WordPress weboldal készítés profikkal

Egy WordPress weboldal készítése kiváló választás, ha egy esztétikus, egyedi és magas funkcionalitású weboldalt szeretnél.
WordPress weboldal

WordPress weboldal készítés profikkal

Valószínűleg azért olvasod most ezt a bejegyzést, mert érdekel a WordPress weboldal készítés. Ha szeretnél egy teljes mértékben egyedi, testreszabott, gyors, és jól működő, bevételtermelő weboldalt, akkor a WordPress kitűnő választás lesz. Cikkünkben kezdők számára is érthető módon foglaljuk össze, hogy mi is az a WordPress, mik az erősségei és gyengeségei, hogyan készül egy WordPress honlap, valamint mennyibe kerülnek a WordPress weboldal árak napjainkban.

1. Mi az a WordPress?

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (CMS), amellyel weboldalakat, webshopokat és blogokat hozhatsz létre anélkül, hogy programozni tudnál. A WordPress egy PHP nyelven írt szoftver, amely MySQL adatbázist használ.

Egy WordPress weboldal számos funkciót kínál, például:

 • Bejegyzések és oldalak létrehozása és szerkesztése
 • Kategóriák és címkék hozzáadása a bejegyzésekhez
 • Képek és videók feltöltése
 • Sablonok és témák használata a weboldal kinézetének testreszabásához
 • Bővítmények telepítése új funkciók hozzáadásához

A WordPress a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer a világon. Több mint 40%-át teszi ki az összes weboldalnak a világhálón, és több mint 800 millió WordPress weboldal üzemel jelenleg.

Weboldal készítés

2. A WordPress weboldal készítés előnyei

Könnyen használható: A WordPress felülete könnyen kezelhető, még kezdők számára is. A bejegyzések és oldalak szerkesztése egyszerű, nem igényel programozási ismereteket.

Ingyenes és nyílt forráskódú: A WordPress ingyenesen letölthető és használható. Számos ingyenes bővítmény és sablon is elérhető, amelyekkel bővítheted weboldalad funkcionalitását és testreszabhatod a kinézetét.

Sokoldalú: Bármilyen típusú weboldalt létrehozhatsz, legyen szó akár egy egyszerű blogról, vagy egy összetett e-kereskedelmi weboldalról. Számos bővítmény és sablon áll rendelkezésre, amelyekkel weboldalad funkcionalitását a kívánt igényeidhez igazíthatod. Például a WooCommerce segítségével néhány perc alatt webáruházzá tudod alakítani a meglévő WordPress weboldalad.

Bővíthető: A WordPress hatalmas bővítménykínálattal rendelkezik, amelyekkel új funkciókat adhatsz hozzá weboldaladhoz. Bővítmények segítségével beilleszthetsz űrlapokat, galériákat, naptárakat, térképeket, és még sok mást. Írtunk is egy cikket a 10 legjobb ingyenes WordPress bővítményekről.

Testreszabható: A WordPress sablonok segítségével könnyedén megváltoztathatod weboldalad kinézetét. Számos ingyenes és prémium sablon is elérhető, amelyek közül választhatsz. A sablonok testreszabhatók, így egyedi megjelenést kölcsönözhetsz weboldaladnak.

WordPress weboldal

Keresőoptimalizált: A WordPress alapvetően keresőoptimalizált (SEO), ami azt jelenti, hogy weboldalad könnyebben megtalálható lesz a Google-ben és más keresőmotorokban. Számos SEO bővítmény is elérhető, amelyekkel tovább javíthatod weboldalad keresőoptimalizálását (pl. Yoast SEO).

Biztonságossá tehető: A WordPress egy viszonylag biztonságos platform, de fontos, hogy rendszeresen frissítsd a WordPress verzióját és a bővítményeket a biztonsági hibák elkerülése érdekében. Emellett számos tűzfal bővítmény érhető el.

3. A WordPress weboldal készítés hátrányai

A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere (CMS), de mint minden platformnak, a WordPressnek is megvannak a maga gyengeségei:

Biztonsági kockázatok: A WordPress nyílt forráskódú platform, ami azt jelenti, hogy bárki hozzáférhet a kódhoz. Ez sebezhetővé teheti a hackerek számára. Fontos, hogy naprakészen tartsd a WordPress verziót és a bővítményeket a biztonsági hibák elkerülése érdekében.

Teljesítménybeli problémák: A WordPress weboldalak lassúak lehetnek, ha nem optimalizálják őket megfelelően. Fontos, hogy csak a szükséges bővítményeket telepítsd, és optimalizáld a weboldalad beállításait. Használhatsz gyorsítótárazó bővítményeket, amelyek felgyorsítják a weboldalad, pl. WP Rocket vagy WP Fastest Cache.

Tapasztalat szükségessége: A WordPress alapvető funkciói könnyen elsajátíthatók, de a bonyolultabb funkciók használatához némi programozási ismeret szükséges. Meg kell ismerkedni például a reszponzív webdesign működésével és a webfejlesztés alapjaival.

Bővítmények és sablonok költségei: Számos ingyenes bővítmény és sablon elérhető a WordPresshez, de az igazán profi prémium bővítmények és sablonok nem ingyenesek. Fontos, hogy mérlegeld a költségvetésedet, mielőtt prémium bővítményeket vagy sablonokat vásárolsz.

WordPress weboldal sablonok

Tárhely és domain név költségei: A WordPress weboldalhoz tárhelyre és domain névre van szükség. A tárhely ára a tárhely méretétől és a szolgáltatótól függően változhat. A domain név ára is változhat a domain név regisztrátorától és a domain végződésétől függően.

Karbantartási igény: A WordPress weboldalakat rendszeresen frissíteni kell a biztonsági hibák elkerülése és a weboldal optimális teljesítményének fenntartása érdekében. Ez időt és energiát igényelhet, ezért célszerű a weboldal karbantartást kiszervezni egy profi csapathoz. Ha kíváncsi vagy a WordPress karbantartás menetére és árára, akkor olvasd el cikkünket a linkre kattintva!

Egyedi fejlesztés: Ha egyedi funkciókat szeretnél hozzáadni a weboldaladhoz, akkor programozóra lehet szükséged. Ez további költségekkel járhat.

4. Egy WordPress weboldal elemei

Alapvető WordPress weboldal elemek

 • Fejléc: A weboldal tetején található, és általában a cég logóját, a weboldal nevét, a navigációs menüt és a keresősávot tartalmazza.
 • Tartalomterület: A weboldal fő része, ahol a bejegyzések, oldalak és egyéb tartalmak megjelennek.
 • Oldalsáv: A tartalomterület mellett elhelyezkedő rész, amely widgeteket tartalmazhat, például: legutóbbi bejegyzések, kategóriák, közösségi média oldalak, naptár, linkek, stb.
 • Lábléc: A weboldal alján található, általában a szerzői jogi információkat, a menütérképet és a hasznos linkek listáját tartalmazza.

Tartalmi elemek egy WordPress oldalon

 • Bejegyzések: Blogbejegyzések, amelyek időrendben jelennek meg.
 • Oldalak: Statikus tartalmak, amelyek nem időrendben jelennek meg.
 • Kategóriák: A bejegyzések és oldalak rendezésére szolgáló csoportosítások.
 • Címkék: A bejegyzések és oldalak további rendezésére szolgáló tematikus osztályozások.
 • Képek és videók: A bejegyzések és oldalak tartalmának színesítésére szolgáló multimédia elemek.
WordPress tárhely

Funkcionális elemek

 • Navigációs menü: A weboldal navigációját biztosító menü.
 • Keresősáv: A weboldalon található tartalmak keresésére szolgáló sáv.
 • Bővítmények: A WordPress weboldal funkcionalitásának bővítésére szolgáló programok.
 • Sablonok: A weboldal kinézetének és elrendezésének meghatározására szolgáló sablonok.
 • Felhasználói fiókok: Egy WordPress weboldal szerkesztésére és karbantartására jogosult felhasználók fiókjai.
 • Kommentárok: A bejegyzésekhez fűzött hozzászólások.
 • Űrlapok: A weboldal látogatói által kitölthető adatlapok, leggyakrabban kapcsolatfelvételi űrlapok.
 • Hírlevél: A weboldal látogatóinak hírlevélre való feliratkozását biztosító funkció.

5. WordPress weboldal készítés profi csapattal

Ha profi csapattal szeretnél WordPress weboldalt készíttetni, annak számos előnye van:

 • Szakértelem: Egy WordPress weboldal készítő csapat rendelkezik a szükséges szakértelemmel és tapasztalattal ahhoz, hogy kiváló minőségű honlapot hozzon létre.
 • Időmegtakarítás: A webfejlesztő cég leveszi a válladról a weboldal készítés terhét, így te másra összpontosíthatsz.
 • Egyedi tervezés: Egy profi csapat egyedi weboldalt tervez, amely megfelel az igényeidnek és céljaidnak.
 • Keresőoptimalizálás: Gondoskodnak róla, hogy a weboldal megfelelően keresőoptimalizált (SEO) legyen, így könnyebben megtalálható lesz a Google-ben is.
 • Folyamatos karbantartás: A WordPress weboldal készítő csapat gondoskodik a weboldal folyamatos karbantartásáról, így biztosítva, hogy az naprakész és biztonságos legyen.

Ha szeretnél egy igazán profi, minden igényt kielégítő WordPress weboldalt, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!🙂

6. WordPress weboldal árak

Egy WordPress weboldal ára számos tényezőtől függően változhat, beleértve a weboldal típusát, funkcionalitását, tartalmát, tervezését, komplexitását, stb. Tekintsd meg weboldal készítés árainkat!

Weboldal készítési tételek és típusokWeboldal készítés árak
Egyszerű WordPress weboldal készítés árak200.000-400.000 Ft
Komplex WordPress weboldal készítés árak400.000-600.000 Ft
Landing oldal készítés árak150.000-250.000 Ft
WooCoomerce webshop készítés árak400.000-800.000 Ft
Shopify webshop készítés árak400.000-650.000 Ft
Online fizetési és számlázási rendszerek bekötése40.000-60.000 Ft
Weboldal karbantartás árak (éves)240.000 Ft/év
Weboldal karbantartás árak (havi)20.000 Ft/hónap
Egyéb weboldal és webshop készítési projektekmegbeszélés szerint

Kiszervezett Marketing Kft. weboldal készítés árak 2024-ben

WordPress weboldal készítés

Egyéb költségek:

Bővebb információkért olvasd el WordPress weboldal készítés árak cikkünket!

7. Összefoglaló

A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere (CMS), amelynek segítségével könnyedén készíthetünk weboldalakat, blogokat, online áruházakat és még sok mást.

A platform ingyenesen letölthető és nyílt forráskódú, így bárki szabadon használhatja és módosíthatja.

Összességében a WordPress kiváló választás weboldal készítéshez, ha egy könnyen használható, sokoldalú és testreszabható platformot keresel. A platformnak számos előnye és hátránya van, de a megfelelő beállítások és optimalizálások révén professzionális és sikeres weboldalt hozhatunk létre.

Hibát találtál? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: szerk@kiszervezettmarketing.hu

8. Gyakran ismételt kérdések és válaszok

❓ Hogyan történik a WordPress weboldal készítés?

Olvasd el szupercikkünket: WordPress weboldal készítés lépésről lépésre.

❓ Mennyibe kerül egy WordPress weboldal ára?

Mindent leírtunk a WordPress weboldal készítés árak témájú írásunkban.

❓ Mennyibe kerül a WordPress weboldal karbantartás?

Tekintsd meg WordPress weboldal karbantartás cikkünket!

Oszd meg! Küldd el! Nyomtasd ki!

Facebook
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Dávid Ádám

Dávid Ádám

Dávid Ádám vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója, az online marketing megszállottja.

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítjük, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség. Ezt a díjat a Magyar Marketing Szövetség ítélte oda számunkra, ami bizonyítja, hogy szakmailag kimagasló szolgáltatásokat nyújtunk az online marketing területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban a Kiszervezett Marketing Kft. lett Az Év Marketing Nagykövete!

A Kiszervezett Marketing az a marketing ügynökség, amely nem olyan, mint a suszter és a cipője.

Ezt alátámasztja a 350+ szakmai blogcikkünk is, amelynek köszönhetően több mint 160.000 látogatónk van éves szinten a saját weboldalukon a Google Keresőből, fizetett hirdetések nélkül. Mindezt alig 1,5 év alatt értük el.

A megtervezett médiamegjelenésekkel folyamatosan ott vagyunk nagy hírportálok hasábjain a területünk szakértőjeként. Párat kiemelve: penzcentrum.hu, hirado.hu, hrportal.hu, origo.hu, blikk.hu.

Azért lehetünk Google Partnerek, mert rendelkezünk a Google által elismert szakértővel. Az ügyfeleink hirdetési kampányai kivétel nélkül minden esetben elérik a minimum 70%-os optimalizáltságot.

Tartottam már szakmai előadást több egyetemen online marketing témában, többek között: BME, BGE, ELTE, MATE, Óbudai Egyetem. Emellett a Magyar Marketing Fesztivál rendszeres előadójaként mutatom be a siker kulcsát a digitális térben.

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ INGYENES E-BOOKUNKAT?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Készítettünk egy 5 részből álló videós útmutatót, hogy könnyen tudd telepíteni!

PLUSZ: Kuponkód az emailben, amivel -10% az első 3 hónapból!

Hogyan legyen vevőszerző weboldalam?

Töltsd le az e-bookot, és a megvalósítás menete is kristálytiszta lesz előtted.