Google hirdetéskezelés. Google Ads hirdetéskezelés árak

A Google hirdetéskezelés díja magában foglalja a Google Ads hirdetéskezelés árak tételét és a PPC specialista költségeit is.
Google hirdetéskezelés

Google hirdetéskezelés. Google Ads hirdetéskezelés árak

A Google Ads hirdetéskezelés egy olyan szolgáltatás, amelynek során vállalkozásod vagy márkád számára egy online marketing ügynökség PPC specialistái segítenek a Google Ads kampányaid tervezésében, létrehozásában és optimalizálásában. A Google Ads (korábban Google AdWords) egy online hirdetési platform, amely lehetővé teszi hirdetéseid megjelenítését a Google keresési eredményekben, a YouTube-on, a Gmailben, a Display Hálózaton, és más Google hálózatokon. Ha kíváncsi vagy a Google hirdetéskezelés lépéseire és a Google Ads hirdetéskezelés árak is érdekelnek, akkor olvass tovább! 🙂

1. Miért előnyösek a Google Ads hirdetések?

A Google Ads hirdetések (hivatalos oldal) számos előnnyel járhatnak, és ezek közül néhányat itt kiemelünk:

 1. Célzott megjelenítés: a Google Ads lehetővé teszi, hogy hirdetéseidet pontosan azoknak az embereknek jelenítsd meg, akik érdeklődnek a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt. Ezáltal hatékonyabban érheted el a célközönségedet, és növelheted a konverziók számát.
 2. Fizetés az eredmények alapján: a Google Ads hirdetések cost-per-click (CPC) vagy cost-per-mille (CPM) alapúak, ami azt jelenti, hogy csak akkor kell fizetned, ha valaki valóban rákattint a hirdetésedre, vagy ha több ezer alkalommal megjelenik az hirdetésed (CPM esetén). Ez lehetővé teszi a költséghatékony hirdetési stratégia kialakítását.
 3. Kampányok rugalmassága: a Google Ads segítségével testreszabott kampányokat hozhatsz létre. Választhatsz kulcsszavakat, földrajzi régiókat, időpontokat és még sok más Google hirdetés paramétert a célzottabb hirdetési eredmények eléréséhez.
 4. Mérhetőség és analitika: a Google Ads platform számos analitikai eszközt kínál, amelyek segítségével követheted és értékelheted a hirdetéseid teljesítményét. Ez lehetővé teszi a hirdetési kampányok optimalizálását, hogy jobban kihasználhasd a költségvetésedet és javíthasd a konverziós arányokat.
 5. Gyors eredmények: amint elindítod a Google hirdetéseidet, azok rövid időn belül megjelenhetnek a Google keresési eredményeiben vagy más partneroldalakon, ami gyors eredményeket jelent, és ez a rövid időre szóló akciók és reklámkampányok esetén kiemelten fontos.
 6. Versenyképesség: a Google Ads lehetővé teszi kisvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak egyaránt, hogy versenyképesen szerepeljenek a keresőmotorok találati listáin, még akkor is, ha kevésbé ismert márkáról van szó.
 7. Több formátum és helyszín: a Google Ads nemcsak a keresőeredményekben jeleníti meg a hirdetéseket, hanem a Google Display Hálózaton, YouTube-on és más partneroldalakon is. Ezáltal különböző formátumokban és kontextusokban jelenítheted meg a céged marketing üzenetét.

Fontos azonban megemlíteni, hogy a Google Ads hatékony használatához átgondolt stratégia és szakértői tudás szükséges. A helyes kulcsszavak kiválasztása, a Google hirdetések készítése és az analitika értelmezése mind fontos lépések a sikeres kampányok biztosításához. Ha szeretnéd profikra bízni a vállalkozásod online marketingjét, akkor kattints az alábbi bannerre, és add meg az adataidat, hogy együtt összeállíthassuk a Google hirdetéskezelés legfontosabb pontjait.

Google hirdetések

2. Milyen lépésekből áll a Google hirdetéskezelés?

Az egyik leghatékonyabb eszköz, amely lehetővé teszi a cégek számára, hogy célzottan eljuttassák üzenetüket a potenciális vásárlókhoz, az a Google hirdetések platformja. A Google hirdetéskezelés egy komplex folyamat, amely alapos tervezést, stratégiát és folyamatos optimalizálást igényel.

