO szakértő típusok

A SEO szakértők különböző specializációkra összpontosíthatnak a feladatok és a területek sokfélesége miatt. Néhány SEO szakértő típus:

 1. Technikai SEO szakértő: Foglalkozik a weboldal technikai részeivel, például a sebességoptimalizációval, a kódolással, a webhelyarchitektúrával és más technikai elemekkel.
 2. On-page SEO szakértő: A honlap tartalmának és szerkezetének optimalizálására specializálódik. Ért a kulcsszóstratégiákhoz, a címsorok és meta leírások optimalizálásához, valamint a tartalomstruktúrához.
 3. Off-page SEO szakértő: Linképítéssel foglalkozik, így akarja növelni a weblap Domain Authority mutatóját. Különös figyelmet fordít a minőségi backlinkek szerzésére és a honlap hitelességének javítására.
 4. Tartalommarketing szakértő: Kombinálja a keresőoptimalizálást a tartalommarketing stratégiákkal. Felelős a releváns, értékes tartalom létrehozásáért és terjesztéséért, ami elősegíti a keresőmotorokban történő jobb rangsorolást.
 5. Lokális SEO szakértő: Szakosodott a helyi vállalkozások online jelenlétének optimalizálására. Foglalkozik a helyi keresőoptimalizációval, a Google Térkép optimalizációval, a Google Cégprofil kitöltésével és az ügyfélértékelések gyűjtésével.
 6. E-kereskedelmi SEO szakértő: Az online áruházak és e-kereskedelmi weboldalak keresőoptimalizációjára fókuszál, beleértve a termékoldalak optimalizálását és az e-kereskedelemhez tartozó specifikus kihívások kezelését.
 7. Analitikai és adatelemző SEO szakértő: Foglalkozik az analitikai eszközökkel, adatelemzéssel és riportolással. Ért a kulcsfontosságú mutatók (KPI-k) értékeléséhez és az optimalizációs stratégiákhoz.
 8. Mobil SEO szakértő: Kiemelt figyelmet szentel a mobilbarát keresőoptimalizációnak, beleértve a reszponzív tervezést és más olyan elemeket, amelyek javítják a mobil felhasználók élményét.

A különböző típusú SEO szakemberek általában együtt dolgoznak, sőt a legtöbbször egy SEO szakértő látja el az összes keresőoptimalizálási feladatot, mivel megfelelően ért minden szakterülethez. Így a cégeknek nem kell 8 különböző munkatársat alkalmazni, csak egy SEO szakértőt.

3. Egy SEO szakember szerepe a weboldal sikerében

Egy SEO szakember fontos szerepet játszik egy weboldal sikerében, mivel a keresőoptimalizáció kulcsfontosságú tényezője annak, hogy egy weboldal látható és elérhető legyen a célközönség számára.

A SEO szakértők segítségével a weboldal optimalizált lesz a keresőmotorok számára, ami növeli annak esélyét, hogy magasabb pozíciókat érjen el a találati listákon.

Vagyis ha egy internetező beír a Google-be egy olyan kulcskifejezést, amely a céged számára hasznos és releváns, akkor a Te weboldalad fog kijönni a TOP10 találat között, lehetőleg a legelőkelőbb helyen. Ez kulcsfontosságú a látogatók bevonzásához, mivel az internetezők általában csak a találati lista első oldalán található linkeket tekintik meg.

SEO szakértő organikus forgalom

A magasabb rangsorolás és láthatóság a keresőmotorokban növeli az organikus forgalmat a weboldalon. Az organikus látogatók olyan személyek, akik aktívan keresnek a Google-ben olyan információkat vagy termékeket, amelyeket a weboldalon találhatnak meg.

Egy SEO szakértő nemcsak a keresőmotorok számára optimalizál, hanem a weboldal felhasználói élményét is javítja. Ez magában foglalja a gyors oldalbetöltést, a mobilbarát kialakítást, a könnyen navigálható honlap felépítést és más olyan tényezőket, amelyek befolyásolják a látogatói elégedettséget. Fontos tehát a felhasználóközpontú weboldal tervezés.

A versenytársak közül történő kiemelkedéshez és a piaci részesedés növeléséhez elengedhetetlen egy hatékony SEO-stratégia. Aki megfelelően optimalizálja weboldalát, az versenyelőnyre tehet szert, mivel nem lesz szüksége több százezer forint hirdetéskezelésre havi szinten.

Egy SEO szakértő alkalmazása hosszú távú befektetés, ami csak 1-2 éven belül térül meg valószínűleg. Az organikus forgalom növelése és a konverziók maximalizálása hozzájárul a weboldal üzleti céljainak eléréséhez, tehát a keresőoptimalizálás ROI mutatója magas.

Az előkelőbb helyezés a keresőmotorokban növeli a weboldal hitelességét és a potenciális ügyfelek bizalmát. A felhasználók gyakran úgy érzik, hogy a magasabb rangsorolással rendelkező oldalak megbízhatóbbak és relevánsabbak.

Egy SEO szakember segítségével a weboldal képes lehet a célközönség számára hatékonyabban kommunikálni, növelni a konverziókat és hosszú távon stabilizálni a pozícióját a digitális térben.

4. SEO szakértőt keresek!

Van egy fantasztikus weboldalad, de nem kapod meg azt a forgalmat, amit megérdemelnél? Szakértő SEO csapatunk itt van, hogy segítsen felkerülni a Google találati listájának élvonalába, és maximalizálni az online láthatóságodat!

🚀 Miért válassz minket?

Tapasztalt szakértők: Csapatunkban kizárólag tapasztalt és képzett SEO szakértők dolgoznak, akik naprakészek a legfrissebb keresőalgoritmusokkal és trendekkel kapcsolatban.

Személyes referencia: A Kiszervezett Marketing weboldalának forgalmát 1 év alatt 300x-osan növeltük meg. Korábban 62 kattintás érkezett oldalunkra egy hónap alatt, most több mint 27 ezer látogatónk van havi szinten. Sőt, webhelyünk Domain Authority mutatója 11-ről 26-ra nőtt, és ez tovább növekszik folyamatosan. Mindezt SEO szakértőink segítségével.

Forgalom növelése weboldalon

Egyedi stratégiák: Minden ügyfél számára egyedi SEO-stratégiát készítünk, hogy az azonosított kulcsszavak és üzleti célok alapján pontosan a Te igényeidnek megfelelő eredményeket érhessünk el.

Teljes körű szolgáltatások: On-page optimalizációtól kezdve a linképítésig mindent elvégezünk, hogy weboldalad a lehető legjobb eredményeket érje el.

Átlátható SEO jelentések: Rendszeres riportokat készítünk, hogy lásd, hogyan változik a weboldalad helyezése a keresőmotorokban, és milyen eredményeket értünk el.

Ügyfélközpontúság: A Te sikered tekintjük a mi sikerünknek is. Csapatunk mindent megtesz azért, hogy a weboldalad az online térben kiemelkedővé váljon.

💼 Hogyan segíthetünk?

Akár kisvállalkozás, akár nagyvállalat, a webhelyed láthatósága kulcsfontosságú. A SEO szakértőink segítenek kitűnni a versenytársak közül, növelni a látogatói forgalmat és az értékesítések számát.

📈 Lépj velünk kapcsolatba még ma, és indulj el a siker felé vezető úton! Az első lépés az, hogy kattints az „Ajánlatkérés” gombra, és együtt alakítsuk ki a weboldalad személyre szabott SEO-stratégiáját. Ne hagyd, hogy a versenytársak megelőzzenek – válaszd a siker útját velünk! 🚀

5. Összefoglaló

Egy SEO szakértő abban tud segíteni, hogy a weboldalad a Google első oldalára kerüljön a legfontosabb kulcsszavakra.

Ehhez szükség van olyan technikai, on-page és off-page SEO ismeretekre, amelyek csak több év tapasztalattal szerezhetők meg.

Lépjen kapcsolatba a Kiszervezett Marketing Kft. SEO szakembereivel, és beszéljünk meg egy egyéni árajánlatot! 🙂

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

6. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ SEO szakembert keresek! Hol érdeklődjek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

❓ Milyen ismeretekkel rendelkezik egy SEO szakértő?

Technikai SEO beállítások, on-page SEO szövegírás, és off-page SEO linképítés.

❓ Mivel foglalkozik egy SEO szakértő?

Egy SEO szakember azon dolgozik, hogy a weboldalad a Google első oldalán jelenjen meg a legfontosabb kulcsszavakra.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 430+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés