A legjobb magyar tárhely szolgáltatók (hostingok)

Érdekel, hogy melyek a legjobb magyar tárhely szolgáltatók? Cikkünkben fényt derítünk arra, hogy melyek a TOP10 magyar hostingok.
magyar hostingok

A legjobb magyar tárhely szolgáltatók (hostingok)

Cikkünkben összeszedjük egy TOP10-es listában, hogy melyek a legjobb magyar hostingok, azaz a legjobb magyar tárhely szolgáltatók. Ha kíváncsi vagy a legjobb WordPress tárhely szolgáltatókra, akkor azt egy másik cikkben olvashatod. Emellett még ajánljuk figyelmedbe a Cloudways nemzetközileg elismert tárhely szolgáltatását is, amely a Kiszervezett Marketing weboldalának üzemeltetéséért is felel! Mivel nem szeretnénk különbséget tenni az itt felsorolt magyar hostingok között, ezért ABC sorrendben közöljük őket. 🙂🙂

1. DotRoll hosting szolgáltató

A DotRoll elsősorban domain regisztrátorként működik, de tárhely szolgáltatóként is nyújt szolgáltatásokat.

DotRoll hosting

Elérhető tárhely típusok:

Redundáns szerverterem, 24/7 root hozzáférés, minőségi infrastruktúra, választható Linux alapú operációs rendszerek. 1GB KVM VPS tárhely ára: 3851 Ft/hónap. Tárhelybővítés esetén bármikor átválthatsz nagyobb csomagra.

Rendkívül gyors weboldal és levelezőrendszer az SSD meghajtóknak köszönhetően, megbízható szerverek, biztonsági adatmentés, magas szintű biztonság és erőforrás védelem, egy kattintással telepíthető WordPress CMS rendszer, továbbfejlesztett domainkezelő. A legolcsóbb Mini Webtárhely csomaghoz 1536MB tárterület tartozik, 5 db e-mail postafiókkal, 1 db MySQL adatbázissal, biztonsági mentések készítésével, egyedi IPv6 címmel.

A DotRoll Partnerprogram egy megbízható viszonteladói rendszert kínál a webfejlesztők számára, akik így tudják kezelni ügyfeleik domain nevét és webtárhelyét is. Közel 600 domain végződés közül válogathatunk, és egy valós idejű, kényelmesen kezelhető online felületen tudjuk kezelni a domaineket és a tárhelyeket. A viszonteladói tárhelyek mérete 5-50GB között lehet. Mindezt 99,8%-os éves rendelkezésre állás mellett.

Weboldal készítés

2. ELIN.hu tárhely szolgáltató

Az ELIN.hu egy szintén nagyszerű magyar hosting szolgáltató. Természetesen biztosítanak domain regisztrációt, valamint virtuális szerver bérlést, FTP tárhelyet, VPN-t és privát felhő tárhely szolgáltatást is. Kö-Európa legmodernebb és legnagyobb adatparkjaként hivatkoznak webszerver állományukra.

ELIN.hu tárhely szolgáltató

Elérhető tárhely típusok:

Gyors egygépes kiszolgáló, nagy teljesítményű szerverekkel, a weboldalak kiszolgálásánál minden az adott szerveren kerül eltárolásra, ezért minimális késleltetés sincs az oldalon a hálózat miatt. Ehhez WordPress prémium bővítmények, extrém gyors PHP kiszolgáló szerver és prémium technikai támogatás is jár. Korlátlan CPU és össz-RAM felhasználás mellett minimum 2 db szerver szolgálja ki a weboldalt. A legkisebb csomag is 1GB SSD tárhelyet biztosít.

A webshop tárhelyek egy kicsivel drágábbak, cserébe minimum 5 db szerver szolgálja ki a weboldalt, és ultra alacsony hálózati késleltetést ígérnek. A biztonsági mentések készítése külön szerverre történik napi szinten, 3 napig őrzik meg a fájlokról készített mentéseket. SSL tanúsítványt is biztosítanak számunkra, valamint különböző marketing/SEO beállításokat és funkciókat is, amelyek gyorsítják a webshop működését. A legkisebb tárhely csomag 5GB SSD tárhelyet szolgáltat, de akár 3TB SSD tárhely is vásárolható szükség esetén.

Extrém teljesítményre tervezett hosting szolgáltatás, a lehető leggyorsabb CPU, RAM és háttértár mellett. A legkisebb hosting csomag is 10GB SSD tárhelyet tartalmaz, 20 db e-mail címmel és 60GB backup tárhellyel. Szerverenként maximum 8 db weboldalt üzemeltethetünk. IP-cím szűrés is védi a honlapot a kártékony forgalomtól és DDoS támadásoktól. Emellett minden olyan jellemzővel rendelkezik, mint a webshop tárhely.

Webshop tárhely

KVM és VMware alapú virtualizáció, SSD és HDD háttértárakkal. Minimum 2.9GHz-es CPU magok, KVM SSD alapú kiszolgálás, Proxmox admin felület, rendszeres biztonsági mentés, FTP tárhely. Linux és Windows VPS szerverek is elérhetők, 1-24GB közötti tárhely méretek mellett.

Teljes rugalmasságot biztosító különálló szerver szolgáltatás, összeállítható konfigurációk (NVMe, SATA SSD, HDD tárhelyek), FTP tárhely a biztonsági mentésekhez, VPN hozzáférés az irányítófelülethez, opcionális rendszergazdai szolgáltatás, technikai támogatás. A bérelhető webszerverekre 99,9%-os rendelkezésre állási garanciát vállalnak.

3. EZIT hosting szolgáltató

Az EZIT egy prémium tárhely szolgáltatást nyújtó cég, amelynek elérhető szolgáltatásai között szerepel a domain regisztráció, az IT tanácsadás, a szerver üzemeltetés és a szerver bérlés is.

EZIT magyar hosting

Elérhető tárhely típusok:

A legolcsóbb, 1GB méretű SSD tárhelyhez is jár ingyenes SSL tanúsítvány. Akár havi 30.000 látogató kiszolgálásához elegendő sávszélességet biztosítanak, magyar nyelvű cPanel hozzáféréssel, illetve 99,9%-os rendelkezésre állással. Ingyenes, választható CMS rendszer telepítés, korlátlan adatforgalom és FTP hozzáférés, korlátlan e-mail fiók és segítőkész ügyfélszolgálat várja az SSD hosting szolgáltatást választó felhasználókat. Automatikus biztonsági mentés készítés, 100% SSD adattárolás, beépített phpMyAdmin.

Világszínvonalú Tier3 besorolású szerverterem, 1 db publikus IP-cím biztosítása ingyenesen, ami tökéletes nagy látogatottságú honlapokhoz, forgalmas webáruházakhoz, intenzív levelezéshez, VPS vagy irodai rendszerek üzemeltetéséhez. 4-32 CPU mag érhető el, 16-128 GB RAM mellett, 2x2TB HDD-től egészen 2x960GB NVMe háttértárig.

Már 2011-től üzemeltetnek publikus cloud alapú virtualizációs szervereket, 100% SSD tárolás mellett, szupergyors processzorokkal. 99,9%-os rendelkezésre állás, Linux operációs rendszeren, teljes admin/root hozzáféréssel, 10-500GB SSD/HDD kapacitás mellett, korlátlan adatforgalommal. Nincs hűségidő, nincsenek karbantartási költségek, nagyon rugalmas konfigurálást biztosítanak.

Webfejlesztőknek, ügynökségeknek javasolt tárhely típus, akiknek több ügyfelük van és szeretnék kezelni a weboldalaikat. A legkisebb tárhely kapacitása 15GB, de akár 400GB-ig növelhető a prémium, 100% SSD tárhely mérete. A gyors elérési idő, a korlátlan adatforgalom, ingyenes dedikált IP-cím és cPanel kezelőfelület mind garantált kényelmet biztosít.

4. Hostinger tárhely szolgáltató

Hostinger tárhely szolgáltató

Elérhető tárhely típusok:

A legolcsóbb csomag 1 webhelyre vonatkozik, 50GB SSD tárhelyet biztosít, ingyenes SSL és korlátlan sávszélesség mellett. A második legolcsóbb csomag már 100 webhelyre érvényes, 100GB SSD tárhellyel és ingyenes domain névvel együtt. Egy kattintásos WordPress telepítés, automatikus frissítések telepítése, WordPress-gyorsítás, fogd és vidd webhelyszerkesztő, Google Analytics integráció és SEO eszközök érhetők el. 99,9%-os üzemidő-garancia, 24 órás ügyfélszolgálat, globális adatközpontok, Cloudflare-rel védett névszerverek.

A legkisebb hosting csomagban is 200GB NVMe tárhely szerepel, maximum 300 webhely üzemeltetése mellett. Napi biztonsági mentések készítése, ingyenes SSL tanúsítvány, korlátlan sávszélesség, ingyenes domain és CDN, dedikált IP-cím. Itt is szerepet kapnak a WordPress tárhellyel kapcsolatos előnyök és szolgáltatások, a kódolást nem igénylő webhelyszerkesztő, az e-kereskedelmi funkciók és a fokozott DDoS elleni védelem.

A legkisebb tárhely csomag 50GB NVMe lemezterületet és 1TB sávszélességet biztosít, 4GB RAM és 1 CPU mag mellett. Heti mentések, dedikált IP-cím, MI által működtetett tűzfal és teljes rendszergazdai hozzáférés jár a hosting szolgáltatáshoz.

5. Magyar Hosting tárhely szolgáltató

A Magyar Hosting szintén kiemelkedő tárhely szolgáltatásokat nyújt. Aktívan foglalkoznak domain regisztrációval, valamint tárhely és domain viszonteladással is.

Magyar Hosting szolgáltató

Elérhető tárhely típusok:

Akár 250MB SSD tárhelyet is bérelhetünk, ha még nincs saját weboldalunk, de saját domain nevünk alatt szeretnénk levelezni. Maximálisan 30GB-os SSD tárhely kapacitás is elérhető, ingyenes domain, korlátlan e-mail fiók, cPanel adminfelület, CMS és webshop motor, biztonsági mentés készítés, korlátlan adatforgalom és FTP hozzáférés mellett.

2-15GB közötti SSD WordPress tárhely érhető el, amelyhez a Drupal és Joomla CMS rendszereket is biztosítják. Az e-mial fiókok száma 5-30 db között lehet. cPanel adminfelület, biztonsági mentés, prémium szerverek, gyors internetkapcsolat. Egyéni hibaoldalakat kapunk, valamint e-mail értesítést a tárhely állapotváltozásairól.

Kernel-alapú Virtuális Gép (KVM) 100%-os erőforrás garanciával biztosítja a magas szintű üzemidőt. Nagyon részletesen testreszabható csomagok közül válogathatunk. 15GB SSD háttértár mellett 512MB RAM érhető elő a legkisebb csomagban, 1 IP-címmel és CPU maggal.

Prémium DELL szerverbérlés eltérő konfigurációkkal. A legolcsóbb tárhely csomagban 2x2TB HDD kapható, 1 db IP-cím mellett, 16GB RAM-mal. A legdrágább dedikált szerver bérlése esetén 2x960GB NVMe tárhelyet kapunk, 128GB RAM-mal egyetemben.

Webshop készítés

6. Rackforest hosting szolgáltató

A Rackforest tárhely szolgáltató számos területen tevékenykedik: domain regisztráció, eltérő típusú tárhelyek és szerverek bérlése, felhő szolgáltatás, szerver értékesítés, szoftverbérlés, webmester szolgáltatások.

Rackforest hosting szolgáltató

Elérhető tárhely típusok:

A Supermicro Rack szerverek bérlése egyedi konfigurációval lehetséges. A legolcsóbb csomaghoz is jár 1Gbit/s internet kapcsolat, 4-8 magos CPU, 8-32GB RAM, 2 órán belüli garantált hibaelhárítás. Meghibásodás esetén azonnal csereszervert biztosítanak számunkra, tehát rugalmas és gyors szolgáltatást nyújtanak. Dedikált szerver mellé pedig ingyenes a szerver hosting, a rendelkezésre állás 99,99%-os.

A CloudLinux biztosítja a szerverek stabilitását, cPanel irányítópulton, több mint 80 feltelepíthető applikációval (pl. WordPress, Joomla). Napi biztonsági mentés, Intel Xeon E processzorok, azonnali tárhely bérlés, ingyenes SSL tanúsítvány. Az SSD tárhelyek mérete 1-300GB között mozog. Korlátlan e-mail fiókot adnak a tárhelyhez, és a legolcsóbb csomaghoz is 5 db domain adható hozzá.

A prémium webtárhely csomagok 5 napig ingyenesen kipróbálhatók, dedikált IP-cím és SSL tanúsítvány jár hozzájuk. A legkisebb hosting 30GB SSD tárhelyet, 4GM RAM memóriát, 1 vCore magos processzort, 1 dedikált IP-címet, és 120TB 400Mbps korlátlan forgalmat biztosít.

A VPS hosting bérlés 5 napig ingyenes, válogathatunk Linux és Windows VPS közül is. Akár azonnal üzembe helyezhető, rugalmasan testreszabható, folyamatos biztonsági mentés készítéssel, dedikált erőforrások mellett. A legkisebb 20GB SSD bővíthető egészen 1600GB-ig.

7. Rackhost tárhely szolgáltató

Következő magyar hosting szolgáltatónk a Rackhost, ahol elérhető a domain regisztráció, az üzleti e-mail cím, a cPanel a tárhelyek mellé. Minden szolgáltatást pár perc alatt meg tudunk rendelni, és akár 1 percen belül használatba tudjuk venni a webtárhelyünket, mindezt 99,9%-os rendelkezésre állási garanciával.

Rackhost magyar hosting

Elérhető tárhely típusok:

A Mini tárhelycsomag 1GB SSD webtárhelytől és 1GB e-mail tárhelytől indul, 5 db e-mail fiók és 1 db hozzáadható domain mellett, ingyenes SSL/TLS tanúsítvánnyal. Ez kibővíthető egészen 20+20GB SSD+e-mail tárhelyig, 10 db hozzáadható domain és 20 db e-mail fiók mellett.

A WordPress hosting 1GB SSD webtárhelytől 20GB SSD tárhelyig terjed. Ingyenes SSL tanúsítvány, 1-20GB e-mail tárhely szintén jár hozzá. Emellett a WordPresst is automatikusan feltelepítik számunkra. A 99,9%-os rendelkezésre állás itt is garantált.

A VPS bérlés 20-600GB SSD tárhelyet foglal magába, 1-96GB közötti RAM mennyiséggel, 10-60TB adatforgalommal, 1-16 magos CPU-val. Kapunk látogatottsági statisztikákat, egyszerű adminisztrációs kezelőfelületet, magas sávszélességet, dedikált erőforrásokat, és akár azonnal VPS-t, amit 1 percen belül használhatunk.

8. Sybell hosting szolgáltató

A Sybell egy szintén nagyszerű magyar hosting, amely domain ellenőrzést, regisztrációt és átregisztrációt is biztosít. Emellett minden tárhelyüket 2 hétig ingyen kipróbálhatod, a meglévő weboldalad és e-mail fiókjaidat pedig ingyen átköltöztetik, szolgáltatáskiesés nélkül. Minden tárhelyük dedikált HP és DELL szerveren üzemel.

Sybell magyar hosting

Elérhető tárhely típusok:

A legolcsóbb csomaghoz 1GB tárhely jár, cPanel felülettel, ingyenes SSL tanúsítvánnyal, 5 db létrehozható e-mail postafiókkal, maximum 5 db domainnel, 10 db MySQL adatbázissal. Ezt fel lehet skálázni akár 300GB tárhelyig is, 280 db hozzárendelhető domainnel, 300 db e-mail postafiókkal, 2 db ajándék domain regisztrációval, és 300 db MySQL adatbázissal. 14 napig ingyenesen kipróbálhatjuk a hosting szolgáltatást. Ha nem vagy elégedett a weboldalad sebességével, akkor visszafizetik a pénzed. Sőt, ha 24 órán belül nem regisztrálják be a .hu domained, akkor is visszafizetik a regisztráció árát. Emellett a Sybell biztosít még weboldal hipergyorsítást, viszonteladói tárhelyet, kibővíthetőségi lehetőséget, dedikált IP-címet, felhőtárhelyet, honlapépítő eszközöket, ha szükségünk van rá.

9. Tárhely.eu tárhely szolgáltató

A Tárhely.eu magyar hosting szolgáltató rendkívül gyorsan betöltő weboldalakat ígér, amit az újabb és gyorsabb 2-3. generációs AMD Epyc processzorok, az 5-10x gyorsabb 100% NVMe háttértárak, és a fejlett memóriakezelés biztosít.

Tárhely.eu magyar hosting

Elérhető tárhely típusok:

A WordPress hosting mellé előkészített bővítménycsomag jár a legkedveltebb pluginekkel, pl. WooCommerce, PayPal, MailChimp, Wordfence, Jetpack. Emellett szerveroldali cache, Redis adatbázis cache és OPcache PHP-kód cache szintén elérhető, ami a nagyszerű teljesítményt biztosítja gyorsítótárazás révén. Rengeteg WordPress sablont adnak, speciális tűzfallal, tartalomszűréssel, automatikus frissítésekkel, brute force védelemmel, adatmentéssel, víruskeresővel. 500MB-tól egészen 25GB-ig válogathatunk tárhelyet, ingyenes domiannel, SSL tanúsítvánnyal, 10-200 db e-mail fiókkal, MySQL adatbázisokkal, cPanel admin felülettel.

A KVM Force SSD VPS akár 1Gbit sávszélességgel, DDoS védelemmel, 1 percen belül elérhető használattal. 20-1200GB VPS tárhely, 2-32 CPU mag, 2-32GB RAM, 1-30TB forgalom, Windows VPN támogatás. De vannak drágább és gyorsabb VPS tárhelyek is, például PowerEpyc NVMe háttértárral, vagy 100% NVMe Cloud VPS.

10. Tárhelypark hosting szolgáltató

Végezetül ne feledkezzünk meg a Tárhelypark magyar hostingról sem, amely a tárhely mellett domain regisztrációt is biztosít.

Tárhelypark hosting szolgáltató

Elérhető tárhely típusok:

Három alapvető tárhely csomag közül választhatunk, amelyek 1GB, 4GB és 10GB tárhelyet kínálnak. Jár még hozzájuk a cPanel admin felület, korlátlan hozzáadott domain, e-mail fiók és MySQL adatbázis. Az SSD tárhely mindenkinek jár a 99,9%-os rendelkezésre állással együtt, 24/7 rendszerfelügyelet és ingyenes SSL mellett. 460 program/szkript telepíthető egyetlen kattintással, pl. Drupal, WordPress, Joomla. Napi biztonsági mentés, korlátlan adatforgalom, aldomain, magyar nyelvű cPanel, korlátlan FTP elérés, látogatói statisztikák.

11. Összefoglaló

Cikkünkben bemutattuk a 10 legjobb magyar tárhely szolgáltatót, vagyis a legjobb magyar hostingok egy részét.

Emellett még a Cloudways nemzetközi WordPress tárhelyeit tudjuk ajánlani, amelyet mi is használunk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha érdekel a tárhely beállítási útmutatónk, vagy weboldal készítésben kell segítség.

WordPress tárhely

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

12. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Melyik a leggyorsabb tárhely szolgáltatás?

A Cloudways WordPress tárhelyei.

❓ Weboldal készítésben vagy tárhely választásban tudtok segíteni?

Lépj velünk kapcsolatba, és választ adunk minden kérdésedre.

❓ Melyek a legjobb magyar hostingok?

Cikkünkben felsoroltuk a 10 legjobb magyar hostingot, például Tárhelypark, Rackhost, DotRoll, EZIT, Hostinger, stb.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 430+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés