Honlap karbantartás árak és lépések (2024)

A honlap karbantartás árak havi szinten pár tízezer forintba kerülnek, de nagy előnyt jelentenek az ügyfélszerzés és online biztonság miatt.
Honlap karbantartás árak

Honlap karbantartás árak és lépések (2024)

Egy weboldalt nem elég csak elkészíteni, mivel azt folyamatosan fejleszteni és frissíteni kell. Ezért van szükség a honlap karbantartás lépéseire, amelyek hozzájárulnak a weboldalon található tartalom frissítéséhez, a webhely biztonságának fenntartásához, valamint a felhasználói élmény javításához. Ismerkedj meg az aktuális honlap karbantartás árak alakulásával, és lépj velünk kapcsolatba! 🙂

1. Miért fontos a honlap karbantartás?

A honlap karbantartás rendkívül fontos szerepet játszik egy weboldal életciklusában. Csak néhány alapvető okot sorolunk fel az alábbiakban.

Weboldal biztonság: A honlapokat állandóan fenyegetik a különböző online biztonsági veszélyek, például DDoS és hackertámadások, malware fertőzések stb. A rendszeres honlap karbantartás segítségével frissíthetők a biztonsági intézkedések és javíthatók a sérülékenységek, minimalizálva ezzel a biztonsági kockázatokat.

Teljesítmény optimalizálása: Egy honlap karbantartása során ellenőrizni lehet a weboldal teljesítményét és optimalizálni lehet az oldal betöltési sebességét. A gyors és hatékony weboldalak javítják a felhasználói élményt és a keresőmotorok rangsorolását is.

Frissített tartalom: A friss és releváns tartalom segít a látogatók érdeklődésének fenntartásában. Az elavult vagy hibás információk csökkentik a weboldal hitelességét és megbízhatóságát.

Keresőoptimalizálás (SEO): A Google algoritmusai folyamatosan változnak, és a honlap karbantartás során a weboldalt optimalizálni kell ezekhez a változásokhoz igazodva. Ez növelheti a weboldal láthatóságát a keresési eredményekben, ami fontos a látogatók megszerzése szempontjából.

Felhasználói élmény javítása: Az interakciók és a felhasználói viselkedés elemzése révén kiderülhet, hogy hol lehet javítani a felhasználói élményt. Erre szolgálnak a különböző webanalitikai eszközök, mint például a Hotjar hőtérképes elemzések készítése. A honlap karbantartó cégek ilyen eszközöket használnak a webhelyek optimalizálására.

Hotjar elemzés

Hibajavítás: A rendszeres honlap karbantartás segít azonosítani és javítani a weboldalon előforduló hibákat és problémákat. Ide tartozik például a 404-es hiba elhárítása is. Így növelhetjük a weboldalak megbízhatóságát és stabilitását.

Kompatibilitás: Az internetes böngészők folyamatosan fejlődnek, és új alkalmazásverziók jelennek meg. A honlap karbantartás lehetővé teszi a kompatibilitás frissítését, hogy a weboldal megfeleljen a legújabb böngészők és eszközök követelményeinek.

Weboldal készítés

2. A honlap karbantartás lépései

Biztonsági ellenőrzés: Frissítik a weboldal CMS rendszerét és bővítményeit. Megvizsgálják a weboldalt malware és más biztonsági veszélyek után kutatva. Az is kiemelten fontos, hogy erős jelszavakat és kétlépcsős azonosítást vezessenek be a weboldalon, így megőrizve a felhasználók személyes adatait.

Teljesítmény optimalizálása: Ellenőrzik a weboldal sebességét és az oldalbetöltési időt. Ha szükséges, optimalizálják a képeket és alkalmazzák a weboldal gyorsítás módszereit. Emellett ellenőrzik a weboldal teljesítményét különböző eszközökön és böngészőkben is. Olyan sebességmérő eszközöket használnak, mint a GTmetrix vagy a Google PageSpeed Insights.

Weboldal betöltési sebessége

Tartalomfrissítés: Folyamatosan naprakészen kell tartani a weboldalon található tartalmakat, és ellenőrizni kell az elavult vagy hibás információkat (pl. a halott linkeket). Adjunk hozzá új és releváns tartalmakat, például blogbejegyzéseket vagy híreket.

SEO ellenőrzés és keresőoptimalizálás: Ellenőrizzük a kulcsszavakat, a képek ALT címkéit és a meta leírásokat a keresőoptimalizálás céljából. Végezhetünk ingyenes SEO elemzéseket is olyan eszközökkel, mint az Ubersuggest vagy a Google Search Console.

SEO elemzés

Felhasználói élmény elemzése: Elemezzük a felhasználók viselkedését, és azonosítani kell az esetleges problémákat a webhely használata során (404-es hibák, halott linkek, stb.). Teszteljük az űrlapokat, CTA gombokat és más interaktív elemeket, akár A/B tesztelés segítségével.

Kompatibilitás ellenőrzése: Vizsgáljuk meg a weboldalt különböző böngészőkben és eszközökön, és biztosítsuk a megfelelő megjelenést és működést. Erre szolgál a reszponzív webdesign és a mobilbarát tesztek végzése.

Rendszeres mentések készítése: Készíteni kell rendszeres biztonsági mentéseket a weboldalról, hogy vissza tudjunk állni egy korábbi weboldal verzióra esetleges hibák vagy adatvesztés esetén.

WordPress tárhely

Kapcsolat az ügyfelekkel és látogatókkal: Frissíteni kell a kapcsolatinformációkat és az ügyfélszolgálati lehetőségeket, ha szükséges. Naprakészen kell tartani a webhely impresszum oldalát és Google Cégem-profilját is.

3. Honlap karbantartás árak

A honlap karbantartás egy összetett folyamat, amelyet nehéz önállóan elvégezni, ha az embernek nincs webfejlesztői tapasztalata. Éppen ezért célszerű igénybe venni egy honlap karbantartó cég szolgáltatásait.

A Kiszervezett Marketing Kft.-nél 30 napos kockázatmentes próbaidőszakot vállalunk a honlap karbantartás iránt érdeklődőknek.

Honlap karbantartás

Szolgáltatásaink közé tartoznak a következők:

  • Webshop karbantartás;
  • Komplex WordPress honlap karbantartás;
  • Bemutatkozó oldal karbantartás.

A havi honlap karbantartás árak a webhelyek felépítésétől és az elvégzendő munka komplexitásától függően változnak. Kezdőárak:

  • Webshop karbantartás ára: 19.990 Ft + ÁFA / hónap;
  • Komplex weboldal karbantartás ára: 14.990 Ft + ÁFA / hónap;
  • Bemutatkozó honlap karbantartás ára: 9.990 Ft + ÁFA / hónap.

Ha szeretnél egy gyors, megbízható és biztonságos weboldalt, amely nagyobb eséllyel jelenik meg a Google Kereső első oldalán, akkor kattints az alábbi gombra!

4. Összefoglaló

A rendszeres honlap karbantartás segít az ügyfelek megszerzésében, a bevételek növelésében, és a webhely megbízhatóságának biztosításában.

A karbantartási munka eredményeként gyors lesz a weboldalunk, amely hiba nélkül fog működni, és a legfrissebb biztonsági frissítésekkel operál majd.

A honlap karbantartás árak havi szinten 15.000-20.000 forint körül mozognak. Egyéni árajánlat kérése érdekében lépjen velünk kapcsolatba!

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

5. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Milyen lépésekből áll egy honlap karbantartása?

Weboldal betöltési sebességének mérése és optimalizálása, bővítmények és CMS rendszer frissítése, tartalmak optimalizálása és naprakészen tartása, hibás linkek javítása, stb. Részletesebb információért olvasd el WordPress karbantartás cikkünket!

❓ Hogyan alakulnak a honlap karbantartás árak?

A weboldal karbantartás árak havonta 15-20 ezer forint körül mozognak.

❓ Érdekel a honlap karbantartás! Hol érdeklődjek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Picture of Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Ajánlatkérés