2.1. Célkitűzések meghatározása

Mielőtt elkezdenénk bármilyen kampányt a Google Ads platformján, fontos meghatározni a célkitűzéseket. Mit szeretnénk elérni a hirdetéseinkkel? Növelni az értékesítést, a webhelylátogatások számát, a márkaismertséget vagy valamilyen más eredményt? A jól meghatározott célok segítenek abban, hogy később mérni tudjuk a kampány hatékonyságát.

2.2. Kulcsszavak kutatása

A Google Ads alapja a kulcsszókutatás. Ezek azok a kifejezések, amelyekre a hirdetésünk megjelenhet a keresési eredmények között. Kulcsszavak kutatásával megtudhatjuk, hogy mely kifejezésekre keresnek a potenciális vásárlók a szolgáltatásainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban. Számos eszköz áll rendelkezésre a kulcsszókutatáshoz, például a Google Ads Kulcsszótervező (hivatalos oldal).

2.3. Google Ads kampány és hirdetési csoportok létrehozása

A kampányok és hirdetési csoportok strukturált megközelítést igényelnek. Minden kampányon belül több hirdetési csoportot hozhatunk létre, amelyek a kulcsszavak és az üzenetek közötti relevanciát szolgálják. Például egy cipőbolt létrehozhat külön kampányokat sportcipőkre és szandálokra, majd ezeken belül hirdetési csoportokat alakíthat ki a különböző márkák, színek vagy típusok szerint.

2.4. Google hirdetések készítése

A hirdetések létrehozása során figyelembe kell venni a címet, a leírást és az URL címet. A hirdetésnek vonzónak és relevánsnak kell lennie, hogy felkeltse a felhasználók érdeklődését. Fontos, hogy a kulcsszavakkal összhangban álljon, és megfelelően célzott üzenetet közvetítsen.

2.5. Céloldalak kiválasztása

Minden hirdetésnek egy landing oldalra kell irányítania a látogatókat. Itt a látogató további információkat kaphat vagy vásárlást hajthat végre. A céloldalnak összhangban kell lennie a hirdetéssel és könnyen érthetőnek, hasznosnak kell lennie a látogatók számára.

2.6. Költségvetés beállítása

A Google Adsben beállíthatjuk a napi költségkeretet és a kattintásonkénti költséget (CPC). Fontos, hogy a költségvetésünk a célokhoz és az iparági átlagokhoz igazodjon. A licensz vagy kattintásonkénti költség a kulcsszavaktól és a versenyhelyzettől függ.

2.7. Monitorozás és optimalizálás

Az egyik legfontosabb lépés a kampány futása során a monitorozás és az optimalizálás. Kövessük figyelemmel a hirdetések teljesítményét, a kulcsszavakat, a konverziókat és az eléréseket. A rosszul teljesítő elemeket finomítsuk vagy cseréljük le, hogy maximalizáljuk a hirdetések hatékonyságát.

2.8. A/B tesztek végrehajtása

Az A/B tesztek segítségével kipróbálhatjuk különböző hirdetések, címek, leírások vagy landing oldalak hatékonyságát. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb eredményeket érjük el az optimalizált változatok beállításával.

2.9. Kimutatások értékelése

A Google Ads platform számos kimutatást és adatot kínál a kampányok teljesítményéről. Az analitikai adatok segítségével értékelhetjük, hogy melyik hirdetés, kulcsszó vagy csoport működik a legjobban. Tanuljunk a tapasztalatainkból, és alkalmazzuk azokat a következő kampányok során. A Google hirdetéskezelés egy dinamikus és folyamatosan változó folyamat, amely elkötelezettséget és figyelmet igényel. Az alapos tervezés, a stratégiai gondolkodás és az adatvezérelt döntéshozatal segíthetnek abban, hogy a Google Ads kampányok valódi sikertörténetekké váljanak.

3. Miért éri meg kiszervezni a Google hirdetéskezelést?

A Google hirdetéskezelés rendkívül összetett és időigényesfolyamat, amely számos változót és beállítást tartalmaz. Az online marketing cégek vagy PPC szakértők bevonása számos előnnyel járhat, amelyek segítenek maximalizálni a hirdetések hatékonyságát és a befektetett források megtérülését.

1) Szakértelem és tapasztalat: az online marketing cégek szakemberei rendelkeznek mély és aktuális tudással a Google hirdetések terén. Ebben az állandóan változó digitális környezetben azok a szakértők, akik naprakész információkkal rendelkeznek az új trendekről, algoritmusváltozásokról és legjobb Google hirdetéskezelés gyakorlatokról, hatékonyabb kampányokat hoznak létre.

2) Hatékony stratégia kialakítása: egy tapasztalt online marketinges szakember segít az optimális hirdetési stratégia kialakításában, amely a vállalkozás célkitűzéseivel és az adott iparág jellemzőivel összhangban van. Az ilyen szakértők átfogó piackutatást és versenytárs elemzést követően olyan stratégiát alakítanak ki, amely a legjobban megfelel a vállalkozás szükségleteinek.

3) Idő- és energiahatékonyság: a Google hirdetéskezelés sok időt és figyelmet igényel a kulcsszókutatástól a hirdetések létrehozásáig és az optimalizálásig. Az online marketing cégek ezt a terhet leveszik a vállalkozó válláról, lehetővé téve számára, hogy más fontos üzleti tevékenységekre koncentráljon.

4) Költséghatékonyság: a Google Ads hirdetéskezelés szakértők jobban értik, hogyan lehet optimalizálni a hirdetési költségeket. Megtalálják a hatékony kulcsszavakat, növelik a hirdetések relevanciáját, javítják a konverziós arányokat és csökkentik az értéktelen kattintások számát. Ezáltal maximalizálják a hirdetési költségvetés felhasználását és növelik a befektetés megtérülését.

5) Folyamatos optimalizálás: az online marketing cégek folyamatosan figyelemmel kísérik a Google hirdetések teljesítményét és az elemzési adatokat. Azonnal reagálnak a változásokra, finomítják a kampányokat és optimalizálják a hirdetéseket a legjobb eredmények elérése érdekében.

6) Hozzáférés komplex eszközökhöz és analitikához: a Google hirdetéskezelés szakértők hozzáférést biztosítanak speciális eszközökhöz és analitikai adatokhoz, amelyek segítségével még részletesebben megérthető a kampányok teljesítménye és finomíthatóak a stratégiák. Az online marketing cégekkel való együttműködés tehát segítséget nyújt a Google hirdetéskezelés hatékonyságának növelésében, a befektetett források megtérülésének maximalizálásában és a célok elérésében. Mivel a Google hirdetések kulcsfontosságú részei a digitális jelenlétnek, az ehhez való szakértői segítség igazi versenyelőnyt jelent a vállalkozás számára.

4. Google Ads hirdetéskezelés árak

A Google Ads hirdetéskezelés árak alakulását befolyásolhatja a kampány összetettsége, az elérni kívánt eredmények, a kiválasztott kulcsszavak versenyhelyzete, a kampány időtartama, a célcsoport mérete és még sok más tényező. Az árak eltérhetnek az országtól, a régiótól és a vállalkozás méretétől függően is.

Általánosságban elmondható, hogy a Google hirdetéskezelés árak több tényezőt foglalnak magukban:

 1. Kampánykezelési díj: ez a havi díj, amelyet az online marketing cég vagy a PPC szakértő a kampány kezeléséért számol fel. A díj mértéke általában a kampány összetettségétől és a tevékenységek számától függ.
 2. Hirdetési költség: ezt a költséget közvetlenül a Google-nek fizeted, és magában foglalja a hirdetések megjelenítéséért és kattintásért fizetett összegeket. A hirdetési költség mértéke változó, és a választott kulcsszavaktól és a versenyhelyzettől függ. Olvasd el Google hirdetés árak témájú cikkünket!
 3. Kreatív költségek: ha a Google hirdetéseidhez kreatív elemeket, például banner hirdetéseket vagy videókat is létrehoznak, akkor ezeknek a készítése és optimalizálása is költségekkel járhat.
Google hirdetéskezelés árak (eseti szerződés)Google hirdetéskezelés árak (éves szerződés)
Eseti szerződés (akár 2 hétre is köthető)Éves szerződés (1 évre)
Egyszeri setup díj: 80.000-100.000 Ft + ÁFAEgyszeri setup díj: 0 Ft + ÁFA
Havi hirdetéskezelési díj: 100.000-170.000 Ft + ÁFAHavi hirdetéskezelési díj: 80.000-130.000 Ft + ÁFA
Határozatlan időre köthető szerződésNincs egyszeri setup díj és 30%-kal olcsóbb a havi díj
Google hirdetéskezelési funkciók bekötése és hirdetési bővítmények telepítése a weboldalra, folyamatosan optimalizáció, kulcsszótervezésGoogle hirdetéskezelési funkciók bekötése és hirdetési bővítmények telepítése a weboldalra, folyamatosan optimalizáció, kulcsszótervezés
Hirdetési stratégia kidolgozása, A/B tesztelés, havi és heti riportok, havi marketing konzultáció, konverzió optimalizálás, remarketing kampányok, Shopping és Display kampányok, YouTube kampányok, Performance Max kampányok, dinamikus és keresési kampányok futtatása, stb.Hirdetési stratégia kidolgozása, A/B tesztelés, havi és heti riportok, havi marketing konzultáció, konverzió optimalizálás, remarketing kampányok, Shopping és Display kampányok, YouTube kampányok, Performance Max kampányok, dinamikus és keresési kampányok futtatása, stb.
Kiszervezett Marketing Kft. Google hirdetéskezelés árak 2024-ben

Mint az látható, éves szerződés esetén a Google Ads hirdetéskezelés árak 30%-kal olcsóbbak, mint eseti megbízás választásakor. További információért olvasd el Google hirdetés árak cikkünket.

Google hirdetések

5. Google Ads hirdetések vs. SEO optimalizálás

Ha tudni szeretnéd, hogy a fizetett Google hirdetések (PPC) vagy az organikus forgalmat biztosító keresőoptimalizálás (SEO) közül melyik a hatékonyabb, akkor olvasd el cikkünket a Minner weboldalán! 🙂

5.1. Google hirdetéskezelés előnyök és hátrányok

Google Ads hirdetéskezelés előnyök

 • Azonnali láthatóság: a hirdetéseink gyorsan megjelennek a keresési eredmények között.
 • Célzott megjelenés: kiválaszthatjuk, hogy milyen kulcsszavakhoz és demográfiai csoportokhoz kapcsolódóan szeretnénk megjelenni.
 • Rugalmas: könnyen testreszabhatók, és azonnal módosíthatók a Google hirdetések.

Google Ads hirdetéskezelés hátrányok

 • Költséges: fizetnünk kell minden kattintásért (kattintásonkénti költség vagy CPC).
 • Függőség a költségvetéstől: ha a hirdetési költség meghaladja a tervezett összeget, a hirdetések leállhatnak.
 • Időfüggő: azonnal megjelennek, de ha a Google Ads kampány leáll, a láthatóság is megszűnik.

5.2. SEO előnyök és hátrányok

Keresőoptimalizálás előnyök

 • Ingyenes láthatóság: nem kell fizetni a kattintásokért.
 • Hosszú távú hatás: az elvégzett munka hosszú ideig meghatározza a weboldal rangsorolását.
 • Felépített hitelesség: a magasabb rangsorolás a weboldal hitelességét és minőségét jelzi a felhasználók számára.

Keresőoptimalizálás hátrányok

 • Lassabb eredmények: a látható eredmények elérése időbe telik, mivel az organikus rangsorolás javítása időigényes folyamat.
 • Technikai ismeretek: szükség van technikai és tartalmi SEO ismeretekre a hatékony optimalizáláshoz.
 • Algoritmus-változások: a Google algoritmusa folyamatosan változik, ami befolyásolhatja a rangsorolást.

6. Összefoglaló

A Google Ads egy nagyszerű platform, amelyen hirdetési kampányokat hozhatunk létre, ezzel szinte azonnal megjelenve a Google Kereső első oldalán.

A Google hirdetéskezelés célja, hogy a Google Ads használatával és a hirdetések optimalizálásával járó nehézségeket átruházzuk egy online marketing cégre, ahol egy profi PPC specialista éri el a cégek számára a lehető legjobb eredményeket.

Cikkünkben összegeztük, hogy mennyibe kerülnek a Google hirdetéskezelés árak 2024-ben. Pontos árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot! 🙂

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

7. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Miért hasznos a Google hirdetéskezelés?

A Google hirdetéskezelés számos előnnyel jár, amelyek segíthetnek a vállalkozásoknak hatékonyabban elérni célközönségüket és növelni az online jelenlétüket. Lépj velünk kapcsolatba, ha érdekel a Google Ads hirdetéskezelés.

❓ Mennyibe kerül a Google Ads hirdetéskezelés 2024-ben?

Van egy egyszeri setup díj és egy havi hirdetéskezelési díj, azonban az előbbit éves szerződés esetén teljes mértékben elengedjük. Olvasd el Google Ads árak cikkünket, ha részletesen tudni szeretnéd a Google hirdetéskezelés árak alakulását.

❓ Milyen lépésekből áll a Google hirdetéskezelés?

Kampánycél meghatározása, kulcsszókutatás, hirdetéssorozatok létrehozása, céloldalak és költségvetés beállítása, optimalizálás, A/B tesztelés, stb.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 430+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés