SalesAutopilot – Magyar hírlevélküldő rendszer

A SalesAutopilot egy magyar nyelvű marketing automatizáló rendszer, amellyel hírleveleket és landing oldalakat is készíthetünk.
SalesAutopilot

SalesAutopilot – Magyar hírlevélküldő rendszer

Ha magyar nyelvű e-mail marketing és automatizációs rendszert keresel, akkor a SalesAutopilot kiváló választás lesz. Hírleveleket és landing oldalakat készíthetsz, valamint marketing automatizálásra is kiválóan alkalmas a szoftver.

1. Mi az a SalesAutopilot?

A SalesAutopilot (hivatalos oldal) egy magyar fejlesztésű marketing automatizációs és hírlevél küldő rendszer. Segítségével optimalizálhatjuk a háttérfolyamatokat a lead generálástól egészen a termékek eladásáig.

SalesAutopilot

A SalesAutopilot használat révén a vállalkozók megszabadulhatnak a cégvezetés legtöbb ismétlődő folyamatától, így időt spórolhatnak és több bevételre tehetnek szert. Kifejezetten az online eladások növelésére van kitalálva.

40+ szoftverrel integrálható az automatizációs rendszer, amely Magyarországon vezető szerepet tölt be a cégautomatizálás területén.

Többek között az alábbi szoftverekkel kapcsolható össze a SalesAutopilot rendszere: WordPress, Facebook, Twitter, OptiMonk, Drupal, Joomla!, Magento, Dropbox, Shoprenter, UNAS, WooCommerce, PayPal, OTP SimplePay, Barion, Számlázz.hu, Zapier, Billingo, stb.

A teljes körű e-mail marketing mellett a SalesAutopilot képes az online eladási rendszerek, a marketing folyamatok, az ügyfélélmény és a háttérfolyamatok automatizálására és kiépítésére.

Weboldal készítés

2. SalesAutopilot e-mail marketing

Lehetőség van az egyszeri e-mail küldésre, például egy hírlevél esetén. Emellett küldhetünk automata e-mail sorozatokat, vagy vásárlói viselkedés alapján (pl. e-mail megnyitás, átkattintás, termékvásárlás) is automatizálhatunk hírleveleket.

A drag-and-drop szerkesztővel hírleveleket építhetünk, amelyek egyénre szabottak és reszponzívak. A SalesAutopilot kiváló hírlevél sablonokat bocsát a rendelkezésünkre, amelyeket szerkeszthetünk szabadon.

SalesAutopilot hírlevél készítés

Hozzáadhatunk számos tartalmi blokkot: címsorokat, felsorolást, bekezdést, képeket, gombokat, elválasztó vonalakat, videókat, menüpontokat, szöveget, ikonokat, HTML kódokat.

Be kell állítani egy saját aldomaint, és ehhez a SalesAutopilot SPF, DKIM és DMARC rekordokat állít be automatikusan, így nagyobb eséllyel jut célba a levelünk, és nem kerül a spam mappába.

Mérhetjük az átkattintásokat, az e-mail megnyitások arányát. A/B teszteléssel fejleszthetjük a hírleveleket, és az időzítés is beállítható minden levélhez külön. Küldhetünk automatikus e-mailt regisztrációkor, születésnap vagy névnap esetén, feliratkozáskor vagy leiratkozáskor, adatmódosításkor, stb.

Vágj bele az e-mail marketingbe!

3. Feliratkozók kezelése a SalesAutopilot rendszerében

Végezhető próbaküldés is, mielőtt kiküldenénk a hírleveleket a címlistának, amit importálhatunk más hírlevél küldő rendszerből is akár, de létrehozhatunk saját feliratkozói vagy vásárlói listákat. Ezekben szerepelhet a feliratkozók azonosítója, a feliratkozás dátuma, állapota, a felhasználók e-mail címe, neve, az utolsó aktivitás dátuma, a feliratkozás helye.

E-mail lista létrehozása

A hírlevél kampányok mellett a SalesAutopilot alkalmas még SMS kampányok tervezésére is, hiszen írhatunk SMS szövegeket, amelyeket a megadott listának kiküld a rendszer. Csak úgy mint az e-maileket, az SMS üzeneteket is időzíthetjük, szerkeszthetjük, archiválhatjuk, elmenthetjük sablonként.

A feliratkozók számának alakulását a SalesAutopilot grafikonon mutatja időszakokra lebontva.

Feliratkozók kezelése

Létrehozhatunk feliratkozói szegmenseket, ha szeretnénk jobban célozni a leveleinket.

Ügyfélélmény automatizálása percek alatt!

4. Landing oldal készítés a SalesAutopilot segítségével

Két lehetőségünk van: vagy saját sablont hozunk létre, vagy a SalesAutopilot által kínált landing page sablonokat szerkesztjük. Van sablon minden célra, pl. feliratkozók gyűjtése, eseményre jelentkezés, értékesítési oldalak, stb.

Létre lehet hozni határidős vagy jelszóval védett landing oldalt is, de ehhez SSL tanúsítvánnyal védett saját aldomain kell.

SalesAutopilot landing oldal

Ahogy az látható, a landing oldalak készítése is ugyanazzal a drag-and-drop szerkesztővel működik, mint a hírlevelek létrehozása. Az egyes tartalmi blokkokat csak be kell húznunk a landing page felületére, és szabadon testre tudjuk szabin az egyes elemek kinézetét, stílusát.

Webshop automatizáláshoz kattints ide!

5. SalesAutopilot marketing automatizáció

A marketing automatizáció során olyan útvonalakat adhatunk meg, amelyen a megfelelő módon cselekvő felhasználók végigmennek. Például, ha kitöltenek egy űrlapot, akkor egy köszönőoldalra kerülnek, ahol ha rákattintanak egy linkre, kapnak egy e-mailt, ha nem kattintanak rá, akkor többé nem kapnak hírlevelet.

Marketing automatizálás

A folyamathoz az alábbi eseményeket állíthatjuk be személyre szabottan:

  • E-mail küldése;
  • SMS küldése;
  • DM levél küldése;
  • Várakozás valamennyi napig;
  • Eseményre meghívás.

Akár itt helyben létre tudjuk hozni a megfelelő tartalmi elemeket, például űrlapokat, SMS üzeneteket vagy e-maileket készíthetünk. Az űrlap készítés is számos sablon alapján lehetséges.

Űrlap sablonok

Spórolj rengeteg időt a marketing automatizálással!

6. SalesAutopilot árak

A SalesAutopilot kipróbálható ingyenesen is, de ha zavartalanul szeretnénk használni a szolgáltatásokat, akkor valamelyik fizetős csomagot meg kell vásárolni.

SalesAutopilot kipróbáláshoz kattints ide!

Az árak attól függően változnak, hogy hány feliratkozód van, illetve milyen célból szeretnéd használni a SalesAutopilot rendszerét: e-mail marketing, automatizálás, e-commerce CRM, vagy minden egyben.

SalesAutopilot árak

Az aktuális SalesAutopilot árakat tekintsd meg ezen az oldalon! 🙂

7. Összefoglaló

A SalesAutopilot egy magyar fejlesztésű, így magyar nyelven elérhető marketing automatizációs rendszer.

Lehetőség van hírlevelek készítésére, e-mail marketing kampányok automatizálására, landing oldalak létrehozására, és még sok másra.

Próbáld ki Te is a SalesAutopilot rendszerét, hiszen mi is ezt használjuk az E-DM kampányaink levezetéséhez.

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

8. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az a SalesAutopilot?

Egy magyar nyelvű marketing automatizációs rendszer.

❓ Mire használható a SalesAutopilot?

Hírlevelek készítése, landing oldalak létrehozása, marketing automatizáció, e-commerce beállítások, stb.

❓ Mennyibe kerül a SalesAutopilot?

Havonta néhány ezer forintba.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.