A legjobb weboldal karbantartás árak 2024-ben

A weboldal karbantartás árak 2024-ben havi 10-20 ezer forintba kerülnek, és rengeteg problémától mentenek meg. Most 30 napig ingyenes!
Weboldal karbantartás árak 2024

A legjobb weboldal karbantartás árak 2024-ben

A weboldal készítés után a legfontosabb lépés a weboldal karbantartása, amelybe beletartozik a honlap biztonságának megőrzése, a rendszeres teljesítményelemzés és -optimalizálás, a frissítések telepítése, valamint a felhasználói élmény javítása. Cikkünkben bemutatjuk a havi weboldal karbantartás árak alakulását 2024-ben, amelyek rendkívül sok problémától szabadíthatják meg a honlap tulajdonosokat.

1. Miért fontos a weboldal karbantartás?

A weboldal karbantartás elengedhetetlen a honlap hatékony működésének és biztonságának fenntartásához. Számos oka van annak, hogy miért fontos a weboldal karbantartás elvégzése, nézzünk meg néhányat a legfontosabbak közül:

1.1. Weboldal biztonság

A weboldal karbantartása magában foglalja a CMS rendszer frissítéseinek telepítését, a biztonsági réseket és a sebezhetőségeket kijavító patchek/frissítések telepítését, valamint a weboldal védelmét a hackerek és más online fenyegetések ellen.

A frissítések elmulasztása sebezhetővé teheti weboldalt a támadásokkal szemben, ami adatvesztéshez, pénzügyi veszteséghez vagy a webhely leállásához vezethet. Akár egy egyszerű WordPress frissítés is segíthet a problémák megelőzésében.

A rendszeres biztonsági mentések készítése is fontos a weboldal karbantartásának részeként. Ez lehetővé teszi az adatok visszaállítását abban az esetben, ha a weboldal sérül vagy törlődik.

Weboldal készítés

1.2. Teljesítményoptimalizálás

A weblap karbantartás segít a weboldal zökkenőmentes és hatékony működésében. Ez magában foglalja a hibás linkek javítását a 404-es hibák megelőzése érdekében, a lassan betöltődő oldalak optimalizálását és a weboldal általános teljesítményének javítását.

404-es hiba

A jól karbantartott weboldal gyorsabban töltődik be, ami jobb felhasználói élményt nyújt, és javíthatja a weboldal keresőmotorokban (SEO) való rangsorolását. A weboldal betöltési sebessége nem lehet 3 másodpercnél hosszabb, másképp a látogatók elhagyják a honlapot még a betöltés előtt.

1.3. Felhasználói élmény javítása

A weboldal karbantartás fontos a friss és pontos információk biztosításához a látogatók számára. Ez magában foglalja a régi tartalmak frissítését, új tartalmak hozzáadását és az árak, elérhetőségek frissítését.

A friss tartalom leköti a látogatókat, és javíthatja a weboldal Google-ben való rangsorolását is, mivel a Google figyelembe veszi, hogy egy tartalom mikor volt utoljára frissítve, és azokat részesíti előnyben, amelyek folyamatosan frissen vannak tartva.

A honlap karbantartása magában foglalja azon hibák kijavítását is, amelyek megnehezíthetik vagy lehetetlenné tehetik a látogatók számára a weboldal használatát (pl. egy halott link vagy egy nem reszponzív weboldal sablon). Egy hibamentes weboldal jobb felhasználói élményt nyújt, és javítja a weboldal – ezzel együtt pedig a vállalkozás – hitelességét.

2. A weboldal karbantartás lépései

A weboldal karbantartása egy rendszeres folyamat, amelyet minden hónapban el kell végezni rendszeres időközönként. A karbantartás pontos lépései a weboldaltól és a használt CMS rendszertől függően változhatnak, de általában a következőket foglalja magában.

2.1. Biztonsági frissítések

Telepítik a frissítéseket és a biztonsági javításokat a webhely CMS rendszere, sablonja, bővítményei és bármely más harmadik féltől származó szoftver esetében.

Szükség esetén frissítik a jelszavakat, és megerősítik a biztonsági beállításokat pl. egy tűzfal bővítmény segítségével. Ebben talán a Wordfence a legjobb.

Weboldal biztonság

Rendszeres biztonsági mentéseket készítenek a weboldalon található adatokról és fájlokról, így biztosan nem fog semmi elveszni egy esetleges hackertámadás vagy vészleállás esetén. Mi naponta készítünk biztonsági mentéseket, amelyeket 90 napig megőrzünk.

Emellett rendszeres biztonsági ellenőrzéseket végeznek a webhely sebezhetőségeinek azonosítására és kijavítására. Az SOS hibák, amelyek a weboldalak elérhetőségét fenyegetik, 1 órán belül megoldásra kerülnek. A rendelkezésre állást folyamatosan monitorozzuk, hogy a weboldalad mindig elérhető legyen a látogatók számára. 🙂

2.2. Tartalomfrissítés

Előnyös, ha folyamatosan új tartalmakat készítünk, de a meglévő tartalmakat is frissíteni kell a látogatók számára releváns és friss információk biztosítása érdekében.

Frissíteni kell a képeket, videókat és más multimédiás tartalmakat, ha valami már nem elérhető vagy változott. Szükséges továbbá a tartalom hibajavítása is.

A benyújtott módosítási kérelmeket és hibajegyeket a kollégánk 24 órán belül kezeli, sőt még egyedi fejlesztéseket is kérhetsz igény szerint.

2.3. Teljesítményoptimalizálás

Optimalizáljuk a képeket a fájlméret csökkentése és a betöltési idő javítása érdekében. Gyorsítótárazási technikákat alkalmazunk a webhely teljesítményének javításáért.

Teszteljük a webhelyet különböző böngészőkben és eszközökön, és szükség szerint elvégezzük a módosításokat a reszponzív design javítása érdekében.

A weboldal gyors és problémamentes működését azáltal is biztosítjuk, hogy folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a tárhelyszolgáltatóval. Így ezt a terhet is levesszük a válladról.

WordPress tárhely

A weboldal teljesítményéről havonta küldünk 15-20 oldalas riportot, így mindig naprakész leszel az oldalad forgalmával és állapotával kapcsolatban.

A betöltődési sebesség mérése és elemzése napi szinten történik. Illetve készítünk SEO jelentést is, amelyben azt láthatod, hogy a weboldalad milyen kulcsszavakra hanyadik helyen rangsorol a Google-ben.

Betöltési sebesség mérése

Biztosítunk olyan extra szolgáltatásokat is, amelyek egyedi árajánlattal kérhetők:

  • SEO – keresőoptimalizálás: kulcsszavakra írt tartalmakat készítünk a weboldaladra, amelyekkel előrébb kerülhetsz a Google-ben, valamint elvégezzük a linképítést is, így az oldalad megbízható és hiteles lesz a Google szemében.
  • Weboldal gyorsítása: rengeteg weboldal gyorsítási lehetőség van, és mi mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy hipergyors weboldalad legyen.
  • Egyedi fejlesztési igények: egyedi webalkalmazások, speciális integrációk, szoftverfejlesztés, stb.

2.4. Hibajavítások és további fejlesztések

Ellenőrizni kell a webhelyet hibák után kutatva, és ki kell javítani a felmerülő problémákat. Teszteljük az űrlapokat, linkeket és más interaktív elemeket, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy megfelelően működnek.

Ide sorolható még a webanalitika figyelése és a webhely teljesítményének elemzése. Fontos a spam és rosszindulatú tartalmak elleni védelem biztosítása, pl. Akismet Anti-Spam bővítménnyel.

A javítani kívánt hibákat egy hibajegy bejelentő rendszeren keresztül teheted meg, ami nagyon egyszerűen és gyorsan működik.

Sőt, a weboldal karbantartás árak részét képezi havi 60, 120 vagy 160 percnyi módosítás, amely az egyéni ügyféligények szerint történik. Ezáltal a webhely új funkciókkal és funkcionalitással bővülhet.

A weboldal karbantartása önállóan vagy webfejlesztő cég segítségével is elvégezhető. A webhely összetettségétől és a szükséges frissítések gyakoriságától függően előfordulhat, hogy érdemes professzionális segítséget igénybe venni.

Például mi a Kiszervezett Marketingnél 2 millió forintnyi prémium WordPress bővítménnyel rendelkezünk, amit a weboldal karbantartást igénylő ügyfeleinknek ingyenesen biztosítunk.

Emellett elvégezzük a hírlevél beállításokat, kezeljük a felugró ablakokat, továbbfejlesztési javaslatokat teszünk szakmai szempontból, illetve kezeljük a termékeket, számlázást, fizetési módokat, és a szállítási módokat is.

3. Weboldal karbantartás árak

Cégünk WordPress weboldalak karbantartására specializálódott. Minden karbantartási csomaghoz 30 napos INGYENES próbaidőszak jár! 🙂

A weboldal karbantartás árak három csomagban érhetők el:

  1. Webshop karbantartás árak – 19.990 Ft + ÁFA / hónap.
  2. Komplex weboldal karbantartás árak – 14.990 Ft + ÁFA / hónap.
  3. Bemutatkozó weboldal karbantartás árak – 9.990 Ft + ÁFA / hónap.
Weboldal karbantartás árak

Fontos! Ezek a kezdőárak, az egyedi igényektől függően a weboldal karbantartás árak ettől magasabbak lehetnek. Ezért lépj velünk kapcsolatba, és kérj ingyenes 30 napos próbaidőszakot, valamint egyedi árajánlatot későbbre. Nincs mit veszítened, tegyél egy kockázatmentes próbát a Kiszervezett Marketing Kft. weboldal karbantartás szolgáltatásával! 🙂

További információ: Kiszervezett Marketing Kft. weboldal karbantartás.

4. Összefoglaló

A weboldal karbantartás árak 2024-ben havi 9.990-19.990 Ft + ÁFA között mozognak.

Ebbe beletartozik a biztonsági frissítések telepítése, a tartalomfrissítés, a hibajavítások, a meghatározott percnyi egyedi fejlesztés, a teljesítményoptimalizálás, és a rendszeres havi riportok küldése.

Most minden weboldal karbantartási csomaghoz 30 napos próbaidőszak jár ingyenesen, így bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, és próbáld ki kockázatmentesen a szolgáltatásunkat! 🙂

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

5. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mit foglal magában a weboldal karbantartás?

Részletes leírást találsz a weboldal karbantartás oldalunkon!

❓ Mennyibe kerülnek a weboldal karbantartás árak?

Átlagosan havi 9.990-19.990 Ft + ÁFA. Minden csomaghoz 30 napos ingyenes próbaidőszak jár, így 1 hónapig díjmentes weboldal karbantartást kapsz. Sőt, 2 millió forintnyi prémium bővítményt biztosítunk ingyenesen!

❓ Mi tartozik a WordPress karbantartás elemei közé?

Olvasd el részletes WordPress karbantartás útmutatónkat!

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés