A ListaMester hírlevélküldő rendszer használata (2024)

A ListaMester hírlevélküldő és marketing automatizációs szoftver magyar nyelven érhető el, akár ingyenesen is használható.
ListaMester használata

A ListaMester hírlevélküldő rendszer használata

Cikkünkben egy magyar fejlesztésű hírlevélküldő és marketing automatizációs rendszert mutatunk be a ListaMester személyében. Ha szeretnél egy egyszerűen kezelhető, akár ingyenesen is használható, magyar nyelvű hírlevélküldő szoftver a vállalkozásod számára, akkor ismerkedj meg a ListaMester működésével!

1. Mi az a ListaMester?

A ListaMester egy magyar fejlesztésű hírlevélküldő és online értékesítő szoftver, amelyet ide kattintva érhettek el. Főképp a kisvállalkozóknak szól ez a megfizethető automatizáló szoftver.

ListaMester

Kinek érdemes használnia a ListaMester hírlevélküldő szoftvert?

 • Kezdő kisvállalkozóknak, akik most kezdik a feliratkozógyűjtést, és gyorsan szeretnének beüzemelni egy hírlevélküldő rendszert.
 • Haladó vállalkozóknak, akiknek már van listájuk, de szeretnének bizonyos marketing folyamatokat automatizálni, illetve termékeiket online akarják értékesíteni.
 • Webshop üzemeltetőknek, akik több visszatérő vásárlót szeretnének elérni személyre szabott kampányokkal.
 • Webfejlesztőknek, akik weboldalakat és online értékesítési rendszereket készítenek.

A ListaMester további nagy előnyei közé tartozik, hogy 2 perc alatt beüzemelhető, semmit nem kell telepíteni. Egyszerűen csak regisztrálnod kell a ListaMester oldalán egy fiókot, és már használhatod is ingyenesen (egy bizonyos feliratkozószámig).

Ha bármiben elakadnál, akkor a magyar nyelvű ügyfélszolgálat a segítségedre lesz. A ListaMester szolgáltatása már több mint 10 éve működik, és 99.94%-os rendelkezésre állási garanciát vállalnak.

0 forint beruházással juthatsz hírlevélküldő és marketing automatizációs rendszerhez. Sőt, olyan platformokkal kötheted össze gond nélkül, mint a Barion fizetés, OTP SimplePay, UNAS, Számlázz.hu, WooCommerce, Shoprenter, PrestaShop, OptiMonk, WordPress, stb.

2. ListaMester funkciók

Ingyen is használható a ListaMester korlátlan ideig. Legnagyobb előnye, hogy hazai fejlesztők készítették a hazai cégek igényeire szabva.

Webshop készítés

2.1. Feliratkozási űrlapok készítése

Korlátlan számú extra adatmezőt adhatsz hozzá az űrlapokhoz. A saját honlapodba illeszthető HTML kódot is kapsz, illetve teljes mértékben testre szabhatod a feliratkozási űrlap megjelenését, akár CSS-sel is.

Választhatsz dupla opt-in feliratkozási lehetőséget is, amelyet a felhasználóknak e-mailben kell megerősíteniük. Az e-mail címeket mindig meg kell erősíteni, másodszori bekéréssel, így biztosan használható listád lesz.

Mindent egyénileg állíthatsz be a ListaMester használatával: CTA gombok felirata, bevezető szövegek, lábjegyzetek, leiratkozási szöveg, figyelmeztetések hiányosan kitöltött űrlapok esetén, stb.

A feliratkozásokról kaphatsz értesítéseket, és a feliratkozás után azonnal köszönőlevelet tudsz küldeni az embereknek. Konverziókövető kódot is beilleszthetsz a feliratkozás utáni oldalba, illetve a ListaMester adatmódosító űrlapok készítését is lehetővé teszi.

A feliratkozási űrlapokon a fájlfeltöltés is lehetséges, és placeholdert is bekapcsolhatsz a ListaMester segítségével.

2.2. Csoportok kezelése a ListaMester használatával

A feliratkozókat tömegesen vehetjük fel egyéni csoportokba sima másolás – beillesztés technikával, de akár szövegfájlból is hozzáadhatók a tagok.

ListaMester csoportok

Adatokat lehet importálni és exportálni Excel fájlok segítségével. Lehetőség van tiltólista kezelésére is.

Az általános célú kiválasztó szűrők a tagok adatai alapján szelektálnak. Csoportokat pedig a ListaMester oldalán létrehozhatunk egymásból is, tetszőlegesen összetett szűrési feltételekkel.

2.3. E-mail szerkesztési funkciók

A ListaMester hírlevélküldő szoftver segítségével egy beépített, egyszerű szövegszerkesztővel tudunk leveleket szerkeszteni. De lehetőség van HTML kódokkal vagy drag-and-drop szerkesztővel is a hírlevél készítésre.

Emellett lehetőség van a beágyazott (inline) képek használatára, és egyéni adatokat illeszthetünk be a levelekbe és a tárgymezőbe természetesen. Az adatmezők értékeihez a névelők automatikusan kerülnek beillesztésre.

ListaMester hírlevél készítés

Hozzáadhatunk akció linkeket és tartalmi oldalakra mutató linkeket is, az átkattintást pedig nyomon tudjuk követni. A meghívó link beillesztése révén tudni fogjuk, hogy ki kit hívott meg feliratkozásra.

E-mailt is küldhetünk az embereknek, ha megnyitják egy korábbi levelünket, vagy nem kattintanak rá a megfelelő gombra. Értesítést is kaphatunk levélmegnyitás esetén.

ListaMester hírlevél

2.4. E-mail küldési funkciók

Az alábbi lehetőségek közül válogathatunk:

 • Teszt e-mail küldése;
 • Időzített levelek kiküldése, akár rendszeresen rögzített időpontokban;
 • Csak egy tetszőleges feliratkozói csoportoknak szánt hírlevelek küldése;
 • Hírlevélsorozatok a feliratkozás időpontjához időzítve;
 • Viselkedéskövető hírlevélsorozatok (pl. csak akkor küldünk levelet, ha a feliratkozó rákattintott egy linkre);
 • Levelek megnyitásának nyomon követése;
 • A/B tesztelés;
 • A visszapattanó címek kezelése és kijelzése;
 • Külső (saját) levelező szerver használata;
 • RSS hírfolyam híreinek automatikus kiküldése;
 • A hírlevélsorozat leveleinek halasztása hétvégéről hétfőre.

2.5. ListaMester tárhely és SMS funkciók

Tárhelyként is használhatjuk a ListaMester szoftverét, hiszen a beépített szövegszerkesztővel reklámmentes weboldalakat szövegezhetünk meg.

ListaMester tárhely

Tárolhatunk statikus tartalmakat, multimédiás elemeket, dokumentumokat, képeket. Ezeket hivatkozásként beilleszthetjük a hírlevelekbe. A tartalmi oldalak linkjére érkező átkattintásokat számon tartják, feliratkozónként ismert az átkattintások száma és a legutolsó átkattintás ideje is.

Akár lejárati időt is csatolhatunk a tartalmi oldalakhoz, pl. a kattintás után 2-3 nappal elavul az oldal.

Tartalmi oldal hozzáadása

Emellett a ListaMester SMS üzeneteket is tud küldeni csoportoknak, akár időzítve is. Lehet szűrőket alkalmazni, pl. csak a nőknek vagy csak a férfiaknak küldeni SMS-t. Az új feliratkozókról és megrendelésekről SMS értesítést kaphatunk.

SMS küldés

2.6. ListaMester statisztikák

Olyan statisztikai adatokat közöl a ListaMester, mint a következők:

 • E-mail kiküldés időbeni monitorozása;
 • Részletes megnyitási adatok;
 • Átkattintási statisztikák a hírlevélben található linkek esetében;
 • Meghívottak hierarchiája az e-mailes meghívó linkek alapján;
 • Tetszőleges grafikonos ábrázolások.

2.7. CRM és eCommerce funkciók

Minden csoporttaghoz beállítható egy megjegyzés mező, amely nem lesz publikus. Tetszőleges számú rejtett adatmezőt vehetünk fel az űrlapokra, és a tagkiválasztó szűrők használata is teljes mértékben testre szabható.

Átkattintás esetén automatikus levélküldést állíthatunk be, illetve automatikusan hozzáadhatjuk vagy törölhetjük a feliratkozókat bizonyos feliratkozási csoportokból. Számlákat és díjbekérőket is automatikusan állíthatunk ki a Számlázz.hu és a Billingo rendszer összeköttetésével.

A ListaMester számos online fizetési rendszer integrációját is lehetővé teszi, így a kártyaelfogadásos fizetés is elérhető. Integrációk vannak számlázó programokkal, logisztikai szolgáltatókkal, webshop motorokkal.

Az űrlapokon lehetőség van egykattintásos upsell opcióra is. Az ismétlődő fizetések is kezelhetők, a hírlevelekhez csatolt PDF dokumentumokat pedig a ListaMester automatikusan vízjelezi.

3. ListaMester árak

Korlátlan ideig élvezhetjük a ListaMester funkcióit teljesen ingyen, ha a feliratkozói bázisunk nem haladja meg a 100 főt. A fejlesztések és frissítések szintén ingyenesen elérhetők mindenki számára.

Fontos kiemelni, hogy az ingyenes ListaMester csomag minden profi e-mail marketing funkciót tartalmaz, és max. 100 feliratkozóval működik. Havonta max. 1000 hírlevelet lehet küldeni, 50 MB tárhely mellett.

További ingyenes ListaMester funkciók:

 • Korlátlan számú, GDPR-nak megfelelő űrlap;
 • WordPress plugin az űrlapok gyors beillesztéséhez, amelyet ide kattintva érhetsz el;
 • Beépített levélsablonok;
 • Reszponzív levélvarázsló 30 napig;
 • Szegmentálási lehetőségek, időzített hírlevélsorozatok;
 • Akció linkek, A/B tesztelés;
 • Webshop integrációk, bankkártyás űrlapok;
 • API kapcsolat.

Ingyenes ListaMester fiók regisztrálásához kattints ide!

Létezik havidíjas és éves előfizetés is a ListaMester szolgáltatására, amely nagyon kedvező díjszabású csomagokat kínál az érdeklődőknek. A csomagok között az egy éven belül is bármikor lehet váltani.

Létezik Basic és Pro ListaMester csomag is, amelyek részletes funkcióiról és az aktuális árakról érdeklődj a hivatalos honlapon! Az árak attól függnek, hogy éves vagy havidíjas előfizetést választasz, illetve hány feliratkozód van.

ListaMester árak

4. Összefoglaló

A ListaMester egy nagyon könnyen használható, magyar nyelvű hírlevél küldő rendszer, amellyel céged értékesítését és a vásárlók menedzselését is megoldhatjuk.

Akár teljesen ingyenesen is használhatjuk hírlevelek készítésére, feliratkozási űrlapok szerkesztésére, személyre szabott e-mail küldésre, SMS üzenetek küldésére, stb.

Olvasd el hírlevél készítés útmutatónkat, illetve ismerkedj meg a hírlevél típusokkal. 🙂

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

5. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Mi az a ListaMester?

Egy magyar fejlesztésű hírlevélküldő rendszer.

❓ Milyen ListaMester alternatívák vannak?

MailerLite, Webgalamb, Klaviyo.

❓ Mennyibe kerül a ListaMester?

100 feliratkozóig teljes mértékben ingyenes.

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 430+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés